Sosyal fobik miyim?

Öncelikle merhaba, bu yaşadıklarım koronadan öncede olan şeylerdi. Dışarı çıkmak istemiyorum, dışarda yabancı insanlarla konuşurken çok heyecan yapıyorum. En yakın arkadaşımla bile buluşamıyorum. Bana pazartesi günü buluşalım dedi ama ben gitmek istemiyorum ve yine bir bahane üretmek zorunda kalacağım. Ekmek almaya giderken bile heyecan ve stres yapıyorum, hatta "Nasıl ekmek istemeliyim?" diye birçok kez prova yapıyorum. Okuldayken de durum aynıydı, hoca bana soru sorunca kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyordu. Özellikle tahtaya çıkıp bir soru yapmam gerekirse ellerim titremeye başlıyordu. Beden dersinde bile sınav olacağımız zaman "Yanlış bir şey yapacağım kesin rezil olacağım" diye düşünüyordum hep. Yani kendimi bildim bileli durum bu. Hep bunun nedenini kendi başıma aramaya çalıştım, aileme anlatmaya çalıştım ama tek dedikleri şey "Kafana takma" oldu. Geçenlerde karşıma sosyal anksiyete diye bir şey çıktı ve biraz araştırmak istedim. Belirtileri bende var ve sosyal anksiyetesi olan bazı insanların yaşadıkları şeyleri okudum, resmen hepsi benim yaşadığım şeyleri yaşıyor. Bu durumda bir bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?
Sosyal fobik miyim?