Kaynana baskisi?

Evet yeni 5 haftalik evliyim ve esimle balayindayken Esimin babasinin ölum haberini aldik hetseyi yarim biraktik dönduk. Esimle bi hafta ayri kaldik o cenazeye vs gitti. Ben evde esyalarla ugrastim yalniz.. Sonra 2 hafta öncesi agir covid olduk gözumuzu 1 hafta acamadik.

Daha gecen hafta ilk rutin hayatimiza basladik ikimizde full time calisiyoruz. Daha gecen hafta pers gunu aksami abisinde toplandik kayinvalidem ev hanimi calismiyo ve herkesin icinde ” komsu olduk görusemiyoruz” gibi laf atti bende daha yeni hastaliktan ciktik dedim. Tum sene Boyu öyle baskisi var surekli görusmek istiyo mesela bi hafta icerisinde 2-3 sefer Hic bunlarda dinlenicek mi diye dusunmeden görusmek ister. Bende fazla yuz vermiyorum. Görumce ve kayinvalidem biran önce eve ziyarete gelmek istiyolar brnde herseyimizi tamamlayalim ondan sonra sizi iyi sekilde agirlayalim dedim. Kayinvalidem dun olsun bi kac gun öncesi olsun surekli surekli ” toparlandinmi” diye soruyo bende dun daha pqzartesi ise basladik fazla toparlanamadik daha dedim…

Acikcasi Esimin ailesi gayet anlayissiz modern degil Hic. Bazen kendime bile vakit bulamiyorum. Annemle danistim oda diyo siz kendinize odaklanin Onlar dusunmeden surekli gelmek ister. Görumcem kendi 6 ay sonra zor davet etti bayramda. Annem hem simdi hem ramazanda gelmeyi isterler agir al ramazanda cagir olsun bitsin dedi ki öyle yapmayi dusunuyorum. Kayinvalideme maalesef yakinda oturuyorum ama bi 3 sene falan birikim yapip daha buyuk eve gecmek istiyoruz böyle yapamam. Bana zaten fazla deger gösyermediler nisanlilik surecimde, nikahim, kinam dugunumde bende resmi takiliyorum böyle rahat ediyorum. Bas etme yöntemleri nelerdir?
bide haftanin 4 gunu spor yapiyorum ona göre hayatimi duzenlemeue calisiyorum yemek ekmek ev falan.

Kaynana baskisi?