Arkadaşlar lütfen anlatacaklarımı sonuna kadar okuyun.
İlk başta eve gelen kalabalık misafir topluluğundan başladı 3 senedir belirgin onların yanında yemek yerken elim titrerdi utanıp yemek yemeden kalkardım ama artık misafir yanında olmuyor yani biraz alıştım gibi sanki yinede geçen birkaç akraba geldi onların yanında hiç sevmediğim amcamda vardı onu hiç sevmem sürekli zayıf yönlerimi eleştirir ve o gün yemeğe oturduğumuzda babama yok senin oğlundan adam olmaz derslerinin hepsini b*k götürüyor gibisinden laflar etmeye başladı sinirden elim titrer korkusu içerisindeydim ve bu düşüncemle titredi
Gelelim dışarıdaki kalabalık ortamlara bir gün arkadaşlarla yemek yemeye gittik arkadaşlarlada daha yeni yeni tanışıyorum ve ilk yemeğimiz kaşığı tutarken elim titrer diye ortadaki salatadan almadım sadece önümdeki pideyi yedim tabi yemek yerken el titremesi gelip geçici şeyler sorun sigara
6 ay önce sigaraya başladım ilk içtiğimde içine çekemiyon tutmayı bilmiyon gibisinden sürekli eleştirildim ve sokakta yürürken asla içemem bir köşeye çekilir öyle içerim arkadaşlar çağırır kafeye ve hatta titremem arkadaşlar arasında fark edildi zaten şu fani dünyada 2 tane tek samimi arkadaşım var diğerleri dışlar beni ve okulda olsun başka bir yerde olsun arkadaş edinmeye utanırım neyse o arkadaşlarım beni anlayışla karşıladılar ve sağolsunlar azda olsa içim ferahladı
Aileme anlatmam gerektiğini ve psikoloğa görünmem gerektiğini düşünüyorum ama ilaç kullancam diye korkuyorum yani ilaçların çoğu uyku yapar diye biliyorum ve ben iyi bir gelecek istiyorum bunun içinde çok çalışıyorum uyuyarak olmaz
Biri şu illeten nasıl kurtulacağımı söylesin lütfen gün geçtikçe artıyor artık öbür insanlar gibi rahat rahat sigaramı tütürmek istiyorum