+1 yılKürt halkı bir İran kavmi boyudur. 23. ya da 24. olmaları lazım. Hintliler ve İran-i ler aynı klan topluluklarından oluşurlar. Sadece Kürtler değil Romanlar ( Çingeneler ) de bir Hint boyudur fakat göçebe oldukları için pek çoğu Göçebe Türk boylarıyla beraber Anadolu 'ya oradan da İspanya 'ya kadar ulaşmıştırlar. Ortak dilleri ve devletleri hiç olmamıştır fakat Kürtler 'e baktığınızda Medlere katılarak bir devlet yapılanması oluşturmuşlardır antik dönemlerde... Şecere ve boy araştırmak o kadar zor değildir. :) Örneğin ben bir Bulgaristan muhaciriyim. Atalarım Plevne savaşının kaybedilmesinden sonra Tekirdağ bölgesine göçerek bir köy kurmuşlar. Bulgaristan Muhacirleri 'nin soyları 1452 yılında Fatih tarafından göçe zorlanan Karamanoğlu Beyliği 'ne mensup olan asker ailelerine dayanır. Karamanoğlu Beyliği ise Avşar boyuna mensuptur. Fakat ırkları neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.
819 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ben ırkçı değilim ayırmam insanları kurt Hint bilmemne diye ama manyak benziyolar hani dilleride çok benziyor. Kulturleride birde tipleride. bir arkadaş var sidharth Malhotraya benziyor çocuğa bakarsan tam doğulu tipi var
- +1 yıl
Aynı klan topluluklarına mensuplar bu yüzden olabilir.
- +1 yıl
Akraba ırklar bu yüzden yani.
- +1 yıl
antropoloji okudun mu kardeş.
bu arada Irkçı olmamanı tebrik ederim. - +1 yıl
Haaa anladım. Ya turkçeylede aybu kelimeler vardı ama tip kültür dil her şey olarak kurt kesime çok benzettim özellikle dediğim çocuk tam doğulu manken tipi var :D
- +1 yıl
Dostum daha açık anlatayım mesela Vikingler Rusya 'ya da yerleşmiştir, İzlanda 'ya da, İngiltere 'ye de. Mesela Russia kelimesi Vikingçe 'de '' Kürek Çeken Adamların Diyarı '' demektir. Viikingliler kendilerine '' Russ '' derlerdi bu da '' Kürek Çeken Adam '' demektir. Kelime İngilizce 'ye geçmiştir bu şekilde. Kelt dilleri de birbirine benzer. Mesela Almanca ve İngilizce gibi. Almanca ve Fransızca da ayrı benzerlikler gösterirler.
- +1 yıl
Yani sonuç? :) alakaları yoktur diyosun
- +1 yıl
Vardır diyorum :D Aynı kavimlerden gelmişlerdir diyorum. :)
- +1 yıl
Anladım şakasına dedim zaten sadece sidharth malhotrada doğulu tipi var gibi geldi baktınmı?
- +1 yıl
Yok güncel medya ile aram iyi değildir. :)
- +1 yıl
Altı ustu arattırıcan :D
- +1 yıl
Aslında bizim kültürümüz de benziyor fakat bizim insanımız batı özentisi olduğu için maalesef kendi benliğimizi kaybediyoruz. Toprak kaybetmekten öte bu daha çok koyuyor bana.
- +1 yıl
Ya evet ama orta Asya kültürü Türkiye kültürüyle alakası yok şu an kadına değersşzlik Hinduizm gelenekleri ve su çocuğun tipi yani doğululara benziyolar. Keşke kültürlere bağlı olsak. Hintlilerin tek sevdiğim yani bu
- +1 yıl
Doğu Kültürü 'nün temelini Türkler ve Hintliler oluşturur zaten İngilizler de Osmanlı geleneklerini genelde Hint gelenekleriyle karıştırırlar Oriantalism kavramı yüzünden. Kadın İslam kültüründe değerlidir biz kendi kültürümüzü korusak yeter. :)
- +1 yıl
Aynen Hint kultırunfen tiksiniyorlar biraz londraya giderken ırkçılık yaparlar mı dedim Hintlilere alasını yapıyorlar bizden beter. Birde gelmiş bollywood filmleri avrupadada çok unlu dünyaca çok unlu derler. Adamlar bizden çok tiksiniyolsr Hint filmlerinden felan
- +1 yıl
Sadece Avrupa 'da mı? Ankara Double Tree By Hilton 5 Yıldızlı otelinde teyzenin biri bana nutuk attı pirinç pilavını neden kaşıkla yiyormuşum diye. :) Sonra öğrendim Nottingham 'lıymış falan. Bazıları garip ya. :D
- +1 yıl
Yok bikaç filmi izleyip dunyca unlu diye abartıyokarda ondan dedim
- +1 yıl
Hm.. Yalnız biz baya muhabbete döndük :)
- +1 yıl
Hey yanlış anlama hemen siteye yeni üye oldum ve ilk konuştuğum kişisin o yüzden garibime gitti. :)
En İyi Cevaplar
+1 yıldil yapıları birbirlerininkisi ile aynıdır ırksal olarak da bağlantıları var zaten. inanmayan biraz araştıra bilir.
