Kötü hissediyorum bikaç tavsiye verir misiniz?

Ben öyle hayatımda hiç kimseyle dertleşmedim bilmiyorum saçma geliyordu karanlıktan hoşlanıyorum hatta odama hava girmeyeli bile kim bilir kaç ay ya da yıl oldu çok aktif biriyimdir aslında fakat derdimi anlatamıyorum kimseye on 4 aydır hiçbir şey yolunda gitmiyor iş aile okul sevgili arkadaşlarım hiçbiri ne yapacağımı inanın bilmiyorum sevgilimden ayrıldım 3 ay önce ayrılma sebebim sürekli kavga ediyorduk ve artık kvga etmekten birbirimizin nasıl olduğunu bile anlayamayacak hale gelmiştik ben ayrıldım ayrıldıktan 1 ay sonra sevgili yaptığını öğrendim uzak ilişkiydi elini tutmak için 11 ay boyunca para biriktirmeye müsait olmaya çalıştım hep o ise başkasına sarıldı benden bir ay sonra manisayı kazanmış kendisi söyledi kim bilir kimler yazıcak konuşucak bense o yokken bile kimseyle konuşmadım konuşamadım bilmiyorum bir kız elimi tuttu arkadaşım ayarlamıştı sadece eldi o bir şey hissedemedim şimdi istemediğim bir bölümü kazandım arkadaşlarlarımla eskisi gibi mutlu olamıyorum sadece karanlık bir odada instagramda motor videoları izliyorum onu çok özledim eskisi gibi olabilir miyiz bilmiyorum ama ben her gece kimle konuştu orada ne olacak diye düşünmekten korkardım sanırım güvenemiyorum insanlara en yakınıma aileme bile herkes çok samimiyetsiz geliyor psikoloğa gitsem çocukluk der aslında mantıklı çünkü gerçekten değer görmediğim bir aile içinde büyüdüm şu an büyük ihtimalle ne saçmalıyor diyorsunuzdur neysek fake bir hesap bu bazen ölmek geliyor aklıma ama ne zaman pencereden baksam korkuyorum ölmekten bile çünkü nasıl iyi bir sevgili iyi bir evlat iyi bir arkadaş olamadığım gibi iyi bir kul da olamadım neye heves etsem hep hayal kırıklığı ile on buluyor ailem bir kere aferin oğlum desin diye g*tümü yırtıyorum ama hep eksik yapıyorum sanırım çabadan çok sonuca bakıyorlar son zamanlarda panik atağım fazlalaştı nefes almak zor geliyor kalbim ile beynim sanki birbiri ile savaşıyor ve bu savaşta sadece ben ölüyorum intikam falan istemiyorum sevdiklerim mutlu olsun istiyorum o kız da sevmişti aslında beni ama son zamanlarda yüzüme bile bakıyordu adam akıllı ailemi zaten anlattım kafeste gibi hissediyorum erkek olmama rağmen bazı kızlardan çok daha karışıyorlar hep bağırıyorlar o kadar eksik yaşıyorum ki hayatı cebimde para yok arkadaşlarımla o yüzden buluşmak istemiyorum geçen bir arkadaşımla pes e gittim kendime o kadar fazla gördüm ki bir saat oyun oynamayı 19 yaşındayım hiç İnternet kafeye gitmedim birisi ile bir çay içmedim bazen Arkadaşlarımla dışarı diye çıkıp bir boş parkta sallanıyorum öylece şarkı açıp ağlıyorum gizlice birisi görünce siliyorum hemen sanırım biraz sevgi istiyorum o yüzden birisinin beni sevdiğini düşününce peşinden ayrılmıyorum artık nefes alamıyorum lütfen birisi yardım etsin çünkü herkesin gözünün önünde eriyip gidiyorum ama kimse farketmiyor ben sadece mutlu olmak istiyorum mutluluğu bile eksik hissetmek istemiyorum çok aciz görünüyorum evet ama gerçekten öyleyim

Kötü hissediyorum bikaç tavsiye verir misiniz?