Patronumun ilgisini yanlış mı anlıyorum?

Herkese iyi geceler öncelikle. Bundan birkaç gün önce bir iş görüşmesine çağrıldım. İş verenim genç ve yakışıklı bir adam. İş görüşmesindeyken taşınma sürecinde olduğumu söylemiştim. Ertesi gün iş başvurusu yapanların arasında benim seçildiğimi ve benimle çalışmak istediklerini söylemek üzere aynı beyefendi aradı ve evi ne yaptığımı sordu. Ben de henüz ev aradığımı fakat bulamadığımı söyledim. O da bununla ilgilenmek istedi ve daha sonra Whatsapp'tan birkaç ilan attı. Sonra kendi ailesinin 26 yıldır ikamet ettiği bir muhitte kiralık bir ev olduğunu söyleyip ilanını attı. Ev fena değildi. Sonra ben emlakçıyla iletişime geçeceğimi söyleyince evi görmeye gittiğimde bana eşlik edebileceğini söyledi. Beni arabasıyla metrodan aldı ve beraber eve gittik. Tabii o esnada sohbet de ettik. Emlakçıyla pazarlık yapıp kira ücretini düşürdü. Sonra beni tekrar metroya bıraktı ve ''Aslında evine de bırakırdım ama işim var.'' dedi. Bugün de ilk kez işe gittim. Birçok şey oldu fakat benim aklıma en çok takılan şeyi söyleyeyim.. Bir ara eski ev sahibim arayıp biraz sinirimi bozdu, sonra annemi arayıp durumu anlattım. O esnada beni görebileceği fakat duyamayacağı bir yerdeydim. Yanından geçerken ''Bir sorun mu var?'' diye sordu. Ev sahibiyle alakalı bir durum diyip geçiştirdim ama tekrar sordu ''Bir sorun varsa halledelim.'' dedi. Şimdi profesyonel taraftan bakacak olursak daha işe yeni alınmış ve iş görüşmesinde sadece on beş dakika gördüğü bir kadına ailesinin evinin hemen yanında bir ev tutması çok garip. Bu yardımdan öte bir şey. Resmen ailesinin eviyle dipdibeyim. Bu arada bunu yaşlı ve güven vermeyen biri yapsa gerçekten şüphelenirdim ama genç, yakışıklı ve centilmen bir adam olduğu için negatif bir şey düşünemiyorum. Bu arada çalıştığım yer kurumsal bir yer.. Çok detay var ama önemli olanları söylemek istedim.. Sizce iş verenim benimle gerçekten ilgileniyor mu yoksa ben mi kendi kendime kuruyorum? (ChatGPT adamın benden hoşlanıyor olabileceğini ve bu kadar şeyin normal olmadığını söylüyor..)

Güncellemeler
9 ay
Ha bir de bugün tüm çalışanlar uzaklaşırken beni metroya bırakacağını söyledi. Ben başka tarafa yöneliyordum ama o ''arabaya hadi.'' dedi.
Patronumun ilgisini yanlış mı anlıyorum?