Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben erkek falan aramıyorum tanışalım falan yazmayın lütfen... amacim farklı şeyler değil zaten bir kadın okusa bu yazıyı anlar
evime evimin olduğu semte alışamadım çok yalnizim okadar yalnizim ki kendime üzülmeye başladım.. eşimin maçları var surekli işten çıkar oraya gider ben cocukla cocukta sıkılıyor Bende. 3 yıldır alışamıyorum ağlıyorum surekli ben sosyal insandım esim asosyal napcam bilmiyorummm napcam 3 yıldır ev ev ev surekli evdeyim arada ailemin yanindayim😑😑😑
Merhaba kardesim KS de yenisin galiba çünkü ne kadar kötü durumda olursan ol bunu fırsata cevirmek isteyen illa olacak ( tanisalim, konusalim , geçici arkadaş olalim , özele gel ) gibi
Kocanin yapti sey gercekten bencillik istedi zaman gezer mac yapar ( karisi bunalıyor mu sıkılıyormu bi derdi hastalı var mı umrunda olmaz bunun adı bencillik
Böyle bi sebebten ayrilik vb söz konusu bile olamaz esini karsina al konuş 3 yılı anlat sende gez cocuklarinla dolas cocuklari ona birak tek gez sana yaptini ona göster
Cevap
4Cevap
İnternet ortamında arkadaşlık geçici çözüm olabilir.
Blind ıd diye bir uygulama var ben orada takılıyorum çok kafa insanlar var muhabbet iyi gelir sana
Çok şanssızsın
Dertlesmek istermisj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?