Kimsenin beni tutmaması destekcimin az olması beni çok uzuyor sevabına yardımcı olun napabilirim?

Babam parasını çok yerhiçbir şeyin sahibi olamadı buz gibi evlerde oturdum bana babalık yapamadı annemi aldatti aileiçinde üzücüyaşadımparayı kadınlara yedirdi. Ortaokulda aşırı mobbing yaşadım bir kız tarafından. Benim eşyalarımı her teneffüs yere fırlatırdıyemeğimi çöpe dökerlerdi aşırı alayederdi başka kızlara da böyle yapıyordu bizi kimse korumadı😔 onlardan biri yaşadığı şehri değiştirdi ötekininde annesi okula gelip bu kızı dövdüeziyetinden kurtulduk Amayerde adimızı eziğe çıkardı. Lisede okuduğum İlk sınıfta gruplaşma vardı herkes grubu dışında kimseyle konuşmuyordu çok havalıydı insanlar ve oradaortaokuldan gelen kişiler benim için ezik dedi onlar beni ezik görmeye başladı. Sınıfı değiştirdim oradada biri bana çelme taktı insanların içinde rezil olunca insanlarda benden biraz uzak durdular Aslında birbirini çok destekleyen çok sahip çıkan birsınıftı belliydi. Aşırı yoruldum gerçekten ağlamaktan Astım hastası oldum lisede hayata riski bir hastalığa da yakalandım Hatta herkesten Sakladım dedim benle çok alay ederler benim şansım yok insanlar beni neden korumuyor tutmuyor buna çok uzuluyorum oluyorinsana her şey lazım oluyor ayakkabım yırtılıyor ayakkabı alıyorum onu mutlaka çekemeyip beni dışlayan beni rezil eden bir tip oluyor Ve ben bunlarla uğraşmaktan çok yoruldum istiyorum ki Kimseninbana karşı kıskançlık art niyet olmasına101'de Müdür Yardımcısı tarafından çok ezildik Kız arkadaşlarımla ben herkesin Haftada bir kere full oluyor ve bir kere izin hakkı var beni Bütün hafta Akşamcı yaptı yani her gün 13 saat çalıştım sabahçı olunca 9 saat çalışıyorsunuz beni çok az sabahçı yaptılar ve işler olduğunda Bana diyorlar ki iş bitmeden eve gitmeyeceksin yemek molası veremezsin Ben izinli oluyorum ya da sabahçı oluyorum o gün eve erken gidiyorum ertesi gün geliyorum bir sürü iş yapılmamış bana kalmış buna kaç kere itiraz ettim beni umursayan olmadı bu haksızlık müdürün yarsimcisi bana diyor ki benden izinsiz su içemezsin Benden izinsiz tuvalete gidemezsin arada bir iyi davranıyor yediği şeyi almış yere fırlatıyor ne desem yapmak zorundasın diyor. mudur yardımcısı olduğu için bisey diyemiyoruz desek işten atarlar bana karşı aşırı bir kıskançlık olduğu için artık beni mutlu eden şeyleri kimseyle paylaşmıyorum ve arkadaşlarımında bu meseleler senin meselen bizi ilgilendirmez tarzında tavırları beni çok üzüyor istiyorum ki beni korusunlar. Okulda bana kim düşman olsa çoğu kişi onu korudu tuttu mesela halbuki konularda hep ben haklıydım. Kendilerine ya da arkadaşlarına biri sozle bile bisey dese hepsi baskı yapıp susturuyor zorla böyle. Benim düşmanım beni itekledi kimse yokken ayağımı sakatladı çok insana dedim beni kimse korumadı.8 yıldır doktorlar ayağımın ağrısını düzeltemedi. tek başıma düşmanlarımla baş etmekten çok yoruldum okul hayatımda bir kere grubum oldu oda dağıldı zaten Hiçbiri beni tutmuyor ilaçla artık hayatımda son vereceğim dayanamıyorum

Kimsenin beni tutmaması destekcimin az olması beni çok uzuyor sevabına yardımcı olun napabilirim?