Aile & Toplum Babamdan kurtulmak için soyadımı değiştirmek istiyorum, ne yapsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Babam bana çok hakaret ettiği beni dövdüğü iÇin soyadından da tiksiniyorum Güncellemeler+1 yıl B*h gibi soyadları yazmışsınız Babamdan kurtulmak için soyadımı değiştirmek istiyorum, ne yapsam? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xxxLoneWolfxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Mahkemeye gidip babandan şikayetçi olursan sorun kalmaz. 0 0 Yorumla
RyuAlf Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl benim soyadıma transfer edelim seni gel Hikmet Kırgız 0 0 Yorumla
pipipriapos Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Soy adı için bi imza bir evet yeter aslında 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Benim soyadımi al 0 1 Yorumla aliali1926 +1 yıl Bı insan neden kızını döver ki ya Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dayakgulu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mahkemeye gidip babandan şikayetçi olursan sorun kalmaz.
benim soyadıma transfer edelim seni gel Hikmet Kırgız
Evlen kocanın soyadını kullan
Soy adı için bi imza bir evet yeter aslında
Babanı mahkemeye ver değiştir
Benim soyadımi al
Bı insan neden kızını döver ki ya
Dayakgulu
Kahrman