çocukken falan çok utangaçtım şimdilerde daha iyiyim ama sebepsiz yere stres oluyorum takıntılıyım ç
otobüste yanıma biri oturdu diye nefes almaya bile utandım kendi kafamda bana ne otursun bir şey olmaz normal bir iry diyordum kiii
karnıma kramplar girmeye başladı derste elim titremeye başladı
hocaya gidip söyleyecektim kii…
Çok kalabalıktı kalabalığa dayanamıyorum ve bende okuldan kaçtım
şimdi kesin sadece macera arayan bir ergen olduğumu düşünüyorlardı ama ben başka ne yapabilirim bilmiyorum panikliyorum işte büyütmekek içinse kaçıyorum o ortamdan
çünkü eskiden bu panik durumumu büyüttüğümde yardım istediğimde insanlardan hep yanlış anlaşıldım ve her şeyi dahada mahvetti bu.
hep böyle şeyler aklıla geliyor panik olduğumda geçmişim aklıma geliyor sonra yardım istememiyorum
otobüste yanıma biri oturdu diye nefes almaya bile utandım kendi kafamda bana ne otursun bir şey olmaz normal bir iry diyordum kiii
karnıma kramplar girmeye başladı derste elim titremeye başladı
hocaya gidip söyleyecektim kii…
Çok kalabalıktı kalabalığa dayanamıyorum ve bende okuldan kaçtım
şimdi kesin sadece macera arayan bir ergen olduğumu düşünüyorlardı ama ben başka ne yapabilirim bilmiyorum panikliyorum işte büyütmekek içinse kaçıyorum o ortamdan
çünkü eskiden bu panik durumumu büyüttüğümde yardım istediğimde insanlardan hep yanlış anlaşıldım ve her şeyi dahada mahvetti bu.
hep böyle şeyler aklıla geliyor panik olduğumda geçmişim aklıma geliyor sonra yardım istememiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer