Yetersizlik duygum daha fazla elde etme isteğime sebep oluyor bu sağlıklı mı?

Bilmiyorum ailem sinirimi bozuyor kendilerini geliştirmemiş yobaz bireyler hayır sevgi konusunda onları elbette seviyorum lakin bir birey kendisini geliştirmeli ve hep uyduruk nedenlerin arkasına saklanmamalı diye düşünüyorum

Biz yurt dışında yaşıyoruz ben burada doğdum ailem ise 24 senedir burada hani buranın dilini bile bilmezler

Onlara çıkışınca ise ne yaptınız bunca sene diye işte sizi okuttuk sanki herkes dil biliyor gibi sebeplerin arkasına saklanıyorlar

Şimdi ellerine beş kuruş yok
Her şey sinirimi bozuyor imkanlar arasında çürümeyi seçmiş nir ailenin çocuğuyum

Bu yüzden duygularım hep karışıyor içten içe çöküntü yaşıyorum ama bu yaşadığım psikolojik çöküntünün hayatıma etki etmesine izin vermeyip görmezden geliyorum sadece okuyup başarılı bir düzen ve hayat kurmak istiyorum ailem gibi olmak istemiyorum

Yani gidip arkadaşlarla kahve içmeye vaktiniz var ama mantıklı kararlar vermeye yok mu?

Bir işe kalkışacakken ona buna soruyorlar sizin farkınız ne? Siz niye bilgili olup kendinizden emin olamıyorsunuz… ve ta ki başkalarından iyilik beklenir mi darbe üstüne darbe yiyip yine insanlardan r şey bekliyorlar

Umarım okulumu iyi okur ve istediğim hayata sahip olurum
Yetersizlik duygum daha fazla elde etme isteğime sebep oluyor bu sağlıklı mı?