Patronumun bana ilgisi var mı?

Is arkadaşım daha dogrusu patronum benimle ilgileniyor mu anlamak istiyorum. Kendisi biraz çekingen ve benden yedi yaş kadar büyük, oyuncak arabalara ilgisi var ve iş yerindeki odası araba dolu. Ve herkesin dilinde arabalarina aşırı düskün kimseye elletmiyor. Birden ona ilgi duyduğumu farkettim. Ikimizde birbirimize soğuktuk. bir kaç gün önce arabalarıyla ilgili soru sordum. O soğuk insan birden ilgili oldu otursana dedi konustuk. Muhabbet ilerledi ve sana satayim birini der gibi konuştu. Satarsanız almam hediye ederseniz alırım gibi bisey dedim. Tamam sec dedi seçtim. Sonraki gun odasına gittim. Seçtiğim arabadan vazgeçtim, sizin icin değerli olan çok beğenerek aldğınızdan birini istiyorum dedim. Tamam dedi güldü amerikadan aldım cok kıymetli her parçası orjinal cok aramıştım bunu cok değerlidir dedi. Bu kadar değerlisini kabul edemem dedim o zaman ilk aldigim arabalardan vereyim o da çok kıymetlidir dedi. Ve verdi. Sonra biraz daha muhabbet ettik sonra kibarca neyse yeter bu kadar dedi ve ciktim odadan. O yeter diyene kadar tamam hoslaniyor dedim icimden. Oyle diyince umutsuzluğa kapıldım. Sizce durum nedir , utangaç onun acilmasi ne kadar surer , ilk adimi atsam basitlesir miyim
Patronumun bana ilgisi var mı?