Bu şekilde desem olur mu?
Allah aşkına biri bana adam akıllı bir cümle kurmama yardımcı olabilir mi?
Bu şekilde desem olur mu?
3-4 gündür düşünmekten kafayı yicem.
Şimdi ben lisedeyken staj yaptığım ayrıca annemin de çalıştığı işyerinden farklı bir departmandan bir abi beni kışın yardıma çağırmıştı ofisin yarısı covid olunca. Ve o günden beri ara ara yardıma gidiyordum beni tam zamanlı işe almak istiyordu ama ben üniversite sınavına girip şehir dışına okumaya gidicem diye istemiyordum ama bu sene de yerleşemedim ek tercih yapmayacağımı ve en yakın zamanda da bir iş bulup çalışacağımı söyledim. O da bir şey demedi. Şimdi kuzenim bana başka bir iş buldu ama önce bu işyerinde ki abiyle konuşmam lazım da konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum.
Yani benim ona: beni burada işe alacak mısın patronla konuşacak mısın sigortalı tam zamanlı olarak yoksa ben kendim bir iş bulucam. Demem lazım ama bunun nazikçe ve süslenmiş kelimelerle ve ciddi olarak nasıl diyebilirim?
Bakın ben daha burada size bile kuramadım şu cümleyi.
Merhaba, sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum müsait olunca döner misiniz?
Cevap attıktan sonra
Şöyle ki covid dönemi olunca sizin orada çalışma imkanı bulmuştum daha sonra belli sebepler üzerine bırakmak zorunda kaldım.
Şuanda yaptığım üniversite tercihleri kafamdakiyle uyum sağlamadı ben de başka bir yoldan gitmeye karar verdim
Çalışmak istediğimi fark ettim arkadaşım bunu duyar duymaz bi kaç seçenek sundu ama ben sizin iş yerinizdeki eforumu ve isteğimi oralarda pek yapacağımı sanmıyorum açıkçası 🙂zamanın da orada bana iş teklif etmiştiniz eğer geçerli olma imkanı varsa benim için uğraşır mısınız?
Her şey üslüp arkadaşlar 🧡
O abi ye bu sene tercih yapmadığını ve çalışmak istediğini söyle zaten ona göre şartları söyler tam zaman sigorta vs
sana sen de ona göre kuzeninle konuşursun
(( Demem lazım ama bunun nazikçe ve süslenmiş kelimelerle ve ciddi olarak nasıl diyebilirim?))
Neden bunu nazikce süslenmiş kelimelerle söyleyeceksin ki
Anneme destek olmak istiyorum ara sıra geldim yere tam zamanlı çalışmak istiyorum yardımcı olur musun de
Is istemek icin kiritmana suslu kelimelere gerek yok
Cevap
1Cevap
Ben sürekli olarak bi işte calismaya karar verdim. Mümkünse burada calismak istiyorum olmazsa başka bir yerden iş teklifi var orayı degerlendiricem
Abi patronla ne zaman konuşacaksın. Kısıtlı zamanim var kuzenim de iş bulduğunu söylüyor. Ona göre kendimi ayarlicam ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?