1 yılMotor kullanmayanlar hep kinamiş bir motorcu birinin aynasını kiriyosa verdiği mesaj şudur sen bu aynayı kullanmadigin için canımı tehlikeye atiyosun madem kullanmiyosun aynayı kırıyor lazım değil sana ayna diyor
Herkes sağdan soldan motorsiklet geçiyor diyor bir motorcu solda geçebileceği bir yer olsa tabiki solundan geçer ama araç sürücüleri hani yol neden kapalı diye sol şeridin uzerine çıkıyorsunuz yolun trafiğin neden yoğun olduğunu görmek için o yüzden motor sürücüleri saginizdan geçiyor
Şimdi diceksiniz ki neden solluyosunuz arabalar gibi beklesin yavaş yavaş gitsin evet arkadaşlar bizde isteris sakin yavaş acele etmeden gidelim ama kurye çalıştiran kişi motokuryeyi trafiğe takılmadan siparişleri ulastirsin diye bu elemanı çalıştırıyor bu arkadaş geç gitse siparişim geç kaldı der soğudu der geri iade eder. Bence bu kadar ön yargili olan arkadaşlar iki gün kuryelik yapsın sonra yorum yapsın.05 Yorumla- 1 yıl
Hadi yol al şimdi hiç bir motorlu taşıt şerit takibini bozamaz mis git yollarda kesik şerit düz şerit nerde ne işe yarar nerde sollama yapılır yapılmaz oku söyle yorum yap
Soran1 yılBeyler huzursuzluk çıkarmayalım boş verin
- 1 yıl
Aaa bak öğrendin demekki şerit takibi zorunlu değilmiş
- 1 yıl
Ben insan gibi empati ile bir yorum yazdım kendisi hakaretle geldi muhtemelen o videodaki kişide bunun gibi hakaret etmiştir motorcu boşuna kirmamistir o aynayi
En İyi Cevaplar
Biz insanlar herşeyi yargılayıp sonuca baglamamalıyız, mahkemeler yapsın.
Ezen ezene!
Kurueleri eziyorlar
Üçkagıtları ile dünyaca ünlü taksicilerimiz, Marti sürücülerli tehdit ediyor, alı koyuyor hatta dövüyor.
Herkes kendi hukukunu arıyor, resmen taş devri.
Toplum olarak nekadar egitimsiz, cahil vede ilerlemedigimizin göstergesi.
Bunu yapanlarda sonra bu ülkeden kaçmaya çalısıyorya, oda işin İronisi01 Yorumla
Soran1 yılBizim bir şeyi yargıladığımız yok sadece herkes kendince fikrini söylüyor yoksa biz de biliyoruz hakim olup kararı vermediğimizi ama insanız işte bir şeyi sorgulayıp yorumlamayı severiz :D
1 yılBende araç sürücüsünün aynını yapardım ama o kaşar sıkıştırıp öldüresiye yapmazdım ama kurye o kadar ağırını hak etmesede kesinlikle sert tavrı hak ediyor. İyileşince sor bakalım bir daha davar gibi milletin malına zarar verir mi
saldirganin ise yaptığı nefsi müdafaa diyebiliriz.
02 Yorumla
Soran1 yılYok o bir daha cesaret edemez :D ya zaten bu da pek sıkıştırmamış yani istese pestilini bile çıkarırdı yani
- 1 yıl
Biraz fazla zalim
O kadar sıkıştırmamalıydı ama haklı mı evet haklı
1 yılSonra ben sabıkalı insanları toplum içine sokmasınlar deyince adaletsizlikle suçluyorlar beni. İkisinin de 3-5 sabıkası var daha önceden. Bu mcıkların topluma ne faydası olacak kıi? İlla bir haklı gerekiyorsa şofor daha az haksız diyebilirim...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aslında otomobil sürücüsü haklı olsa dahi, kasten adam öldürmeye teşebbüs etmekten asli kusurlu. Motosiklet sürücüsü sağdan soldan araçları sıyırarak gittiği için otomobil sürücüsüden uyarı yiyor. Uyarılarına kızıp ayna kırmasından dolayı tali kusurlu.
22 Yorumla- 1 yıl
Olayın başı vqr ilerde araba motora çarpıp düşürüyor.. Motorcu tunanak tutup polis çağırmak isteyince arabaya binip kaçıyor.. Kurye i o yüzden gelip aynayı kırıyor.. Vs vs.. Yani olay şu videodan çok önce başlıyor
- 1 yıl
@Onemortime bende ekşi sözlük'te gidiyorsan denk geldim şimdi öyleymiş. Öyle olmasa bile bir insanı öldürmeye kalkamaz
Gizli Üye(25-29)1 yılbir hırsız gelse sizin maliniza zarar verip esyanizi çalsa ve sizde gidip hirsizin bacagindan vursaniz suclu siz mi olursunuz, hirsiz mi? ayni o hesap bence olayin görünen kisminla ilgili konuşuyorum ki, suclu olan taraf bi tık kurye gibi surucude suclu tabii ki ama olayi baslatan kurye resmen kendi bacagina sıkmış o aracin içinde cocuklar vardi belkide kimbilir o aynayi kırarak küfür ederek eline ne gecti acaba balon elinde patladi kimsenin trafik magandasi olmaya hakki yok suclu olan cezasini ceksin.
