Hadi herkes derdini yazsın birbirimize yardımcı olalım, Her türlü dert çözümlenir.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Derdim yalnızlık ama çözümü yok
O herkedin sorunu ama sosyaleşmeye çalışabilirsin sosyal aktivitelere falan katıl oralardaki arkadaşlıklar bitmiyor
Maddi manevi çöküşteyim mülteci sorunu yüzünden bi iş bile bulamadım
Dil öğrenme şansın var mı
şu an para verilcek hiçbişeye katılamıyorum maalesef
Para vermene gerek yok youtubeden Hakkı Şahin dil videoları falan izle youtubeden öğren veya ücretsiz ingilozce kurslari var halk eğitimde dil öğren dilin açamayacağı kapı yok bende öğreniyorum
İngilizcem iyiydi ama pratik yapmadığım için unuttum çogu şey
Şeyi
Onun dışında baristalık yapabilirsin diğer yerlerden daha rahat diye duydum arkadaşım yapıyordu
Teşekkür ederim sosyal fobim var o yüzde kalabalık yerlerde rahat edemiyorum
O zaman ne desem bilemedim
Diycek bişey yok yinede teşekkürlee
İnternet üzerinden kazanmaya çalış veya herbalife falan
Denedim onlarıda hatta hergün deniyorum sonuç 0
YouTube üzerinden ingilizceni ilerlettiginde internet üzerinden çeviri yapıp para kazanabilirsin (uncofy) (youtube) diye bir kanal vardı orada da para kazanmak için bir sürü site gösteriyor onlarda bakabilirsin ama çeviri yapacaksan bolcada pratik yap yani 24 saatten 2 saatini ona ayır veya 1 saat veya yarım saat ne kadar olduğunun bir önemi yok
@Bosverismimiasko biliyorum o kanalı izledim nerdeyse tüm videolarını ilk başta benim bi piskolojik yardım almam lazım
Psikolojik yardım için yapabileceğim bisey yok ama sana tavsiyelerim günlük tut kağıda içini döktüğünde iyi geliyor veya ailenden birine anlat sorununu ama içinde tutma ha günlük yetmiyorsa YouTube üzerinden bir kaç tane kanal var Psikoloji ile ilgili yani şu an hangi duyguyu yaşıyorsan onu YouTube yaz ve çıkan videoları izle tabi bunlar yetmicek instagram da (aycakaraman, ebrutalks, VS) birsuru Psikoloji hesabı var onları takip edip paylaştıkları gönderilerden yola çıkabilirsin veya onlara sorabilirsin
@Bosverismimiasko tesekkur ederim
Rica ederim ama dediğim şeyleri mutlaka yapmanı öneririm ve bisey daha söylemek istiyorum kesinlikle her daim kendini ön plana koy yani kendine vakit ayır kendini bulmaya çalış
@Bosverismimiasko evet kendimi hep aradım sanırım arayınca bulunmuyo
Arayınca bulunuyor burada aramaktan kastım çabalamak eğer sen kendin için çabalarsan kendini bulursun evet zor ama yinede ilerde sonuca baktığında çok mutlu olacaksın bazen insanın başkaları dışında kendisi içinde çabalamayın gerekir neyse ben cokta şey yapmayim saçmaladım şu an ama yinede sana dediğim o psikoloji ile ilgili şeyleri yap ve o instagram hesaplarına da bak
@Bosverismimiasko tamam yapıcam
Pes etme sakın bir arkadaş vardı gerçekten başarısız biriydi ailesinin maddi durumu falan iyiydi babasının yanında falan çalıstı babasinın islerini bile mahvetmişti hiçbir yeteneği yoktu sürekli barlarda takılırdı başka bir şey yapmazdı 4 kere üni sınavına girdi 4. de hiçbir şey yapamayan çocuk hukuk kazandı eğer bir şeyi çok istersen bu mutlaka olur uğraş sadece daralsan bile pes etme ya sınava hazörlan ya da kalabalık ortam falan sevmem deme ilk 5 ay zorlanırsın sonra kalabalık ortamda çalışmaya alışırsın a101 de çalısabilirsin Starbucks gibi yerlerde baristalık yapabilirsin kütüphanede çalışabilirsin kuruyemişcide çalışabilirsin hayatan bıkmış ruh hali yerine biraz çabala maaşını alıncada kendini biraz ödülendir bu sana eminim iyi gelir
Tesekkurler
Herkes dertli dertleri bir birine eklesek ülke sınırı çekeriz
Dert çözümlenir nedir ya? Bakkaldan derman mi satın aliyorsun
Bir zaafım var karşı cinste. Millet sapık der diye bugüne kadar kimseye söyleyemedim. Öyle taciz tecavüz falan da değil.
