cidden artık öyle.. bir hobi sahibi olamıyoruz ülkenin halini düşünmekten.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cidden artık öyle.. bir hobi sahibi olamıyoruz ülkenin halini düşünmekten.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim için film izlemek hobim
evett insanda yaşam enerjisi bırakmadılar. bu ülkede yaşayıp akıl ve ruh sağlığını muhafaza edebilmek çok zor. cehalet mutluluktur deyip gündemi takip etmeyi bıraksan da o seni bırakmıyor
Valla durum öyle oldu gelecek yok ekonomi berbat içler acısı kimsenin ne hayali nede amacı kaldı nede hevesi ınsanlar bıktı
Öyle valla arkadaşlarla oturunca siyaset illa geçiyor yolda ki mülteciler rafta ki fiyatlar saolsun
Hayir Turk genclerinin favorisi bagira bagira siyaset konusmak yoplum icinde
Hobby değilde sohbet konusu oldu birinci sürekli konuşulan konu
Evet maalesef öyle her Türkiye vatandaşı hesap uzmanı oldu neredeyse
aynne öyle gelecek yok ekonomi berbat içler acısı kimsenin ne hayali nede amacı kaldı nede hevesi
Benim en büyük hobim yurtdışına çıkış yollarını araştırmak oldu. Kendimi yurt dışı danışmanı gibi hissediyorum.
Gençlerin s2inde değil ülke konuşan ama bi bok yapmayan insanların ülkesi Türkiye
Aynen değil ya hangi gencin s2inde ki
Demi bir bok yapmayan insanların ülkesi değil yapıpta bir sonuca varilmayan bir ülke eskide yaşayan bir ülke insanlar hala geçmişte. adaleti hükümet kendine göre ayarliyor birlik olmadığı için bir sonuç alınmıyor gençlerin insanların bazileri tek yapmaya çalışıyor ama güçlüler güçsüzleri eziyor maalesef mesela en basit örnek gazeteci adam sadece haber yaptı diye Osmaniye'de kaçakları hapse atıldı nekadar mantıklı şimdi bunu gören insanlarda ister istemez tedirginler insanların arkasına dayanacaklari bir şey yok yani kimse o kişinin yanında olmuyor destek de görülmüyor umarım demek istediğimi az da olsa anlatabilmisimdir. Teşekkürler bu arada ülke gençlerin s2ininde değil den ziyade insanların kendi hayatları da önemli.
Kardeşim teori var pratik yok insanların zihnıyeti şehri su. basmış ördeğin si2indemi anladın sen
Heryerden tiktokır tipli çocuk war
benim birsürü hobim var ülkeyi takmıyorum
İstanbul'u düşünüyorum gözlerim kapalı
Halbu ki aynı performansı okula verseler uçacağız.
Hobi değil mecburiyet bence
gündemdeki haberlere bakmak hobim evet
Genelde kepçe izlemek
Tiktok videosu izlemek oldu bnce djjd
Buna hobiden ziyade kaygı diyoruz
Çocuklar bile siyaset yapıyor, hâle bak.
Günlük aktivite oldu resmen
Düşün düşün b... işin :)
Aynen de o oldu
Hayır
Türkiye ekonomisi nanay
Aynen öyle
Endişeli herkes