AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kötü hissetmenin altındaki sebep nedir
Özel bir sebebi yok sanırım. Fazla yüklenmeden olmuş olabilir. Genel bir sorun. Birikti belkide
Çok fazla stres vs yapma bence buda tetikler sendeki durumu arkadaşım
Stres yapılmayacak gibi değil ki. Kredi kartının borcu birikti babam ödemiyor. Ben işsizim iş bulamıyorum. Hayatımda biri yok ama biri olsun istiyorum. Evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama her şey ateş pahası. Biraz birikimim var ama yetmez. Çeyiz dizilmesi gerek. Evlenirken de bir sürü masraf çıkacak. Falan filan daha saysam sayarım da kafa ütülemeye gerek yok sanırım... Her şeyden öte anlaşabileceğim birini bulup evlenmek mesele.
Seni gayet iyi anlıyorum arkadaşım baya bir sıkıntı problem söz konusu sanırım umarım kısa zaman diliminde çözülür her şey arkadaşım
İnşallah
Kötümser olma ve umutsuz da kalma arkadaşım elbet her şey senin gönlünce olacaktır bir gün unutma senin derdin sana büyük olabilir ama... Kimlerin ne dertleri var inan dinlesen bilmesen benim derdim iyiymiştersin emin ol
Yoruldum stresten, düşünmekten, kaygılanmaktan, hatta yaşamaktan...
Böyle yapma işte bu seni bitirir ne kadar da olsa hayatın içinde kalmaya bak arkadaşım böyle kendini harap etme sen umidi kesersen hayatta senden keser emin ol evet zor seni çok iyi anlıyorum ama... Kendini salma sakın
Bunca sıkıntı varken evlilik düşünebiliyor olmam bile bana yanlış geliyor. Nasıl altından kalkacağım onca şeyin? Hem artık erkeklerde çalışan kadın istiyor haklı olarak. Bende işsizim.
Öyle düşünme iş mutlaka bulunur önemli olan senin hayata bağlılığı güzel kız hayata sakın küsme tamam mı hayat seni bağlayıcı ve toparlayıcı bir unsurdur
Hayat beni kendisine hiç bağlamadı ki.
Öyle deme lütfen mutlaka bir yerden bağlamıştır yoksa şu an yaşayamazsın arkadaşım
Şu an yaşamamın tek nedeni inancım. İntihar etmek günah olduğu için etmedim. Ateist olsaydım yaşamıyor olurdum😁
Öyle deme kız daha dur bakalım önünde ne güzel yıllar vs vardır. Emin ol iyi düşün iyi olsun derler hayatta sende öyle ol güzel kız
Bu yaştan sonra ne güzel yılı? 😂
Deli yaaa 🤣🤣😉 sen daha kaç yaşındasın ki deli manyak
28 dile kolay😂😂
Daha iyisin canım dur bakalım senden daha beterleri vardır 🤣🤣😇
Benden beter olanları düşünüp teselli bulacak yapıda bir insan değilim. Herkesin derdi kendine. 😂
Öyle de sen yine de öyle yap daha da mutlu olursun emin ol güzel kız derbederşn derbeder varmış klasik söylemi biraz değiştireyim dedim şeker kız 🤣😇
Peki teşekkür ederim 😇
Rica ederim efendim. Bu arada günaydın 😇😇😇🤭
Günaydın 😁
Nasılsın bu gün bakalım
Dişlerini fırçalamamışsın 🤭😇🤣
Seni mutlu eden şeyleri yapabilirsin
Teşekkür ederim 😇
Önemli değil
Allah büyüktür dua et
Hep dua ediyorum
Bende başka gidecek kapı yok başka Allah yok yapacak hiçbieşey yok başka isticek biri yok bende çok kötüyüm ama başka bir şey yapamayız
Öyle tabi. Başka kapıya da ihtiyacımız yok zaten.
Ne anlamda kotu hissediyorsun
Duygusal anlamda. Ağlama isteği var içimde
Yas kac
28 😁
Ewlimisin
Hayır da konuyla ne ilgisi var anlamadım?
Ozaman sigorta kutusuna su kacmistir
Tayyip Erdoğan’ı düşün, bak nasıl iyi gelecek 😃
Daha çok psikolojim bozuluyor
Bu ülkede hangimizin psikolojisi normal ki zaten. Ülkece delirdik.
