Zamaninda 3 kere dizimden ameliyat oldum. Teyzem bana gelmedi ama ablamin nisanina gelmek icin can atiyor. bu nasil bir Teyze?

Gelemedigini gectim. Aciklama yapmaya bile tenezzülde bulunmadi. Benim en zor zamanimda destek cikmadi olarak görüyorum. Kendisi 7-8 saatlik mesafede yasiyor. Evliligindeki ilk 10 sene cocugu olmadi diye tatillerde hep onun yanina birskirdi annem bizi. Teyze anne yarisidir diye büyütüldük.3-4 sene önce 4 ayin icinde 3 kere ameliyat gecirdim. Bana gecmis olsuna gelmeye yanasmadi. Firsat oldumu? Oldu. ama ablamda Sözünde yaninda olamadigi icin cok üzgün oldugunu böyle bir günde yaninda olmak istedigini söyledi. Oyuzden nisanini dört gözle bekliyormus (cocuklarida oldu bu arada). Siz olsaniz nasil davranirdiniz geldiklerinde? Sevinmiyorum gelceklerine ama gelmezlerse Ablamin üzülcegini biliyorum. Kendi Sözüm olsun Nisanim olsun kinam olsun Allah nasip etmesin bende gelmesine…
Zamaninda 3 kere dizimden ameliyat oldum. Teyzem bana gelmedi ama ablamin nisanina gelmek icin can atiyor. bu nasil bir Teyze?