AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
valla çalışmak isteyene de istemeyene de saygım sonsuz.
çok haklısın asiri zor mecbur kalmadijca çalışma. valla adam baksin sonuçta o sorumlu bakmaya eşe
Evet kadinlara masabaşi iş daha uygun oluyor. Diğer türlü evlilik yürütmek çok zor olur
eğer ki mesleği varsa evet hani evde sıkılablir de, şu zaman da masraflar çok ek katkı olur
Zengin koca bulman lazım o zaman yoksa kiralar olmuş 7 bin, nasıl çalışmayacaksin ki çocuk da olursa adam kirayı mi versin faturayı mi karninizi mi doyursun?
O çalışmak istemeyen kızları bi kaşık suda boğmak lazım
Çalışmak istemiyorsa mantık evliliği yapar gidip zengin bir adamla evlenip keyfine bakar.
Kocam zenginse çalışmam ya da çalışırım evlenince bakarız 😃
Eğer geçinmekte zorlanıyorlarsa çalışabilir ama uygun bir yerde tabi.
Çalışan anneyim bende çalışmak istemiyorum Ama tek maaş geçinemeyiz
Herkesin kendi tercihi. Yani paran varsa çalışmaya mecbur değilsin😂
Haklı değiller, kadınlar da çalışmalı. Diğer türlü besleme gibi olur. Bağımlı olursunuz o kişiye. Kendinize bunu yapmayın.
Vaybe mağazada 9 saat ayakda durmak yoruyomuş kadınlar 5 saat bilmem ne fabrikalarda 50 yaşında kadınlar 12 saat çalışıyor ailenin seni böyle alıştırması çok kötü
Kendi gelirin olmazsa kocanın kölesi olursun, adam sana vursada, dövsede boşanıcak gücün olmaz, az kafanı çalıştır
Kafasız değilmkadında evlenmeden iyi tanır
Kendi adına konuş, çalışmak kadınlara göre değil gibi genellemeler yapma da ne halt edersen et.
eşinin çalışmasını istemeyen adam bulursun olur biter
Sennhangi türsün
benim türüm sizin türünüze uymuyor
Anladim
kadinlar calismamali.. Cocuk olinca zaten 6 sene kadar calisamiyor..
Sen ne kadar yoruluyorsan her kes o kadar yoruluyor. Tabi obez fazla kilo falan deyilsen. Sadece alişmamissin ve evet tembellik herkesin hakki para yetiyorsa calisma hayat 1 kere yasanir
Eşinin geri yeterli ve iş stresiyle uğraşmak istemiyorsa çalışmayabilir. Keşke ben de çalışmak zorunda kalmasam. Buradan sugar mommy’lere duyrulur 🤣🤣
Ev işleri çocuk ve işi bir arada götürmek zor olur. Fakat bu zamanda çalışmamak gibi bir imkan yok. Bu zamanda çalışmadan sadece eşinin maaşı ile geçinebilecekseniz sen bilirsin.
Artık her erkek çalışan kadın istiyor. Sen niye çalışmıyorsun sakat mısın? Özrün mü var?
Aile durumuna gore değisir gelir azsa çalişicak mecbur
yani maddi durum okeyse çalişmak istemesse çalişsin tabiki
Yaşın daha 22. Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın bence çalış şu an 35 40 yaşından sonra çalışma. Ayrıca herkes üni okuyacak diye birsey yok
bu ekonomik şartlarda çalışmalı diye dusunuyorum bi hastalıgı vs yoksa hem bi kadının eşinin eline bakması ayakları uzerınde duramaması ezikliktir
Eskiden olsa çalışmasına gerek yoktu ama şimdiki devirde çalışma diyemiyor bile çoğu erkek tek maaşla geçinmek gerçekten zor
Kocamın maaşı evi geçindirmeye yetmeyecekse, o adam fakirdir.
Fakir adamı da ben ne yapayım?
@Real_AnimeGirl sen ne işe yarıyorsun ki o zaman tek işlevin evi süpürüp kocanı cinsel olarak tatmin etmek mi?
Sonrada kadın hakları diye zırlarsınız
@Real_AnimeGirl acınacak durumdasın bende para çok Kanada vatandaşıyım gel postasına 1000 tl vereyim
@AKPLİ nicki akpli olan birini umursayacağımı sana düşündüren ne? :D
Animegirl nicki dışında birikimin varsa senin adını söyleyen fakir erkekleri biz mikelim. Ama sadece kadın olduğun için zengin birini aradığını düşünüyorum
@AlevliTosbaa aynen tüm fakir erkekler gelip bana yüklenin, türk erkeğinin milli başarısı "kendi ezikliğini, kadından çıkartmak" :d devam.
İnsanları sadece geliriyle sınıflandırabilecek durumdasın, ne fazlasını ne eksiğini yapamazsın.
@AlevliTosbaa kusura bakma kuru soğan.
Sorun değil dilli kaşar
Çalışmıyor diye karısına kızan bi adam görmedim bence kızmamalıda
Neden
Ya şimdi açıklarımda gereksiz feminizciler boş boş konusup kafamı bozar iyisi mi hiç bulaşmayım boş ver
Bu bir tercihtir , eğer ben yeteri kadar para kazanırsam ileride karım isterse çalışmayabilir
Kizmazmisin
Hayır tabiki ne alaka
Nebilim eve katki saglamadi diye
Eve sadece para kazanarak katkı sağlanmıyor ki , ben işteyken ev işlerini halletsin evi temiz tutsun yemek yapsın ben geldiğimde beni güler yüzle karşılasın. Bunlar da çok değerli şeyler
Bazen isteyipte alamıyorsun, kocayada yardım lazım bence
Istegine bağlı ben zorlamam ister çalışır ister eviyle ilgilenir ihtiyacı olmazsa
Maddi gücün varsa çalışma niye yoruyosun ki kendini.
Bence kadın çalışmalı evde sıkılırısnız zaten :D
Evlenmeden sorulur istenmezse evlenilmez ülkenin durumu belli
Bana göre parazit yaşam türü
Niye
Hiçbir şey yapmadan evde başkasının eline bakarak yaşamaya başka ne denilebilirki? Bu benim fikrim. Hayat kalitemi kimseyle hayatımı paylaşmak için düşürmem. Ayakları üzerinde duramayan insan başkasının kölesidir.
Yok sanmiyorum. Sonucta kendi istegiyle calismiyor
Baba evinde kalsın öyleleri.
Çalışmak zorunda değilsin
Sen herşeyi düşünmüşsün bize söz kalmamış
Çalışmak zorunda hamal yok karşısında
Bu tamamen evlendiğin kişiye bağlı
Geçim o kadar kolay değil
Bağımlı yaşamak bu, asla benlik değil.
Çalışılmalı bence, daha iyi olur bu.🌞
Gerek yok. Çocuğa baksin yeter benim için.
Kadın erkek farketmez ki bütün insanlar çalışmalı.
Bu insanların ozel kararıdır
haksız. kocasının eline bakmamalı
Eşinin maddi gücü yoksa maalesef çalışmalısın
Şu devirde lazım ya calisn kadın
bu devirde öyle bi lüks yok
Haklısınız. Umarım evinizi geçindirecek eş bulursunuz
Mecbur değilsin çalışmaya tabiki
Herkesin kendi hayatı, kendi dusuncesi
Haklılar hem ev işi hem dış işler köle miyiz lan
O zaman ev hanımı işlerini yapacaksınız
Haklılar valla o yüzden zengin adam şarr
Sizi tanımak isterim kesinlikle