AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
KVKK ye göre ortamı bile çekiyor olsan ekranda çıkan insanlardan sözlü izin almak zorundasın herif onu Bi geçecek aile haksız
Önüne geleni polis yaparsan karakteri gelişmemiş kendini bir nane sanan arkadaşlar gelir böyle olayı çözeceği yerde sıçıp batırır.
2 tane aşağılık kezban maymunu anırmış boş boş. Sivil polis de zibidinin teki çıktı
O…. Ç yayınlarsam diyor , yayınlamışsın ya p..
taciz bu resmen
Sesini yükseltme diyor , kalt….. sinir oldum hayvan gibi bağırıyor
2 tane kaşarın yaptığı gösteri mi desem yoksa gelen polisin olaydan hiçbir şey anlamadan bomboş dayılanıp küfür etmesine mi neyse ya
Neden kızları çekmiş. Hukuki olarak bir insanın rızası olmadan video çekilemez. Aile yüzde yüz haksız. Ha bir de bunu paylaşmışlar. O ailenin mahkemede bir güzel burunları sürtülür.
Adam o kızlar tarafından taciz ediliyor ısrarla hem de. Delik olması için videoya almış. İki tane ruh hastası aşırı öz güvenli ben buranın sahibiyim kafalı kız durduk yere ahkâm kesiyor. Gelip hesap soruyor ya telefonu da cebimizden cikaramiycaz heralde
Ben hukuki tarafını değerlendirdim. Toplumsal yönüne de sen değinmiş oldun. Artık kararı mahkeme verir.
Senin söylediğin şeyin hukuksal boyutu var mı emin değilim. Birisi sana gelip saldırsa bunu kayıt etmek delil için suç mu sence.
Evet hukuki olarak delil sayılmıyor ayrıca karşıdaki kişinin rızası olmadığı için de suç sayılıyor. Hakim ne karar verir bilemem ama yasalara göre suç.
Artık herkes birşeyler çekip paylaşıyor bence kadın kaşınıyor kadının kişisel olarask şahsını çekse o zaman kadının dediği doğru ama başka türlü kadın haksız..
Video fotoğraf çekerken, izin almak zorundasınız.
Tavrı ve duruşu hiç etik değildi. Bir polise yakışmıyordu. Polis olduğu da meçhul 😃
Ekonomik kriz olunca herkes dava edip tazminat tokatlamak derdinde. Olay bundan ibaret.
Tamamen etkileşim amaçlı. Üstelik eline kamera alan mekân çekeceğim diyerek insanları izinsiz çekemez.
Ne alakası var ank? Adamın mekanı çektiği ne belli? Belki karısı çocuğu ve kendisiyle birlikte selfi çekmek istedi ön kamerayı açtı olamaz mı?
Kadınların yaptığını diyorum. Neyi anladınız siz?
Hepsi haksız bu ne ya kimse birbirine tahammül etmiyor
Sonuna kadar aile haksız. O iki genç kıza da çemkiren kadın ilk olarak vioyu sürdüren eşine müdahale etseymiş. Bağırıp çağırıyorr de bağırma diyor! Umarım hak ettikleri cezayı alırlar.
Yalnız 2 kadın suçlu çıkıyor özele alana girdikleri için dava onlara açılıyor 💁🏻♀️
Kızlar kibarca söylemiş. Adam çekmedim diyor ama elimde video hala o anı çekiyor...
O kanıt için gerekli onu çekmesi suç değil suç olsa şu an. bu videoyu göremezdin
Kanıt için geçerli değil. Çeken biri çekiyorum sizi diyerekten videoyu başından çekerse kanıttan sayılır. Adam suçlu. Kardeşim hukuktan anlamıyorsun boşa yorum yapma.
Kardeşim hukukçuya sordum o halde hukukçu da yıllarca işini yanlış yapmış😂
Kesin knk o yüzden mi gizlendin 😂
Cahille uğrasamam
😂😂
Anlamaz boş ver
Konuşan adam haksız. Öyle yayınlamazsam karışamazsın falan diyemez. Baştan aşşağı küstahlık
karalama kampanyası işte. afganlar milleti taciz ediyor bu tarz iftira abartı olaylarla tüm taciz olaylarını iftira gibi gösterecekler.
