Bununla nasıl başa çıkabilirim?

Yargılmayın sadece dinleyin ahlak dersi verecek olanlar yazmasın zaten ben kendimi yıpratıyorum bir de gelip siz kınamayın!!! Ben 4 5 haftalık gebeyim ve bekarım ancak kürtaj olmayı düşünüyorum fakat çocuk daha belli belirsiz olduğu icin bir hafta daha bekle şu an alınamaz dediler ve ben bekledikçe daha kötü oluyorum yaptığım çok yanlış keske böyle olmasaydı keske biraz daha dikkat etseydim ama vicdan azabından öleceğim bu yaşıma kadar hiç bir şey icin bu kadar utanmadım da üzülmedim de günlerdir ağlamaktan elim yüzüm her yerim şiş. Ailem öğrense sıkıntı çıkar bu yüzden onlardan gizli ağlıyorum başım ağrıyor diyorum ders çalışamıyorum ondan diyorum derdimi anlatamıyor olmak bile canımı çok yakıyor. Çok üzgünüm çok stresliyim bi hafta bekliycem ama daha kesesi bile zor gözükmüş bir çocuk sanki bana 4 5 aylıkmış gibi his verip evdekiler anlayacakmış gibi geliyor hem kendime kızgınım hem ailemden utanıyorum hem asla yakıştırmadım kendime hem de vicdan yükü çok ağır geliyor atlayabileceğimi sanmıyorum bununla nasıl baş edeceğim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala görüşüyoruz sağolsun yanımda duruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar gerçekten eğer soru sormak istiyorsanız Pepapp uygulamasından sorun burada boş erkek (hepsi icin demiyorum) yorumları okumaktan daha iyi
Bununla nasıl başa çıkabilirim?