Mini etek, crop, askılı giymek modernlik oluyor. Erkeklerin mahrem yerlerinden taviz verme gibi zorunluluklari yok biz neden böyle seyler yapmak zorundayız peki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır ama bazıları zorla kapatılıyor bu yüzden geri düşüncelik gibi görülüyor. bir kadın özgürce istediğini giyer
Ama sen kapalılardan hoşlanmiyorsun?
Evet hoşlanmıyorum ama hakaret etmem hiç bir şekilde. sadece ben konuşmamayı seçiyorum
Insan ayrimi degil mi bu?
Onların yaptığı dövmeli kişilere, alkol içenlere, ya da eş cinsel olanlara veya dinsiz yani tanrıya inanmayan kişilere yaptığı ayrım değil mi?
Herkes ayni seyi yapmiyor ki. Neden genelliyorsun? Kapalı kizlarin yanina mini etekli, askili arkadaslari var hep göruyorum geziyorlar. Sen resmen irklaştirmis mi genelleme yapiyorsun. O zmn her chpli, her solcu başörtü düsmani olsun.
Ben genelleme yapmıyorum zaten benim sevmiyor olmam düşman olduğumu göstermiyor. şu an senin yaptığında bu.
Sevmezsen sevmezsin hayatim da. Resmen genelliyorsun kusura bakma. Her inanctan her kesimden insanin iyisi ve kötusu vardir. Gittigin doktor kapali olunca muayne olmayacak misin? Mesela
Ben genelleme yapmadım yapanları söyledim sadece. sizde sevmek zorunda değilsiniz eğer ırkçıysamda evet ırkçıyım ama kimseye özel davranmam tanımadan. sadece kendim sevmiyorum ki sevmek zorunda değiliz ama saygı duymalıyız.
Iste neden sevmiyorsun? Tanimadan etmeden neden sevilmez ki bir insan? Sirf başörtu takiyor diye bir insani sevmemek, sirf crop, mini etek ya da askili giyiyor diye birini sevmemekle ayni sey.
Kendi tercihim. sadece hoşuma gitmiyor işte. mesela bir yemeği sevmemek gibi nedeni yok sana hitap etmiyordur davranışları
Solcu bir ailede falan mi buyudun?
Hayır tek inançsız benim sülalede. kendi kararım
Ayni zamanda insan ayiransin
Zorunluluk değil giyim tarzı. Ben eşofman tişört spor ayakkabı. Askılı giy crop giy diyen de yok :)
Biseksuel ya da escinsel de degilsin dimi?
Yok ya ne alakası var crop denilen şey yarım atletin az uzunu yani iç çamaşır adı deişti diye dış giyimmi oldu yani
mini etek crop askılı giyinmeyi mahrem yerlerinden taviz vermek olarak görüyorsan giyme zaten niye giyesin
Mahrem olarak gormekte haksiz miyim?
haklı ya da haksızsın demiyorum. ona sen karar vereceksin.
Herkesin kendi hayati saygim sonsuz. Sadece benim yapamayacağim birsey oldugu icin sasiriyorum.
Etraf mağara yaratıkları ile dolu da ondan. Magandadan bol ne var ülkede
Erkeklerden mi dert yaniyorsun?
Onu bunu giyemiyoruz ama erkekler giyiyor sebebi nedir diyosun bende sana sebebini söylüyorum. Dert yanmadim senin derdine yanıt verdim hayatım.
kimse kafana açık giyin diye silah dayamıyor
Oyle giyinenler hosunuza gidiyor ama
e ne yapalım yani bu da içten gelen istemsiz bir şey
Karin kiz kardesin oyle giyinsin ister misin
giyinsin ne var ki bunda
Buna zorunlu hissetmene gerek yok ki kendi hemcinslerinizin seçimi bu sen benzeme onlara rahatsızlık duyuyorsan 🤞
Değil ama devir böyle yani ilgi çekme yarışında kadınlar.
Herkes saygim var ama dogru bulmuyorum ya
Aslında ben de doğru bulmuyorum ama ilgilenmiyorum da.
Ama açık kız gördugunde bakarsin.
Bakmıyorum. Dikkatimi bile çekmiyor. Sorsan ki en son ne zaman açık bir kız gördün diye hiç hatırlamıyorum.
Artik kadinlar bakiyor acik giyinen kizlara. Sen baydin mi yoksa?
Ben bu konularda biraz farklı düşünüyorum yani ne bileyim işte dikkatimi çekmiyor. LGBT filan değilim yani öyle de düşünme.
Hahahaha. Olsan nolur hayatim. Bak ben lgbt bireyiyim asil biseksüelim ama açik giyinen kızlari ben bile kesiyorum yani.
Dikkatimi çekmiyor. :D
Kapalilar mi cekiyor yoksa
Onlar da çekmiyor. Yani biraz ahlakçılık var bende.
Zorunluluk mu? çarfaş giyenede saygımız var yani yok öyle bişi :D
kimse zorunda olduğu için böyle giyinmiyor bence, zevk meselesi
Nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin açık ya da kapalı
İsteyen istediği gibi giyinir. Kadınlara çok yakışıyo erkeklere yakışmaz
Hayır değil zorunda da değilsiniz kafanıza göre takılın
Benimde dikkatimi çekti artık mahrem diye bişey kalmadı şort giyersin gtüne kadar kısa crop giyersin göğüslerin görünmez sadece tayt şort giyersin vajinan belli olur çizgisine kadar
Ben boyle giyinmek istemiyorum ya
Giyinme zorla değil ki hiç bişey senin farkın olsun boş ver bırak göğüslerin belli olmasın bırak vajinan fark edilmesin bişey kaybetmezsin
Kimse zorunlu değil. İsteyen istediğini giymekte özgür.
Bana burdan mesaj atabilirmisin ben yazamiyorum bu hesaptan. Obur hesaptan konusuyoduk ya az once
Değilsiniz kim diyor zorundasınız diye
Öyle alelen kimsenin dedigi birsey yok ama oyle giyinince modernlik oluyorm
Hayır bence olmuyor bir çok erkeğin gözüne hitap edebilir ama istenmiyorsa giymeye gerek yok yani.
Nasıl istiyorsa öyle giyinsin bir insan. İnsanın bakış açısı modern olsun
Onun dışında kendisine yakıştırdığını giysin işte.
kimse zorlamıyor öyle giyin diye
Kimse zorlayamaz zaten de. Böyle bir algi var ama maalesef
ne alakası var çiçeğim
anlamadım cidden?
acik giymek zorunda değilsiniz
zorunlulk diye birsey yok zevk olarak giymek var
Kim dedi zorunlu diye
Yo zorunda degilsiniz
Zorunda değil
Diiliz tabiki ama giyilior
kim zorunda dedi ki?
Kimse demedi de