20 Yorumla
1 yılŞimdi olayın başlangıç noktası burası degil.. İleride araba motorcu ya çarpıyor düşürüyor.. Motorcu polis çağırmak ve tutanak tutmak istiyor.. Araç sahibi kaçıyor.. Bu yüzden motorcu gelip aynayı kırıyor.. Olay baştan aşağı saçma zatan araç sürücüsü kesinlikle insqn değil kesin olan tek şey o.. Ne. Olursa olsun insan canına hiç düşünmeden kast ediyor
31 YorumlaOlayın öncesi kameraya yansımamış kurye öncesinde de kendisine çarptığını anlattı. Adamı uyardığı halde kuryeye küfür etmiş kurye de sinirlenip aynasını kırmış. Sırf aynayı kırdığı için araç sürücüsünü haklı çıkarmaya çalışanların algısında sıkıntı seziyorum. Birinin canına kastetmek bu kadar basit görülmemeli.
31 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
1 yılBak araçtan içip kuryeye bir iki yumruk tekme ataa derim adam haklı ancak bir insanı ezmek nedir böyle neden için. Kavga başında haklı olabilir bir şey diyemem ama bu olaydan sonra kesinlikle söför haksız.. Nefsi müdafaa gerektiren durumlar hariç bir insanı öldürmeye çalışmak canliktir ve bu canileri "ohh iyi yaptı diye savunan" insanlarda aynı sekilde cani, artı sosyopat özellikler gosteren, tedavi edilmesi gereken kişilerdir.
10 Yorumla
u 1 yılİki tarafta hatalı, iki taraf karşılıklı zincirleme hatalar yapmış. Ama araba sürücüsü dozu arttırmış öldürmeye teşebbüs etmiş.
İkiside sabıkalı ve topluma zararı olan kişiler bunlar gibiler toplumdan tecrit edilmeli.
Suçlular böyle ortalıkta geziyor ve dingonun ahırı gibi kural vs tanımıyorlar...
10 Yorumla
1 yılkurye aynasını kırdıktan sonra sürücü ceza almadan, aynanın bedelini tazmin edemeden, kırık bir aynayla İstanbul gibi bir yerde kalacağının farkında, adaletin yerini bulmayacağının farkında, motorcu da ne de olsa bulamazlar diye kırıyor o aynayı, bu yüzden sürücü adaleti kendisi uygulamak istiyor, sadece düşürüp adamı tutsa, bir yere kaçmasına izin vermese tamam gayet haklı olacaktı ama öldürmeye de teşebbüs etmiş, yine de benim gözümde motorcudan daha haklı
10 Yorumla
1 yılYıllarca motor kullandım 1 kişinin malına zarar vermedim. tartışma vs illa oluyor ama motor kullanıyorum diye aradan dereden kaldırımdan sağdan vs asla gitmedim kurallara uydum hep fakat motoru satıp arabaya geçtim sırf bunun gibi motorcu bozuntuları yüzünden. araba sürücüsü kesinlikle haklı.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHepsinin temelinde adaletsizlik var, motorcu aynayı kırarak kendisine bir şey olmayacağını biliyor. Araç sahibi o aynanın faturasını karşı taraftan alamayacağını biliyor. O durumda bende olsam bende arabayla vurabilirdim.
Motorculara karşı herhangi bir ön yargım yok fakat bazı motorcular kural tanımadan trafikte insan hayatını hiçe sayıyorlar. Araçların arasından hızla geçmeler, kırmızı ışıkta geçmeler, emniyet şeridini kullanmalar vb.00 Yorumla
1 yılAracın aynasını kırmak ayrı ucubelik, arabayla çarpmak ayrı ucubelik... Ne diyeyim ki, ben yorum yapsam ne değişecek? Bir turlu trafikte doğru düzgün hareket etmeyi ogrenemedi insanlar İstanbul'da bile.
16 Yorumla
Soran1 yılİstanbul'da bile derken yani insanlar burada daha canileşti zaten :D
- 1 yıl
Bölgesine göre değişiyor da Pendik o kadar iyi bir bölge değil bence.
