Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar yukarıda bahsettiğim tipler yorumlarda toplanmış gördüğünüz gibi. LGBT bireyleri haklarını alacak çünkü insanlar bilinçleniyor. Bu gerçeği ağlayarak kabullenebilirsin. Yallah.
Arkadaşlar mesela yolda yürüyorum aniden birisi benimle konuşmaya başlıyor hadsizce. Alaycı bir üslupla konuşuyor ve o konuşurken herkes bana iğneleyici bir şekilde bakıyor. Geleceğim için çabalıyorum yaşadığım kötü olayları atlatmak için bazen dışarı çıkıyorum ama dışarıda bile sürekli hadsiz insanların rahatsız etmesiyle uğraşıyorum. Ve evet giyimim eşcinsel gibi. Ben bu ülkede nasıl yaşayabilirim birisi bana anlatabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değiştiremediğin şeyler için çaba gösterme, üzülme, düşünme. İnsan böyle ve olmaya devam edecekler.
iyi güzel verdin böyle gazıda, gezsin bakalım 10 dan sonra İstanbul sokaklarında. 1 hafta dayanamaz
@Beyefendiori ne yapmasını istiyordunuz? İnsan benliğini baskılayıp gizlediğinde yavaş yavaş ölür zaten.
Erkek gibi giyinip gezsin, duygu ve düşünceleri aynı olsun. Onun için iyi olacaktır bence
@Beyefendiori bence senin hiçbir şeyden haberin yok. İstanbul'da İzmir'de bir sürü trans birey asıl saat 10dan sonra gezmeye başlıyor.
@Beyefendiori kimin için neyin daha iyi olacağını o kişiden daha iyi bilemezsiniz. Empati kurun, erkeksiniz ve kadın olmaya zorlandığınız bir toplumda yaşadığınızı hayal edin sadece. Kendiniz için iyi olacağını düşünüp kadın gibi mi giyinirdiniz yoksa olmak istediğiniz kişi olarak mı kalmayı isterdiniz?
@Beyefendiori evet profilime de kaslarımla (!) olan fotomu da koyarım. Teşekkürler tavsiyen için ahahaha toplum felsefecisi bey
şimdi benim böyle düşünmem normal değil? o normal?(Bence etek bile giyse ben bişey demem ama ben genel halk adına söylüyorum, bunu da ekliyim)
@Beyefendiori evet baya genel halk adına konuştun bravo gerçekten fikrin çok önemliydi
oğlum İzmir'de ben nereye hiç görmedim, kordon boyu konser zamanı saat 3 e 4 e kadar otururduk sabah, ben mi körüm? İstanbul'da 1 ay kaldım sancak tepe tarafında. gece beşiktaş a giderdik eğlenmeye, eve saat 2 den önce girmezdik. Hiç denk gelmedi bana
@Beyefendiori bir günahı varsa çekecek kişi o zaten, yargılamak bize düşmez.
Niye kaslarımı koyamazmıyım? O kadar acısını çekiyorum, ayırca toplum ilgiyle bakıyo. Sonuçta zor olanı başarmaya çalışıyorum bi hedefim, sorumluluklarım ve düzenim var.
Zaten senin mantığına göre sadece senin hedefin sorumlulukların acısına katlandığın şeyler var. Bir LGBT bireyin hiçbir sorumluluğu falan yok.
ya normal bir insandan farkı yok ama, siz zor olanı seçiyosunuz
@Beyefendiori bu bir seçim değil bence, hissiyat.
Ya açık olalım arkadaşlar, burası Türkiye ya , Amerika değil. Halk koyun, adamı yargılarlar, aşağılarla, söverler döverler. Yani bu durum 40 sene sonra anca düzelir
Ben kendi açımdan konuşacak olursam tamamen hissiyat. Evet mesela ben şu an aşırı erkeksi olabilirim ama böyle bir şey yaptığımda yani olmadığım biri gibi davrandığımda içimdeki o hissiyat beni resmen kemiriyor. Bunu anlamak için illa feminen eşcinsel olmak gerekmiyor. Hiçbir insan olamadığı rolü oynamak zorunda bırakılmamalı. Şurada 60 70 yıl ömrümüz var onu da bu tarz şeylerle geçirmek gerçekten dünyanın belki de en kötü duygusu.
ben olanı söylüyorum kardeşim, seni yargıladığımdan değil yanlış anlama sakın. Olan bu sadece
Bu ülke adamların yeri vericilere ağır gelir yol al defol beğenmiyorsan ülkemin haddini bildiren insanlarını
Adam belki aktif nerden biliyon
Geldi yine tipsiz ahahah
Tipsiz olsam keşke yinede memnun olurdum tipimden dolayı kimse beni yargılamazdı ama TOPluğundan dolayı koyan koyuyor lafı koydukları şeyler gibi 😂
Yoo tipsizsin knk
Olsun sen hala TOP sun büyük harflerle
Geçmiş olsun
Toplum sürekli kötülüyor lgbt bireylere aynı toplum nedense insanı yaradandan ötürü sevdiğini söyleyebilir
Saygı görmek için saygı göstermek lazım evlat.
Sadece otur ve Hz Mevlana Felsefelerine bak nalarsın.
Sen iyi misin ya? Asla gizlenmeyeceğim ve her yerde kendimi belli edeceğim. Başka soru?
Ben sana gizlenmiş dedim hanfendi
Dikkatlice oku
Hollanda'da gitmeye bak tr de zor
Hollanda da beni bekliyordu zaten. d
Sjsjsj kapı açılmıyor yaprak sjsjsj
Ben de lgbt (çift cinsiyetli) bireyiyim liseden mezun olur olmaz yurt dışına kaçacağım
Fazla dikkat çekme madem öyle
Lut kavmini git bi araştır