Annem ve babam boşanmak üzere. 29 yaşındayım. Üniversite kazanamadım şimdi tekrar çalışıyorum çok güzel. Daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum. Başıma gelenlerden odaklanamıyorum ki. Bu yaz bi işe girdim 2 gün dayanamadım bıraktım ben ders çalışıcam dedim. Gerçek hayatı gördüm. Boşanmak üzereler. Anneme çok üzülüyorum ama annem doğru olanı yaptı. babamla kalıyorum. Daha önce babam olmadan yaşadım bu kadar zor değildi ama annesiz çok zormuş insan kaç yaşında olursa olsun. Neredeyse hep yalnızım babamda arada bi uğrar eve. Kız kardeşimi ve annemi çok özlüyorum. Alışamıyorum ev işleri yemek bana kaldı😔Temizlik ev işleri herşeyi ben yapıyorum. Daha çok olay oldu üzüleceğim ama anlatmaya gerek yok. Şuanki gündemimiz bu. Hayatıma odaklanamıyorum lütfen bana teselli verin😔?
Güncellemeler
+1 yıl
29 DEĞİL 19 YAŞINDAYIM YANLIŞ YAZMISS
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakteri o şekilde demek ki ne yaparsan yap değişmez
babam mi
Ay başka soruya yorum yaptım senin sorun nereden çıktı 😅
🤷🏻♀️
Sorunu şimdi okudum valla abartma diyorum ben sana daha kötüsünü söyliyim. Yaklaşık üç yıldır annem hapiste, babam sinir hastası, babamla yaşamak ölüm gibi ama mecbur yaşıyorum. Ev işleri vs bende yapıyorum ama bu üç yılda babamı alistirdim kavga da etsek ona da yaptırıyorum bazı şeyleri. Sen en azından anneni ne zaman istesen görürsün veya ararsın şükret her zaman beterin beteri var. Ben şükrediyorum hapiste de olsa annem hayatta. Bu süreci güzel atlatmanın tek yolu sosyalleşmek, örneğin bir tiyatro kursuna falan yazıl. Kafa dagit bol bol, hobilerine yönel.
aynı sey basima yine geldi. Babam 5 sene hapis ystti 3 ay once cikti. Annem calisti bakti ben kardesime baktim. Ama annesizlik cok baska baba o kdrfa değil ztn varligi yoklugu bir gibi keske babam baba olduğunu hissettirseydi
Seni anlıyorum ama isyan etme beterin beteri var, dediğim gibi başka şeylere odaklanirsan moralin düzelir
Neden annende kalmayı tercih etmedin? Annen nerde kalıyor bu süreçte
anneminde sabit bir yeri yokki reşitim hem onda hem bunda kalırım diye düşündüm. Annemle kız kardeşim kardeşlerinde kslıyor ananemlerde kalıyor karışık yani. Üstelik kesin net bişeyde yok. Evşn başında durayım annemin şhtiyaci olur biseye dedim. kardesimin anneme daha cok ihtiyaci var kucuk yasi. Ders calismak zorundyaim burada düzenim vardi bide heryerde odaklanmak zor zaten odaklanamiyorum. Babam eve arada bi uğrar. Bi sekilde idare ederim diye düşündüm ama çok zor oldu. Çok yalnız hissediyorum annemden ayrı kötü hissediyorum. Böyle yani
Anladım yalnız hissetme detaylı konuşmak istersen burdayım ben.
bazen sadece ağlamak istiyorum aksamlari otururken geçer herhalde ya ilk günler diyemi
Olabilir zamanla alışacaksın.
Bende 19 yaşındayım 8 ay önce boşandılar annemde kalıyorum ise girip çalışmak zorunda kaldm insan kaç parçaya bölünüyor gerçekten çok zor bı durum Allah yardmcn olsn kolay kolay toparlanlmyo bende hala aynıyım
napıcaz böyle ya😭😭 nolucak halimiz ben kardesimden ayri nasl yasarim annemden 1-2 fün görmem yetmez her dk beraber olmak istiyorum. Babamıda nası bırakayım o beni bırakmıyor
Evet zor ama yapcak bişey yok maalesef :( alisicaz zamanla
Bizimkilerde boşanıyor ve ben annemle kalıyorum bence annen ile durmalısın.
her şey o kadar çok güzel oluyor ki.
annemin sabit bir yeri yok ki😔 bi abisinde bi annesinde ve babam beni reddeder istiyorki onunla kalayim kardesimin yası kucuk onun anneme daha cok ihtiyaci var
Valla senin kararın ben çok korkmuştum anneme nasıl bakarım ederim diye.
Devlet 18 yaşından küçük ile kadına nafaka bağlıyor, boşanma aşamasında iken
Ki ben 5…6 bin liraya çalışıyordum varlık içinde sonrasında tercümanlığa başladım daire aldım ve anneme kardeşime 7 ceddimizden iyi bakıyorum.
İyi düşün sonra pişman olursun