- 1 yıl
Aslında vozum basit bazı yerlerde şerit değiştirmeyi engellemek için şerit aralarına basınç durumunda lastik patlatan mekanizmalar koyacaksın bilhassa köprüde. Adam karsiya geçene kadar 20 kere şerit değişiyor sonra niye köprüde trafik var
- 1 yıl
Özellikle motorcular araçların arasına çok fazla giriyor bunun engellenmesi ve gerekirse ehliyete el konulması/moturun bağlanması lazim
Soran1 yılAyna kırmakla gözü dönen adamın lastiği patlatılınca neler yapacağını tahmin etmek zor olamaz, devlet buna daha caydırıcı çözümler getirmeli bu illa mala kast etmek olmamalı
- 1 yıl
Lastik patlatılması araçlar tarafından değil, belediyenin koyacağı köprü gibi düz şerit yapısına sahip bazı bölgelerde şerit değişiminin engellenmesi şeklinde olabilir. Böylece makas atanlar ciddi oranda azalacaktır... Gözü dönenler için ise bence çok yüklü bir para cezası ile birlikte 20-30 yıl en az hapis cezası vermeleri lazım
Al birini vur ötekine, haklı haksız yok ama hak aramak ikisinin de yaptığı doğru değil.
Hastanedeki röportajında yaptığı gibi yapsaydı keşke ama gücü yetmeyince büyüğüne o zaman danışmış
14 Yorumla
Soran1 yılO röportajı henüz izleyemedim ne dedi ki?
Soran1 yılHa buysa biliyormuşum zaten :D çok teşekkür ederim
1 yılHerkes kendi adaletini sağlamaya çalışır oldu şu vasat Ortadoğu ülkesinde... Mala gelen zararın karşılığı fiziksel zarar vermek olmamalı... Al plakasını, şikayetçi ol, masrafını tahsil et, nedir yani?
10 YorumlaSırf lisansım yanmasın spor hayatım bıtmesın cezaevlerinde yıllarım gecmesın diye Istanbullu olarak trafıkte vs öyle sabır ediyorum ki evliya olsam şaşırmam
20 YorumlaYapılan davranış ne kadar yanlış olursa olsun ne demek ezmek? Ne zaman bu kadar canileştik ne zaman bu kadar vicdansızlaştık? Akıl alır gibi değil ya
20 Yorumla
1 yılİkisi de haksız ve aşırı tepki vermiş. Şimdi insanlar çok sinirli ve ne yapacağını bilemezsin bacak kadar çocuk arkadaşımı kalbinden bıçaklayıp öldürdü çocuk iri yarıydı kimseyle polemiğe girmeye gerek yok
00 Yorumla
1 yılÜç kuruşluk dikiz aynası yüzünden katil olmayı göze almak akıl alır gibi değil. Bugün dikiz aynası yüzğnden insan öldüren yarın yan baktın kavgasında cinayet işler. Psikopat oldu herkes.
10 Yorumla
1 yılBende motor kullanıyorum ama bence kurye olayı başlatan. Hiç gerek yok adamın arabasının camını aynasını kırmaya araba sürücüsününde yaptığı barbarlık tabi
10 Yorumla
1 yılŞoförün 5 kuryenin 2 sabıka kaydı varmış 🤷♀️ biri ayna kırmış biri kasıtlı ezdi hakarette var işin ucunda
İkisi de suçlu ama cana zarar vermekten şoför işlem görür sanırım
10 YorumlaNe kadar haklı olsada araç sahibi yapmaması gerekirdi çünkü cinayete teşebbüs yaptığı şey belki haklıydı kendince ama çok yanlis yaptığı
10 Yorumladaha öncesini izlediğimiz zaman arabanın ona çarptığını anlatıyor. yani kurye haklı gibi.
20 YorumlaYa aptal engellemiş orada kendi kendine yazıyor işte ne yapalım böyle cahillerle uğraşmaktan yoruldum
00 YorumlaAynayı kırarsa anasının @mını tersten görür 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılDimi :D ben olsam ben de kabul etmem bu davranışı
1 yılKomple tımarhaneye. Teksas mı burası, bu nedir yha cidden. Kafayı yemişler, sokağa çıkmaya insan korkuyor. İkisi de haksız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılXjsjjd olay tam bi gta manyakligi olmus :D yalniz kuryeyi ezince para cikmamis eger ciksaydi arabadan inip toplardi adam :d
Bu arada kuryenin 3 araba adamin da 8 sabika kaydi varmis heralde :d04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAklima bi tane karikatur geldi ama paylasamiyorum irkcilik olmasin simdi
Cevap sahibi1 yılBu arada olay tamamen sacmalik. Kurye ne halt etti onu bilmiyoruz, araba adamin tepkisi cok yanlis hayir ufak bi durtuklemekle kalsaymis tamam da ezmek dogru degil
Soran1 yılBence o da şokun etkisindeydi ya ilk başta hafif dokundurmuş gibi çünkü
Soran1 yılTekrar izledim de evet ezmeye yönelik o gaza basmış :D
Motorcularin ayna kırma alışkanlığı artmaya başladı. Ne oldu simdi? Aynayi kirdi ama belki de bir ömür sakat kaldı.
