İnternet & Teknoloji Adam akilli fikir verebilecek biri var mı ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aile ile alakali Güncellemeler+1 yıl Aile ile alakali yazdim hala konu ne mevzu yazan olmuş banada akillisi denk gelmiyo Adam akilli fikir verebilecek biri var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mustafa551453 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabi ne sıkıntının var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gercekten dinleyip anlayan birisine yazcam Yorumla Mustafa551453 +1 yıl Yaz dinliyorum Yorumla Soran +1 yıl Yazamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Attim zaten Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Konu ne 0 2 Yorumla sessiz1insan +1 yıl Lan aile onu anladik. Aile içi yüz binlerce konu sayabilirim sana. Yorumla Soran +1 yıl Anlatcaz işte ama gercekten samimi biri ve dinliycekse Yorumla
hasanwwww Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Nasıl fikir mevzu ne 0 3 Yorumla hasanwwww +1 yıl Aile ile fikir vericem de ne sorun yaşıyor sun ailenle sordum Yorumla Soran +1 yıl Gercekten dinleyim guzelce fikir verene anlatcam birda çok sapik var vaktimi bosa harciyorum Yorumla hasanwwww +1 yıl Evet burdakilerib çoğu abaza Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vallahi adam akıllı fikir vermek isterdim kafam okadar dolu ki.
Tabi ne sıkıntının var
Gercekten dinleyip anlayan birisine yazcam
Yaz dinliyorum
Yazamiyorum
Attim zaten
Konu ne
Lan aile onu anladik. Aile içi yüz binlerce konu sayabilirim sana.
Anlatcaz işte ama gercekten samimi biri ve dinliycekse
Tabiki akıl veririm
Nasıl fikir mevzu ne
Aile ile fikir vericem de ne sorun yaşıyor sun ailenle sordum
Gercekten dinleyim guzelce fikir verene anlatcam birda çok sapik var vaktimi bosa harciyorum
Evet burdakilerib çoğu abaza