Evlilikte sıkıntı ne yapcamı bilmiyorum yardımcı ol bana
Senin kulağına fısıldamayı tercih ederdim
Hmm
Sen ne düşünüyorsun
Hiçbir şey
Bu yüz güzelliği ne böyle, derdim yükleniyor……
Peki
Derdimi çözmelisin ☺️
bu gece dert gecesi hasretin düğünü var
Anlatabilirsin duygularinı
benim duygum yok kanka ya ama snein varsa dinlerim
hayatı silkmek istiyorum
Dertler azalmaz çoğalır
cozebiliriz mi bilmiyorum
Bana aşık kızdan kurtulmak istiyorum. Yardımcı ol
Olayı başından anlatsana
Görüştük hoş kız güzelde amaç seks içindi. Kıza dedim ciddi aşk vs düşünmüyorum ona göre dedim. Tamam dedi. Tabi o iş olduktan sonra devamlı istedi ama ben sıkıldım. Üstüne sana aşığım seni seviyorum diyip kıskançlıklara başladı. Şimdide yapıştı bırakmıyor.
Bu konuda yorum yapamam
Her türlü dert çözülür demişsin amaa
Kıza duygun olmadığını söyle mesajlarinı ve aramalarinı görmemezlikten gel ama kalbini kırmadan istemediğini belli et
Yapıyorum da anlamıyor takmış baya
özleddimmm
Kimi
Ailem sevgilimi doğulu fiye iste istemiyor
Önemli olan senin düşüncen ailen senin için endişeleniyor olabilir bu yüzden istemiyorlardır ama bu senin hayatın ailene onu ne kadar sevdiğini anlat onun iyi taraflarını göstermeye çalış ailenle tanıştır çocuk kendini sevdirsin eğer yinede istemiyorlarsa çocukla çıkmaya devam et yüzüğü takın ailen en son öğrensin sana çare bırakmazlarsa mecbur böyle olur ama çocuk gerçekten iyiyse sana saygı duyuyorsa vazgeçme eğer sana saygı duymuyorsa ne olduğu belirsiz bir kişiyse bırak gitsin aile daha önemli
Kimse çözemez eminim
Anlat yardımcı olmaya çalışırım
İstediğim gibi biri yok hayatta çıkması çok zor istediğim tek şey mutlu huzurlu yuva hayırlı eş ve çocuk ama kriterlerim çok fazla
Şu an aşkı bulamamış olabilirsin ama ileridre bulacağına eminim bir şeyi kalben istersen o olur ama kriterlerine tamamen uyan birisinide bekle biraz uyar biraz uymaz o karşı taraf içinde geçerli bazen insan aşık olduğunda bütün kriterleri sıfırlanıyor
Bazı şeyleri ben tolere edemem benim sevgimden önce dine bağlılığı geliyor ondan sonra içine dışına bakarım hadi öyle birini buldum diyelşm bende boy yok ordan direk kaybedicem zaten o yğzdsn imkansız bıraktım bitti yalnızlıkmış kaderim yinede sağol
Dıne bağlı bulabilirsun ama dış görünüşu kriterlerine uymayabilir veya giyinişi insanlar dine bağlı olur ama dinin istediği her şeyi dört dörtlük yapamayabilir onun dışında umudunu yitirme bir kadın sevdiğinde boya bakmıyor konuşmalara gözlere vb bakıyor
Derdim yok çok şükür
Derdim yok.
Derdim yok çok şükür
dert sevmem
Sıkılıyom
O herkesin genel sorunu😅
Yapalim