Bu yüzden sözlü tartışmaya çok gerek yok zaten kafalar boş kibarliktan anlamıyorlar o yüzden ilişene çak iki tane geç kimse yanaşmaz
Tam dayaklıklar mk sinirim bozuldu slfmsdmsşldfösdşlöfşdgd
Valla kimse kimsenin videosunu habersiz bir şekilde çekip birde twitter da paylaşacam diyerek tehdit edemez kimse kusura bakmasın kardeşim kimsenin böyle bir hakkı yok😡😱 ne kadar cahil insanlar var demekki ya
Nerenden izledin
Sen nerenden baktın
Bu tip olayların sebebi bence ekonomi berbat olduğu için herkes çok gergin ve sirekli patlicak yer arıyorlar
Adam haklı da video çeksem de sorun yok demesi yanlış
Böyle bir çalışan gelecek neden vidyo çekiyorsun diye yanımda duracak , burgerleri Gotne sokarım o kız ve yanindaki zipcikti lavugun adam iyi dayanmış iyi birine denk gelmiş analarını skrdim ben olsam
Neyse Burger King Reklam oldu En azından reklamın iyisi kötüsü olmaz
Kötü oldu böyle bi çalışılan mekana gidermisin ben zaten sevmiyorum tam bahane oldu müşteri memnuyeti önemli o kızlarda isten atılır firma sahibi video çekilme bile burger kingin reklami olur hoşuna gider
Aile haksız. kimse kimseden izin almadan çekemez
bu arada ben Polisim anlamadan dinlemeden adamın üstüne gitmesi ve küfür etmesi yanlış
Adam neyi çekmiş?
@GüzelRüya_ adam büyük ihtimalle kendilerini çekti ama kadınlar onları çekti sandı ve kızdılar acayip bir kavga ben hiç bir zaman mesleğim gereği öyle kavgalara dalmam hemen önce dinler anlarım hele kadın kavgası ise hemen kadın meslektaşlarımı çağırırım
Hayır kadınlar kendilerini çektiği için değil burgerkingi çektikleri için geliyor o yüzden diyor ya müdürüyum diye
@GüzelRüya_ aslında onları geçti bence o işin bahanesi
Cidden polismisin?
@Yangınvar005 neden sordun evet
Yanlız adam rahatsız edildikten sonra acıklamasını yapmış göre göre bideo cekmek resim cekmek yasak değil keza ysak olsun şikayetci kendine ait bir şey bulamayınca suclu kim ve ordaki polis gercekten haklımı
@Yangınvar005 arkadaş küfür etmese keşke direk ekip çağırsa iyidi
Ve siz direk aile haksız diosunuz ortada aile ve cocuklar var kanun onlara öncelik tanır kişi haksız olsa ikinci bir video cekmez
@Yangınvar005 kardeşim sen ordamıydın senin eşini biri çekse hoşuna gider mi?
nereden biliyorsun çekmediğini? twitter atacağım diyor onun için video çektim diyor onun çektiği videoda benim karımın kızımın görüntüsü neden olsun tutsun kamerayı kendi karısına doğru kendi kızına doğru eğer bir hatıra istiyor ise başkasına çevirmesin
Arkadaşım kadinlsr onları çekti diye gelmiyor çalıştığı yeri çektiğini zannettikleri için geliyorlar müdürüm diye kadın boşuna demiyor algı yaratmaya gerek yok adamlar kadınları çektiği falan yok
Adam burger king'i çekse ne olacak? Ben de defalarca avm'ye gittim. Yanında ötesinde berisinde arkadaşlarımla video da çektim fotoğraf da çektim. Biz çekilirken onlar da çıktı. Sadece burger kingi de çekmiş olabilir adam belki gittiği yeri etiketlemek paylaşmak istedi. Ne var bunda yani? Ben de o kadar dışarıda bir yerlerde gezerken ederken birilerinin kamerasında fotoğrafında çıkmışımdır.