00 YorumlaMotorcular cok populist davranmaya basladi bunun etkisi cok
03 Yorumla
Soran1 yılPopülist davranmaları sonucunda yavaş yavaş havalarını söndürmeye başladılar :D hayır yani sen ne hakla gidip adamı daha da tahrik edip aynasını kırarsın ki
Araç sürücüsü haklı idi eğer kuryeyi öldürmeye teşebbüs etmese idi.
10 Yorumlabaskasinin canina malina zarar veremeyiz. iki tarafta gereken cezalari alsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsürücü daha fazla görüücez böyle şu araçtan çıkanın eğliyetine el konulur şeyi çıktığından sonra
01 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun abi :D
Kim suçlu bilemem.
Ama kuryelerin şu ayna kırma durumunu bırakmaları lazim.00 Yorumla
1 yılTrafikte kavga çıkaran şiddet gösteren sürücü belgesi ehliyeti alınca
01 Yorumla- 1 yıl
Ehliyeti. Kolay verilmemeli psikiyatri raporu olcak. Ehliyeti kursu 1 yıl olacak. Stajyer Ehliyeti 4 yıl olmalı 5 yılda bir sağlık muayene si olmalı
u 1 yıl2 tarafta haksız. Zaten ikisininde geçmişte sabıka kaydı varmış. Haketmişler.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 373 cevap paylaştı.
1 yılBu ülkede Bir ayna insan hayatı ile eş değer olmamalı diye düşünüyorum
00 Yorumla - Arabalar konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılİki tane adam insan olmadık o.. c... gu birbirine girmiş normal yani bu da haber bu kadar
00 Yorumla
1 yılHer ne olursa olsun arabanın üzerine sürüp de adamın birinin kırılmasını neden olmasın suçtur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben daha haklı bi motorcu görmedim onun için videoyu bile izlemeye gerek duymuyorum
05 Yorumla
Soran1 yılAyna kırmakla mı haklı olunuyor?
Cevap sahibi1 yılhaksız işte
Soran1 yılhaklı demişsin de :D
Cevap sahibi1 yılhenüz haklı bi motorcu görmedim demek istedim aslında daha çok haklı gibi algılanmış asdfasdf :D
Soran1 yıl:D
1 yılOlayin tam videosunu izleyin, direk motorcu kırmıyo, adam motorcuya önceden çarpıyor oda dur tutanak tutalım diyo durmuyo küfür edip diyo adamda böyle yapınca kurye de sinirlenip aynasını kırıyo, olayı adam gibi öğrenin öyle yorum yapın
00 Yorumla
1 yılKurye neden öyle bir şey yaptı onu merak ediyorum ve o gereksiz sürücüye ceza şart trafikte sabrı olmayan insan araba falan sürmesin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTrafikte birbirine saygı göstermeyen kurallara uymayan herkes suçludur
00 YorumlaValla ben motorcumun öyle çırpındıgını görünce baya rahatladım
00 Yorumla
1 yılHer ne olursa olsun araç sürücüsünün onu yapmaya hakkı. Yok. Resmen kasten öldürme bu
10 Yorumla
1 yılBiri mala zarar veriyor diğeri cana ikisinin arasında farkı anlayın be
10 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılİkiside yaptığından dolayı haksız
01 Yorumla
Soran1 yılVideo görünüyor mu? yoksa sizde twitter varsa otomatikman açılıyor mu?
Motorcuya hiç üzülmedim açıkçası
014 Yorumla
Soran1 yılKonuşmaya devam edecekseniz özelden devam eder misiniz rica etsem :D
1 yılÖncesi önemli ama bu insanlık dışı durum
10 YorumlaKurye daha masum kalmış
10 Yorumla
1 yılKesinlikle Taksici haklı
00 Yorumla
1 yılDinsizin hakkindan imansiz gelir ornegi
00 Yorumla
1 yılOrtada bir kavga varsa kimse haklı değil bence
00 Yorumla
1 yılİkisi de hatalı
00 Yorumla
1 yılOnun öncesi varmış ama kurye haklı
00 Yorumla
1 yılKimse haklı değil. Kimse haksız da değil.
00 YorumlaBu trafikte orman ganunları geçiyea
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılişte mesele orada iki tarafta haksız
00 YorumlaKurye haklı bence
10 Yorumlakurye başlatıyor
10 Yorumla
1 yılAraç sürücü şu haklıyken hakzıs duruma düşüyor
00 Yorumla
1 yılKurye
00 Yorumla- Arabalar konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılAraç sürücüsü haklı.
00 Yorumla İkiside haksız
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler