Saydığım isimler özellikle genç ve orta yaşlı kesim tarafından aşırı seviliyor

Benim bildiğim isimler bunlar dahası var mı inanın bilmiyorum ya da şimdilik hatırlamıyor olabilirim
Saydığım isimler özellikle genç ve orta yaşlı kesim tarafından aşırı seviliyor

Benim bildiğim isimler bunlar dahası var mı inanın bilmiyorum ya da şimdilik hatırlamıyor olabilirim
Celal sengor dışındakileri tanımıyorum. İnsanların dinleri kendilerini, yaptıkları faaliyetler kazandırdıkları her şey ülkesini ve insanları ilgilendirir. Bu yüzden Müslüman olan bizler de çok çalışıp ülkemizi bu adamlardan iyi şekilde temsil etmemiz lazım hem dinimiz hem ülkemiz için onları eleştirmek yerine kendimizi elestirmeliyiz.
İyi akşamlar.. ☺️
Hacı hocadan öğrenilen din ile olmadığı için. Mantıksız kısa cevaplara kızıyor insanlar. Sonra kendi öğrenmek isteyen okuyor öğreniyor. ya da tamamen reddediyor
Cevap
4Cevap
Bu saydiklairnin bir çoğunu takip ediyorum
Somut olarak orana vurudgumda faydalı olma olasiliklari yüzde kaç 1 var mi
Dini sorgularsan dinsiz olursun diye bir cumle duymustum.
Dinden uzak insanlar beyinlerini uretiyor. Yeni icatlarla, dusuncelerle konusuyor.
insan olmayı sizden öğrenecek değiliz ezan susmicak bayrak inmiycak kavai kuşuna çok ağlamıştım
Günümüz müslümanlık anlayışı ilimden ve bilimden uzak olduğu için maalesef
Çok üzülüyorum keşke hem dini bilgisi olan hemde pozitif bilimlerle uğraşan kişilerde tanısam onlarda platformlarda kendilerini gösterseler
Hepsi bana göre boş biri
Tesadüf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?