2 dakikaya unuturum arada bu çırpınma çaban olmazsa hayatımda hiçbir önem taşımıyorsun hani bu mesajlarıma bakarak ibret al asıl sen kulağına küpe olsun
balık hafızalı dediğin kişi hiçbir şeyi unutmaz ama bana beyinsiz demene rağmen sana dediğim şeyleri açıklamak zorundayım o kıt beynine yediremiyorsun çünkü. Demek istediğim umrumda olmaman balık beyinli değilim en azından senin gibi okeyy? ayrıca engel atılmıyor sesini kesmeyi dene
Cahil arkadaşlarına Kürşad emrindeki 40 adamla Çin sarayına baskın düzenleyerek Göktürk Devleti'nin bağımsızlığına kavuşmasında büyük rol oynadığı bilgisini ver 😂
Adiyla cagirmazsin olur biter neyini abartiyon bu kadar anlamadım ki arkadaşlarını bu kadar ciddiye alirsan iliskinde de sorun yasarsin dikkatli ol bence
Kim olacak iki üç dansöz, sevgilimde sırıtıyor. İsmimi gitmiş rehbere Götelek diye kaydetmiş. İlişkimiz ciddi. Aradığımda teyzesi görmüş. Bu ne demiş, anlatmış. Adımız Götelek damayit adayı oldu. Eniştesiyle karşılaştım şu Götelek sen miydin diyor. Saaaalaaklar ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu soruyu sorman bile ne kadar beyinsiz olduğunu gösteriyor arkadaşlarında aynı şekilde bırak sakın, çıkma çocuk daha akıllı birilerine layık.
kesin senin acın var var ya beyinsiz olan da sensin doğru konuş sanane sorumdan sana mı kaldı cevap verme o zaman mk malı
Keşke Ailen terbiye verseydi biraz belki, daha farklı olurdun
durup dururken beyinsiz diyen sen bana terbiyesiz diyecek son insan olamazsın merak etme
keşke Allah ta sana beyin verseymiş çok yoksunmuşsun gibi duruyorsun ki öylesin
Bir insanı ismine göre yargılayan birisi sence akıllı olabilir mi
bir insanı sorduğun soruya göre yargılayan birisinin akıllı olma ihtimali kadar bu da saçma tespitlerini kendine sakla sen
Arada bi bakta belki lazım olur tespitlerim ilerde işine 🤗👏yarar
2 dakikaya unuturum arada bu çırpınma çaban olmazsa hayatımda hiçbir önem taşımıyorsun hani bu mesajlarıma bakarak ibret al asıl sen kulağına küpe olsun
Ozaman engel at yazmak zorunda değilsin ayrıca balık hafızalı olmanda kötü bişey
balık hafızalı dediğin kişi hiçbir şeyi unutmaz ama bana beyinsiz demene rağmen sana dediğim şeyleri açıklamak zorundayım o kıt beynine yediremiyorsun çünkü. Demek istediğim umrumda olmaman balık beyinli değilim en azından senin gibi okeyy? ayrıca engel atılmıyor sesini kesmeyi dene
Madem umrunda değil neden bu kadar uzun, uzun, yazıyosun boş yere benide meşgul etme
ulan mal mısın sen çocuk hiçbir şeyi anlamıyorsun çünkü kes sesini sen beni meşgul ediyorsun asıl
ayrıca uzatıyorsun Allah sana kocaman bir çene hiç olmayan bir beyin vermiş hadi sg artık yazma
tamam yazma ozaman bb gereksiz
sensin gereksiz dana
Cahil arkadaşlarına Kürşad emrindeki 40 adamla Çin sarayına baskın düzenleyerek Göktürk Devleti'nin bağımsızlığına kavuşmasında büyük rol oynadığı bilgisini ver 😂
Senin taş akklarını yesinler kral
😂😂😂 eyw
