3 aylık evliyim ve eşim geç çıktığı günler beni annesi ya da ablasıgile bırakıyor iş çıkışı da abisigille okeye gidiyor haftada iki ya da üçte olsa. Yabancılarla çıkmıyor olabilir ama bıraktığı yerlerde 12 ye kadar durmak zorunda kalınca rahat edemiyorum ki ben uykusu erkenden gelen bir insandım. Lafa gelince kafa dağıtıyorum başka kötü huyum mu var diyor kendisi de ailesi de. Ayrıca annnemlere haftada bir götürüyor elinden geldiğince ama akrabalarıma göndermiyor onlar bize gelsin diyor kendi akrabalarına annesi götürünce hiçbir sıkıntı yok ya da kendisi arkadaşları ile gezmeye gelince hiç mi sosyal hayatım yok benim diyor. Bu konu hakkındaki görüşleriniz neler ne yapmam ya da nasıl davranmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence evde anam benim esimde gider hafta 1 kere der git annene bn alirim seni diye vallahi gitmiyim cocuklarimi yatirp evimde mis gibi kaliyom
Benim çocuk yok daha 3 aylık evliyim yakınlardan bir iki kişi erkekler en azından bir çocuk olursa gönderir diyor ama o zamana kadar da kendi ailesine git gel serüvenini bünye kaldırır mı onu bilmiyorum.
Evinde tek başına da kalabilirsin illa neden birilerine gitmen şart
Görümcemin ikisi iki alt sokağımda oturuyorlar kendi evleri arasında bile 5-6 ev var onların iki sokak ilerisinde eşimin annesinin evi hepsi bana çok yakın ve yeni evli olduğum için eşim illa ki annemgile git diyor bende başlarda çok dedim ne var sanki evimde dursam diye ama mahalleye güvenemiyorum falan yoksa ben istemez miyim kendi evimde durmayı kpss ye çalışacam diye 3 hafta önce dedi kayınvalide 5 e kadar evde ders çalış diye ama evde durdurmuyor ki akraba gezmeleri var haftada bir misal bu haftada bir haftalığına şehir dışına çıkardı büyük gelinlerinin yanına yok gitmeyeyim dedim inat etti götürdü. Hep üstümde bir baskı var sözde üniversite okumuş insanım kendi istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum karşı tarafı da kırmak istemiyorum ne yapayım şaşırdım nasıl bir tavır alayım?
Ablacım valla net boşan derim ben ya da ağırlığını koy ortaya illa bir yere mi gidiceksin kendi ailene veya kendi tanıdığın yanında rahat olduğun birileri olsun dediğin gibi eğitimli bir kadınsın kocanın bu baskısına maruz kalmak zorunda değilsin yetişkinsin bunu unutma yoksa ilerde seni eve de kitler bu
İşte ağırlığını koyamıyorum ne zaman koymaya çalışsam bir şekilde baskın geliyorlar misal geçen gün başka şehirde yaşayan eltimlere geldik neymiş ağzımdan yenge değilde abla lafı çıkmış kadının yanında abla deme yenge de diyor ikimizde dumura uğradık eltimle ilk evlendiğim zamanda abla diyorum diye laf etti yenge de dediler diye demeye çalışıyordum abla lafı bana daha samimi geliyor artık nasıl dolduysam üstüne yine sevmediğim bir hususta kendi dediği olsun diye çabaladı patladım ilk defa öyle bir şey yaptım belki yeri değildi ama susup cevap vermedikçe bana sıkıntı yapıyordu kendisi olur olmadık yerde beni bozunca suç olmuyor ben doğruları söyleyince kabahat oluyor. Ve o günün sabahına benle konuştu normalde tavrım netti ne olduysa bir anda ağlayıp elini öpüp özür diledim bilmiyorum bazı kötü niyetli insanlar olur ya okuyup dediğini yaptıranlar çünkü benim o an aklımda öyle bir şey yoktu sanki ben suçluymuşum gibi davrandım.
abi bu erkekler niye boyle
Bütün hak kendilerinde zannediyorlar kadının hiçbir hakkı yok büyüklerinden ne gördülerse yeni nesil erkeklerde onu yapıyor
Yani neden kendi evinde durmuyorsun ki
Yeni evli olduğum içinmiş mahalleye güvenmiyorlarmış ama sürekli bir oraya bir buraya evede geç gelince bünyem kaldırmıyor bu kadar hızı. Misal diğer gelinlerini çok fazla gezmeye götürmemiş onlar gitmem demiş resti çekmiş ama ben o kadar net olamıyorum bütün gelinlerini karıyor bana diyorum kendi kendime biri kötü olur tamam da üçü birden mi kötü olur yani bunları karayan beni de illa ki karar.
Uni okudun mu ne okudun
Tıbbi sekreterlik okudum aklımda evlenmek yoktu eşim kargo aracılığı ile buldu öylelikle nasip oldu
Alttan alma bence boyun egdikce iyice tepene binerler hayatinin kontrolu esinde degil sende olmali
Acil boşan bu ne