Onunla tanisip evlenmek isterim
Is yerinden biriyle birlikte olabilirmiyim sizce?
Onunla tanisip evlenmek isterim
Ben 23 oda 26 yasinda..
Bir iki ay once linked in hebasindan bir birimizi ekledik oda bende bakip durduk hesaplarimiza.. Ve her defasinda karsilastigimizda utanarak gecerdik.
bugun sabahta ilkkez ikimizde selam verdik, ben park etmistim oda arbasina binip gidecekti o an ikimizde kafamizi salladik ve el uzattik normalde asla yapmadigimiz sey.
Sizcee olailirmi onunla?
hatta o normalde beni gormediginde hemen ucar gider, gecen ben arabaya giderken oda binmisti tam gidecekti beni gorunce cook yavas geldi arkamdan ve beni gectikten sonra beni aynada izledigini gordumm
Cevap
10Cevap
Neden olmasın ki birimler farklıysa hiç sorun olmaz
Ayni ise olur mu
evet ikimizinde bolumu ayri. o asada oturuyor ben yukarda bizim ikimizin bi ust basi farkli..
Ama iste nasil baslatcaz bunu
Sen bir adim at o gerisini getirir
@eflani7878 linked in den ilk istegi ben atmistim zaten
Sonra ne oldu mesafe mi var
@eflani7878 yokk olmadi.. aksine daha cok karsilasiyoruz tesaduf.. ve o benden erken gelince hatta o masasindaysa bende camin ordan geciyorum bir birimize bakiyoruz oyle
Erkekte sorun var bence
@eflani7878 neden
Ozguveni yok
@eflani7878 niyeki
Baş başa devam edelim
@eflani7878 olmaz gelemem
Peki
@eflani7878 sagol :)
İş yerinde birisiyle sevgili olmamalısın bu dogru degil ama birbirinize karşı ilginiz ve sevgi varsa şansını dene
Sence neden olmamali insan?
Benim ona karsi birseyler hissediyor gibiyim.. her onu gordugumde heycanlaniyorum felan. Gormek istiyorum her dakika. Bilgisayardan bakip duruyorum acaba online mi degilmi.. ve ona bana bos degil gibi ama bilmiyorum🥺
Olur ama ayrilirsaniz ikinizden biri ayrılmak zorunda kalır muhtelemelen * sen olduğun için sen ayrilirsin :))
Nealakanediyon yaaa? Hiic gidemem giderse gitson o
Çok tatlı bir olay iş yerinde sevgili olayı. Ama siz de o cesaret yok gibi yakınlaşacak
hihii tesekkurler.. ve evet yok :(
linked in denn ben attim istegii daha neolsunn gerisinide o getirsinn yaaa..
bide is saatimizde atmistim hemen iki dakika icinde kabul etmistii
aynenn haklisinnn :) tesekkurlerr..
beliki o bakislarim bugun onu cesaretlendirdii cunku normalde asla bana oyle kafasini egerek ve elini uzatarak selam vermezdi
cumlemiziinn insallahhh
Yani yüz ver biraz gör devamını
Peki neyapmam lazimm
Olmaz oyle yaa
😭
Bir kiz olarak onu ilk teklif edememm benn
Off nasil yapcaksamm onu🥹😩
Olur🤭
Burdan yazarsaniz sevinirim
yavaş yavaş açılıyor işte
nasil acilma bu?
ama nasil aliyor yaaa :(
Yapma etme pişman olursun
neden?
birsey yapmicam ki neyini anladiniz anlamadimm.. ben evlilik icin adim atmak istiyorum
yokk yokkk
Güldüyse kesin verir :D
?
Yakında olur merak etme
insallah
Cinsel birliktelik mi
hayir evlilik icin tabi
Olabilir tabi
insallahh ama nasil
Az yüz ver gül gülümse
gordugumde yuz yuze bakinca bir gulumseme oluyor ona karsi ama sonra kaciyorum
Kaçma işte
neden kacmimm? simdi onun bana karsi bir hissi var mı yokmu bilmiyorumki.
bugun onun bana oyle el uzatmasi selamlasmasi oyle beni baya mutluu etti.. gunumu okadar guzellestirdi ki
İşte kaçmazsan adım gelir
insallahhh adimii atarr yaaaa :( tabii hayatinda bri yoksa buda onemli tabi ama pekte var sanmiyorumm ama yinede bilememm tabii..
Atar elbet
insallahh
Olursun
nasill acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, iş yerinde biriyle ilişki yaşamanın bazı riskleri ve zorlukları olabilir ancak önemli olan iletişim kurmak ve karşılıklı duyguları doğru anlamaktır. Eğer hislerin karşılıklıysa ve ilişkiyi denemek istiyorsan, önce açık ve dürüst bir şekilde hislerini paylaşabilirsin. Belki de o da aynı şekilde hissediyordur. Ancak, iş yerindeki ilişkilerin dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerektiğini unutma. Duygusal emojiler: 🤔🤗