Ateistler ailenize bunu söylediniz mi?
Söyleyenler ailenizin tepkisi ne oldu?
Ailesi müslüman olan ateistler!
Söyleyenler ailenizin tepkisi ne oldu?
Ailesi müslüman olan ateistler!
Değilim olsaydımda sölerdim Allahtan korkusu olmayan adamın başka kimseden korkusu olurmu? Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Müslümanım Dİyene içimden geldi :)
Soru ayrı ilginçmiş, adam öldürdüğünüzü söylediniz mi gibi :)
Saklamanın, veya büyük bir şeymiş gibi gidip söylemenin nasıl bir açılaması olabilir ki...
ailemde inançsız ama babaannem kapalı biri hemde aşırı, herseferinde babaanemin kaası karışıyor sonra sus büyüklere cevap verilmez diye azarlıyor :D
Kız kardeşime pek inançlı biri olmadığımı söyledim. Annem mutfaktaydı duyuyordu. Bende inanmıyorum dedi. jhhhsdfhjsgh
Cevap
7Cevap
Eğer ateist olsaydım söylemezdim kesinlikle. Hoş görüyle karşılanacağımı düşünmüyorum.
Ahahaha ateist değilim ki. bir de hepsi günü gelince Allam Allam diye ağlayacak da bakma sen.
Ha bir de boşuna laf atılmasın polemiğe girmeyeceğim.
Ateist değilimde sadece şunu söylemek isterim hani birşey söylüyorsan fikrinle ilgili soylenilenlere kulak asman gerekir
Müslümanım ama ateist olsaydım söylemezdim annem bunu kesinlikle kabul etmezdi
Ben ateistim deistim seklinde bir aciklama yapmadim. sadece aykiri goruslerimi sundum. onlar bu sonuca ulasti. ve sorgulamama kiziyorlar
olsaydım da söylemezdim , söyleyemezdim - annem kalpten giderdi
Kim muslumanki artk. sadece lafta muslumanlar. gercek atesitler muslumanm dienler
Çoğu söyleyemez. Allah'tan korkmayan anne babasından korkuyor :)
İşyerinde de evde de bilirler ateist olduğumu
Carpilcaksin dediler hahah
Ateist değilim olsaydım söylerdim
değilim :)
Ateist değilim.
Evet biliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar