Patronum bu konuda haklı mı?

Ben bi avm (züccaciye) de çalışıyorum tek elamanım 3 katlı ve müşterisi çok olan bi yer bazen oturacak vaktim olmuyor 12 saat çalışıyorum ve askeri ücret çok ağır şeyler taşıyorum yemek parası doğru düzgün vermiyor her gün çok utanarak para istiyorum yemek için hep laf sokuyo kilomla dalga geçiyo hep kendi kızını övüyor yorgunluktan öldürüyor beni tip tip bakıyor bana sanki babasını öldürdüm beni sabaha kahvaltısını almaya gönderiyor mutfağı temizletiyor halbuki bunlar benim işim değil bu gün cüzdanımı evde unutum 40 dk geç kaldım yürüyerek geldim beni azarladı eve geri denemedim cüzdanımı almak için evdekilerle küstüm dedim bu gün bi kaç sorun yaşadım dedim yok olmaz flan dedi istemeyerek iş yapıyorsun ilk günler gibi değişin dedi olum sen olsan sen de soğmaz mısın 12 saat çalıştırıp hakkını doğru düzgün vermeyen bi işte yaw aileme destek çıkmak için çalışıyorum diyorum dalga geçiyor benle cidden sinir bozoucu burdan kurtulmama 4 gün kaldı ama artık dayanamıyorum artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım
Patronum bu konuda haklı mı?