İyi aksamlar arkadaslar zor durumdayim bana akil ve destek verir misiniz?

Merhaba arkadaslar ben bi kac gun once kotu bi olay yasadim erkek arkadasim var uzun zamandir birlikteligimiz var ama evli gibiyiz biz birlikte kaliyorduk evde ve bunu babam yakaladi sonra sevgilimi evden cikartmami soyledi cikarttim azarladi baya kufurler etti bana daha sonra gunduz oldu ve yine yanina cagirdi tehdit ve hakaretler devam etti annem ile ayrilar annem sevgilimi biliyor arada bi konusuyolar ama benim babam cok kisitlayici bi adam arkadasim ve abisi bile yanimdayken gordu diye hattimi kirdi hatsiz geziyorum cocuk degilim yasim buyuk yani cok kotuyum ama evden cikmama izin vermiyor anneme soyledi mi ya da aileden birisine dedi mi onuda bilmiyorum cok yalnizim sevgilimden baska kimsem yok kucukkende ailemle buyumedim hep yalnizdim siginicak bi yer ariyodum sevgilime sigindim hala sevgilime yalvariyorum nolur gidelim bi yasa gelince diye napmam lazim arkadaslar cok baski altindayim psikolojim iyi degil kendime zarar veriyorum o kadar bozuk ki psikolojim napabilirim bi sey soyler misiniz ya da belirli bi yasa geldigimde sizce sevgilimle calisarak ayaklarimin ustunde dursbilir miyim hedefim o cunku cok calismak gerekirse yemeyio icmeyi uyumayip calisicam hayatimi duzeltmek icin sizce bunu yapabilir miyiz sevgilimle bu evde napicam bu sekilde kafami nasil dagitabilirim yardimci olur musunuz hic iyi degilim tesekkurler simdiden okuyup destek olanlara
İyi aksamlar arkadaslar zor durumdayim bana akil ve destek verir misiniz?