Sizden çok farklı siyasi görüşe sahip olan arkadaşlarınız ile anlaşabiliyor musunuz?

Aynı görüş ve düşünceye sahip olmak zorunda değiliz elbette; her birimiz farklı bireyler olarak farklı ideolojilerimiz ve eğilimlerimiz var.

Ben de çoğunlukla bunları kabullenen ve saygı duyan biriyim fakat son zamanlarda siyasi görüşü PKK uzantılı olan partileri destekleyen arkadaşlarıma karşı biraz soğuduğumu farkettim...

bunun önüne geçemiyorum.
sevdiğim ve değer verdiğim biri nasıl olur da böyle bir ideolojiye sahip olur diye kendimi eleştiriyorum... oysa benimle alakası olmayan bir durum.

Sizler arkadaşlarınızın desteklediği siyasi partiler sizin görüşünüzden çok çok farklı ise nasıl bir tavır takınıyor, nasıl bit tutum sergiliyorsunuz?

Ben biraz Türk milliyetçisiyim, bazen de -duygusal olmasam bile -bu konuda duygusal ve dürtüsel davranabiliyorum.. kabullenememe oluyor bende.. hain olarak nitelendirdiğim siyasi partilerin destekçisi olduğunu öğrendiğim arkadaşlarım ile devam eden arkadaşlıklarım beni de kötü hissettiriyor..

Siz bu konularda nasıl davranıyorsunuz? Bende oluşan duygusal durum sizde de oluşuyor mu?
Sizden çok farklı siyasi görüşe sahip olan arkadaşlarınız ile anlaşabiliyor musunuz?