Yine sen polissin madem, niye sizi video çekmemize kızıyorsunuz kardeşim. Belki sen bana aşırı ve yanlış bir müdahalede bulunuyorsun. Haksızsın. Ben nasıl senin bana yanlış müdahalede bulunduğunu haksızlık yaptığını ispat edeceğim? Ben senden şikayetçi olduğumda sen bir polissin yine seni bir polise şikayet edeceğim. Polis beni sana karşı koruyacak mı? Senin yanında olacak. Senin için benim ifademi değiştirecek ya da kabul etmeyecek. Polisler hiç hata yapmazlar mı bile isteye haksızlık yapıp yasaları çiğnemez mi? O elimdeki video bunu kanıtlamam için tek kanıt. Polislerin halk tarafından videoya alınmasını ben destekliyorum. Kim haklı kim haksız çıksın meydana.
@NickSevmeyenlerden kardeş konuyu saptırma adam çekiyor izinsiz kimse kimsenin iş yerini / kendisini izin almadan çekemez kanunen suçtur. önce bilgi sahibi olun
KĐŞĐLERĐN ĐZĐNSĐZ GÖRÜNTÜLERĐNĐN ALINMASININ
TCK m. 134 ÇERÇEVESĐNDE KORUNMASI
Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır” şeklinde bir düzen- leme yapılmak suretiyle özel hayat özel olarak koruma altına alınmıştır.
Polis nerede ya AVM güvenliği gördüm ben video da polis nerede
Sivil polis yazılmış pardon
olayda herkes haksız evet ama polis memurunun bu şekilde davranması saçma. olaya müdahil olan polis memurunun görev yapacaksa ona göre davranması gerek. kuralları da biz anlatmıycaz
Ya şimdi adam çekmedim diyor bilmiyorum polis geldi küfür ağzından eksik olmuyor bide bu nasıl müdür anlamadım yani kadın diye değil biraz kaba yani
Böyle olaylarla karşılaşabilirim belki diye aşırı basma isteğim geliyor terminatör gibi kolla bi koycaksın yeri öpücek, bas bas.
Aile Haklı 👍🏻💃
Eline kamera alan piyasaya çıktı. Bu youtuberlerın g. ötü kalktı
Ben olayı anlamadım biri detaylı anlatabilirmi
Kadinlar neden onları çektiğini düşünüyor bu kısmı anlamadigim için kim haksiz bilemiyorum
Adam telefona bakarak kızlara doğru tuttu büyük ihtimalle uzun bir süre tutmuş ki kızlarda böyle zannedip masalarına gitmiş orada da tartışma başlayınca adam olanları videoya almış.
@ilay22 yok ya burger i çektiğini söylüyor adam o kadin da burger in müdürü başka bi iş var gibi
Her şey olabilir elbette. Bu videoyu çekmesi hiç bir kanıt değil. Önemli olan bu videodan önce olanlar zaten. O katta ki kamera görüntülerine bakarak durumun değerlendirmesi daha doğru. Bu şekilde insanların rızası olmadan bu videoyu çekip yayınlaması asla doğru değil.
@ilay22 kesinlikle öyle
herkes saçmalamış bence ülkenin haline bak her şey video mu
yani ülkenin çivisi zatençıkmıştı da insanlık kalmadı artık
Olayin oncesi onemli kizlar yerinde durmamis O polis Hic olmamis
aile haksız ne münasebet ya
ay sen ciddi misin oy kıyamam
boş yapma
kesss
yol al vélet
Ben ne izledim ya
Bu video ceken sahsi alip kaziga oturtucaksin.
Kim hakli bilrmem ama adam resmen tahrik.
Polis suçlu mk tavırlara bak
Komple alin bunlari burdan 😅
O polis çok iğrenç ya gelip ben polisim sen hayırdır olum kızlara hava atacam diye
Bu üniformayı sözde asker ya da polise vermeyeceksin hak eden askere hak eden polise vereceksin
Olayda ki herkes komple haksız.
Ağa ben ne izledim lan
yaşanmaması gereken bir olay
Çok çetrefilli herkesin bi haklı nedeni var
Bence rezillik izlemeyi, yarıda bıraktım
Kızlar kafayı yemiş net 😒
Erkekler her zaman haksız[!]
herkesin bir haksızlık tarafı var
Ben haklıyım aga
Noluyo anlamadim ki
Ben haksızım direkt
Alsiağdiağsğqğdğa videoyu izledikten sonra bende böyle dedim