Ailem dinsizsin diyor?

Merhabalar öncelikle şunu söylemek istiyorum ben dinime çok düşkünüm atesit falan değilim ailem de öyledir ancak ailem benim dinsiz olduğumu söylüyor. Normalde lise 2ye kadar şal pantolon öyle takılıyordum ama aslında 2ye başlarken ferace almıştım ve okula onla gidecektim. Sonra imam hatibe gitmeme rağmen orada böyle giyinmeme izin vermediler ama ondan önce annem de izin vermiyordu zaten kışın ne giyeceksin şöyle de böyle bir sürü saçma neden söyledi. Sonra 2. sınıfı bu şekilde atlattım ama yazın tekrar feraceye girdim. Annem zaten çok şaşırdı tekrar sanki kendi isteğimle ferace giymeyi bırakmışım da tekrar bırakırsın yine tuhaf tuhaf muhabbetler yaptı. Ayrıca ben biraz ağırım mı desem bilmiyorum ama ben pc ps gibi oyun oynamayı falan çok seviyorum bol giyinmeyide çok seviyorum annem erkek gibisin için dışın birbirine uymuyo diyor. Ki ben öyle düşünmüyorum nasıl bol kıyafet beni erkek gibi yapabilir ki. Daha sonrasında da bu yaz namazlarımı tam kılmaya karar verdim. Bi düzene oturtmaya çalıştım ve sonunda oldu. Ama bazen sabah namazına kalkamadığım oluyodu veya yatsıyı kılmadan uyuyakaldığım ama hep kazasını yapıyordum. Sonra bir gün moralim çok bozuktu aslında o hafta desem daha doğru piskolojim çok kötüydü ve hiçbir şey yapmak kimseyle konuşmak istemiyodum yanlış anlamayın namazlarımı terk etmek gibi bir şey yapmıyordum kılıyordum ama sabah namazına kalkamıyodum mesela onu da kaza ediyodum. Birgün yemekten sonra odama gittim yine kimseyle konuşasım yoktu ve babam bana aşırı kızdı. İşte sen çok bencilsin yaptığın ibadetlerin faydası olmaz böyle şöyle de şöyle Allah o yüzden sabah namazına kaldırmıyo seni falan diyorlar. Yani ben anlamıyorum tesettürüm boş namazım boş ben iyi olmaya çalıştıkca üstüne geliyolar ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar moralimi bozuyolar ki artık namaz kılasım da kapanasım da gelmiyo kendime de kızıyorum bi yandan. Lütfen yardım edin.

Ailem dinsizsin diyor?