Vermem. 2016'da iki arkadaşa 9 bin verdim; ama arkadaşın birisi borcu zar zor ödedi. Borç biter bitmez hemen ilişiği kestim. Diğeri çok küçük bir miktarı halen ödemedi. (150 lira) Borç arkadaşlığı mahvediyor.
eyer arkadaşım kendini bana en zor durumlarda defalarca kanıtlamış bir arkadaşımsa o parayı ona veririm ve arkadaşlarımin içinden bir tek biri kendini bana kanıtlamıştır hemde defalarca hemde en zor durumlarda işte o arkadaşıma o parayı veriririm
Faizli şekilde seneti kabul ederse veririm. Ben banka değilim kimse kusura bakmasın buna çok duygusal bakan insanlar mutlaka dolandırılır dikkat edin. Senetsiz babanıza bile borç vermeyin.
Verebilecek durumdaysam, o insana tamamen güveniyorsam veririm. Art niyetli olmadığı sürece, geri ödeyemese bile canı sağ olsun. Dost dediysem ona, paranın önemi yoktur.