Görümcemle nasıl başa çıkayım?

Arkadaşlar benim sadece 1 tane görümcem var ama tam bela. Benden 1 yaş büyük 2 sene önce ayrıldığı sevgilisini hâlâ unutamamis ondan dolayı evlenmiyor gelenleri reddediyor sonra benim beynimi yiyor ki unutamıyorum keşke reddetmeseydim şunu bunu diye psikolojisi o kadar bozuk ki bazen ters ters konuşuyor bana durup dururken bazen küs gibi davranıyor bazen melek gibi sadece bu olsa neyse eşim gemi mühendisi açık denize gidip çalışıyor ama görümcemle ailesinin istekleri bitmiyor. Ben eşimden aylarca ayrı kalıyorum ki bir şeylerin sahibi olalım da artık açık denize çıkmayı bıraksın evimizi aldıktan sonra ama görümcem ve ailesi paso para istiyor durmadan pahalı hediyeler istiyorlar bu ara karavan istemeye başladı ayy şu karavanim olsa başka ne isterim vs diye eşime bana duygu sömürüsü yapıyor yav kurban olayım sizce ne yapayım kafayı yedirecek bana akıl verin bana biraz

Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin babası da ayrı bir değişik eşim her maaşını aldığında maaşa çöküyor ama eşimin abisine emekli olup tazminatını veriyor elindeki avucundakileri büyük oğluna verip benim eşimin elinden parasını alıyor daha yeni evliyiz ne evimiz ne bir birikimimiz var ama abisinin evi var 3 tane arabası var işi gücü her şeyi yerli yerinde nasıl ugrasayim ben bu insanlarla akıl verin bana
Görümcemle nasıl başa çıkayım?