Arkadaş evlenecek 67 bin mobilyaya 22bin de beyaz eşyaya vermiş. Benim psikolojim bozuldu 😂
Tatlım aslında var olan şartlar altında baya ucuza kaçmışlar. 67k cidden para değil. Tabii 2013 yılında 66 bin TL’ye sıfır km jip almıştım. O ayrı. 😃
Dertleşmek istersen dinlerim.
Teşekkür ederim ama anlatacak bir şeyim de yok 😁
Rica ederim, siz nasıl derseniz
Hayırdır inşallah?
Birden psikolojim bozuldu. Genel bir arıza var ruhumda sanırım 😁
Genel bir araza hep mi olan bir arıza yani. 😧
Bir den boşluğa mı düştün sende. ☺️
Hep olduğu için değil. Özel bir sebebi olmaksızın fazla yüklenmeden oldu belki de bilmiyorum😂
Hmm o zmn kendine neden fazla yükleniyordun deli 😂🤦🏿♂️
Sal biraz çayıra bayora 🤭
Neden ne oldu
Bir şey oldu mu emin değilim. Bir anda duygusal çöküntü moduna girdim galiba 😁
Arada bi dalgalanma oluyor tabi
Evet ne yazık ki oluyor
Ask meskmii
Kredi kartının borcu birikti babam ödemiyor. Ben işsizim iş bulamıyorum. Hayatımda biri yok ama biri olsun istiyorum. Evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama her şey ateş pahası. Biraz birikimim var ama yetmez. Çeyiz dizilmesi gerek. Evlenirken de bir sürü masraf çıkacak. Kyk borcu da var. Falan filan daha saysam sayarım da kafa ütülemeye gerek yok sanırım... Her şeyden öte anlaşabileceğim birini bulup evlenmek mesele.
Seviniz
Kimi😂
Bilmem, hak eden biri olur belli
Belki
İnşallah olurda sever sevilirim😇
🙂
Dua et
Hep dua ediyorum. 😁
Nedn noldu
Bir şey oldu mu emin değilim. Bir anda duygusal çöküntü moduna girdim galiba 😁
Hmm bn biliyorum bunu
Nasıl biliyorsun 😁
Bunu burdan anlatamam
Müzik dinle
Teşekkür ederim 😁
Rica ederim nil karaibrahimgil pırlanta tavsiye
Sağol 😁
Neden acı cekiyomus gibi cevap veriyosun😀
Acı çekiyorumdur belki? 😂
O zaman Ajdar dan cikita muz dinle açın diner hayatimda öyle saçma şarkı dinlemedim hangi durumda olursan ol keyfin yerine gelir😀
O benim psikolojimi daha çok bozar 😁
Peki acı nizin sebebi nedir biriyse doğrudan onla konusun
Kredi kartının borcu birikti babam ödemiyor. Ben işsizim iş bulamıyorum. Hayatımda biri yok ama biri olsun istiyorum. Evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama her şey ateş pahası. Biraz birikimim var ama yetmez. Çeyiz dizilmesi gerek. Evlenirken de bir sürü masraf çıkacak. Falan filan daha saysam sayarım da kafa ütülemeye gerek yok sanırım... Her şeyden öte anlaşabileceğim birini bulup evlenmek mesele. Babamla da tartıştık. Bazen ona haksızlık mı ediyorum diye bile düşünüyorum bilmiyorum. Her şey birikti yani.
Anladim evlilik çeyiz düşünmen şu an kesinlikle gereksiz önemli olan dediğin gini anlaşabildiğin birini bulmak borç icinse tartisabikcegij bi baban var yinede ne kadar kizsada seninle bi şekilde çalışıp odeyebilirsin ve ayrıca babaninda bi planı olduğuna eminim ödemek için canını sıkmana degmez gercekten hayat arkadaşı onemli
Babamın parası var da ödemiyor yokluktan değil ki😁 iş bulamıyorum ki nasıl ödeyeceğim? Evet hayat arkadaşı önemli ama hayt şartları onu düşünmeye bile fırsat bırakmıyor. Çok şükür ki babam yanımda tabi. Rabb'im eksikliğini göstermesin. Her şeye rağmen babamdır tırnağı kırılsın istemem.
Evet kesinlikle ama borclarinida bırakacağını sanmıyorum caninizi sıkmaniza degmez eminim evlilik durumuda tamamen nasip karamsar olmayin
Teşekkür ederim. 😇