Adiyla cagirmazsin olur biter neyini abartiyon bu kadar anlamadım ki arkadaşlarını bu kadar ciddiye alirsan iliskinde de sorun yasarsin dikkatli ol bence
Ne olacakti berkecan mı? Kürşat ismi tarihimizde var. Yazık bu gençliğe dizilerde görüp duyup ozenmekten başka bir halt yok
Dizilerden tarih öğrenilmez knk
Ne varmış kürşatta kdsfs bak, KÜÜÜR ŞAT , Cuk oturuyo boş yapmasınlar, edaya selam
kürt mü bu kürtlere gelin olacaksın falan diyo
yani kürt ismi zaten de ne olmuş yani,
sorsam mı ya merak ettim ben kürt olabilir mi
kesin kürt kızım skldfsf, ne fark eder senin için
ben türküm ve ailem izin vermez
türk kürt ne farkı var? yanlış düşünüyosun, ha gelenek farkı vardır o da normal yani ege li biriyle karadenizli birinin bile gelenekleri farklı yani
bizim karşı komşumuz var çocuğunun adı kürşat ve türkler
ve gelenek farkından dolayı istemiyorum yanlış düşünmüyorum
yani hayırlısı olsun, %90 kürt ama diyim
of böyle deme ya evlenmek istiyordum ben sorucam dua et kürt olmasın
kürt müsün diye sorma, nerelisin diye sor kibar ol tamam mı klsdfs
önce kendine bak sen
ya çat diye öyle sormam zaten kürt konusunu açarım
nerelisin diye sor, İstanbul diyecek bak jksdfs
of uğraşma benle ya
tamam tamam, hadi iyi geceler
Ayrıca ben Denizde büyümüş has Egeliyim, kendime bakıyorum sağol sdfdasfs
sana da ve çok gevşek konuşuyon sen kibar ol
ben ismimin hakkını daima veririm :))
adın gevşek o zaman :dd
isşme göre adamla sevgili olup olmayacagına karar mı verceksin
adın kezban mı
zeka seviyen max 3
kendi adına konuş sen sen de o ihtimal bile yok
Al bu da 3. Kişi abi sen niye arkadaşlarına bakarak yola çıkmaya çalışıyorsun abi niye niye?
çok kabasın
Ulan çocuğu tanımadan bilmeden arkadaşların adı Kürşat mı ahahha diye güldüler diye gelip burada soruyu soran sen kaba olan ben?
boş yapma be uza
Kes
sen kes
Arkadaşlarıda şimdi, Benim adım Gökhan Tekin, soy adım Lekesiz. Sevgilimin arkadaşları Götelek adını takmışlar.
Adım ve soy ismimden takma ad yapmışlar tosbaalar. Lanetler
dfasjkkdasjfdsajff
sesli güldüm kim onlar ya
Kim olacak iki üç dansöz, sevgilimde sırıtıyor. İsmimi gitmiş rehbere Götelek diye kaydetmiş. İlişkimiz ciddi. Aradığımda teyzesi görmüş. Bu ne demiş, anlatmış. Adımız Götelek damayit adayı oldu. Eniştesiyle karşılaştım şu Götelek sen miydin diyor. Saaaalaaklar ya
artık sevgilinin annesi bizim götelek mi geldi der LŞÖASDASPÖWQĞDÖWQ
Aynen. Rezil ettiler beni, arkadaşları neden oldu bu duruma. Sırf bu yüzden evlenmeme yi düşünüyorum, bir neden bulsam. Millet beni görünce sırıtıyor
bir daha gökhan adını görürsem aklıma hep götelek gelecek asdjasjdsh
Arkadaşların toxic ve errgenn mümkün olduğunca uzak dur onlardan
en güzel isimlerden biri kürşat arkadaşların Göktürkçe isim görmemiş asıl isim bu işte
kürşat adı kürt adı değil demi kürt mü dediler
hayır göktürkçe öz türkçe yani
Ebubekir Sıttık olsa çık derdim de değil yani. Bence çıkma
ardında 40 kişi yoksa çıkma bence
Arkadaşlarının ismi ne peki
Eda, Elif
Aspanda Bürküt Jerde Gökbörü Ol Avvvuuu
ismini değiştirsin
Çıkma