Baskici ve bunaltici kaynana?

Nisanliyim 4 ay sonra dugunum olucak ins. Nisanlanmadan bir ay öncesi ” teyze lafi olmuyor kaldiralim ”onu dedi. Nisanlandik artik daha cok gelmelisin. Nisanimda ne kilik ne kuyafet Hic bisey almadilar Sadece nisanda gelen iste hediyeler ve set bile almadi. Kendi kullandigi eski yuzuk, bir kunye ve cok uyumsuz kupe aldi. Abi abla Hic bisey takmadilar. Ben el bebek buyutuldum biraz narin ama guclu bi kadin olarak yetistirildim. Onlarin yapisi ise baya geri assaglamak icin degil. Surekli sene boyu gelmiyosun gitmiyosun ya full time calisan birisiyim is cikisi bi rutinim var haftada 4-5 kez fitness calisiyorum kac yildir hobim ama yok özel alanima saygi 0. Yaz oldu memlekete gittik geldiler 5 gun agirladik sonra kadin kendi memleketine gitti. Gecen hafta Sali gunu geldi ve hemen iki uc gun gelmedim diye tavir aldi. Gecen hafta annelerle beraber dugun salonuna gidicektik gelmedim diye tavir aldi torinlara bakiyorum yoruldum diye gelmedi bile. 1 hafta sonra gittim bende kendimce gelsin dinlebsin bi nefes alsin dedim gittim miy miy neden gelmedigmide söyledim kirmadan dedim dinlen kendine gel diye. Sonra dedim benim icin degilse oglun icin gelseydin dedim. Dun abladinin dogum gunuydu eve herkesten erken Geldim bulasiklar igrenc bana kaldi ayak isleri bana kaldi igenc öldum servis torba torba cöp at.

Herkesin icerisinde yaş pastayi getir diye tavir aldi benfe söylendim sordum bisey demiyosun diye ama kimse duymafi. Sonra daha evindeyken bidaha nezaman gelirsin diyo resmen cildirticak beni daha evindeyken nezaman gelicem……….
Sonra diyo yabanci arkadaslarini annenin arkadaslarini topla bana gelin yemege dedim herkesin vakti yok herkes kendi telasesinde diye kac kere anlamiyo. Dünki hareketinden sonra eve Geldim tum huzurum bozuldu agla agla bi hal oldum 1,5 haftadir bu gelmedin gitmedin aylardir surekli baski göruyorum. 2 -3 hafta görusmeyim hemen uzun zamandir görusmuyoriz oluyo adi biktim gercekten

Baskici ve bunaltici kaynana?