90 Yorumla
+1 yılValla bende fark etti bir kurt olarak hatta arastirdim, dil gurplari hindi, avrupai. ayni gurptnlar zatn bir kurt ingilizceyi cok rahat kapiyr. ama irk olarak bir alakalari kurtler arap kokenlidir. hintlerde karsmis ola bolr zwten mez bir irk :)
29 Yorumla- +1 yıl
Sidharth malhotrada doğulu manken tipi var bak bir bence
- +1 yıl
Baktınmı
- +1 yıl
bajtm ben daha guzelim :) cok cirkn hintliler kurtlee daha guzl nedr ya onlar oyle putperestler ota b***k tapiyorlar. hindistana gitsem bnada taparlarr :))))
- +1 yıl
Sidharth Malhotra erkek l*n :D doğulu mankenlere benziyor :D aslında o kadarda yakışıklı değil ama ülkesinin en yakışıklısı seçilmiş
- +1 yıl
:)) bayan olanla karstrdm tm cirkin iste sende karstema :)
- +1 yıl
erkeklri harbi yakiskli bir baron spti supr adam kizlari cirkin ve asti makyasla anca biseye bnziyrlar.. kurt kizlari sollar o cirknleri :)
- +1 yıl
Hint erkeklerimi yakışıklı çuş artık :D en yakışıklısı sidharth malhotra ondada doğulu manken tipi var baya ve tamam, yakışıklı ama çok ta iyi değil bizim turkiyede klasik bir tipte
- +1 yıl
ashhise sarma adm bak nekadr yajiskli cok beyniyrm :) acayp fizik var admda
- +1 yıl
Sidharthı diyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy Mumbai de mi yaşıyorsun? :(( Oralara gitmek en büyük hayalim.. Çok kıskandım seni ya.. çok sanslisin ya. Oranın havasını soluyosun, insanlarını görüyorsun yani.. Ayy inşallah birgün banada nasip olur. Dua et canım ya, cok sanslisin.
219 Yorumla- +1 yıl
Ulan soluycak temiz havamı var. Bollywood filmlerine aldanma. Havası berbat. Zaten geçiciyim hayalim Amerika daha temiz biyer. Hep bu bollywood yüzünden böylesiniz :)
Cevap sahibi+1 yılYok, biliyorum onları.. Çok pis bir millet aslında, kirli.. Bundan dolayı seviyorum. Bayılıyorum o ortaklarına, sokaktaki hallerine. Paris'e degismem diyim ,)
- +1 yıl
Garipmiş. Soru hakkında ne düşünüyorsun bizim doğululara acayip benziyolar abi ya
Cevap sahibi+1 yılDogrudur.. dediğin gibi bazı rakamları, bazı kelimeler hatta.. Yağmura falan Kürtlerde onlarda aynı şeyi benzerler. Çok benzerlikleri var herzaman derim.. Ama çok hoşlar ya.
- +1 yıl
Tipleride benzer mesela Kürtlerde güzeller çok guzel tşpsizler kıllı onlarda da öyle güzelleri taş gibi çirkinlerin suratına bakılmıyor. Ben baya benzettim özellikle Sidharth Malhotraya baksana doğulu manken tipi yokmu?
- +1 yıl
Bakmadın mı? Yakışıklı bişiy fena değil
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum o çocuğu, ek villian filminde tanıyorum en son.. Bilmem ki olabilir. Benziyordurlar yani..
- +1 yıl
Aynen oradaki kızı bir sevemedim gitti. Hani hoş kız ama alia bhatt daha iyi. Yani ben birazda yaşadığım için bu kadar emin benzetiyorum :) esmerlik felan. Favorin bu çocukmu? Buda iyi ama shahid kapoor daha yakışıklı sanki bu çocuk çok aşırı iyi değil ya
Cevap sahibi+1 yılYok yahu değiller yakışıklı, sadece çok sempatikler. Çok hoş guluyorlar.. hemen hemen bütün oyuncuları özellikle, bir millete B7 kadar mı gülmek yakışır. Kadın oyuncuları da öyle, gülümseme çok yakışıyor, cok tatlılar valla
- +1 yıl
Hah benim gibi düşünen çıktı. Ek villianı izlettiğimde bizim arkadaşlar abarttı da abarttı taş gibi çocuk bilmemne. Yani iyide bizde daha iyisi mevcut klasik kalır bence. Sempatiklik konusunda haklısın valka
- +1 yıl
? cevap yazmadın haksızmıyım
Cevap sahibi+1 yılShahrukh mesela çok çirkin bişey ama adamdaki karizma sempatiklik bana göre hiçbir medyada yok..:)
Cevap sahibi+1 yılYazıyorum geç mi oluyo biraz?
- +1 yıl
Site yavaş
. Ek villiandaki çocuguda abartıyolar. Tabiki bir yakışıklılık var ama bizim kıydurık Türklerde bile daha iyileri var. Fiziği hariç sokakta gırulebilecek tiplerden sanki
Cevap sahibi+1 yılTabi canım öyle eşsiz bir yakışıklıligi yok ki.. Sadece dediğim gibi, sempatikler sadece.. Dışarda rastlayabilecegin tiplerden işte, ama kötü de deil. Sevimli çocuk
- +1 yıl
Ayben zaten turkiyede neden bollywood fanı sayısı az belli bizim halk yakışıklıysa hayran oluyor gerçekten şekilciler ama shahrukh khandaki tatlılık hiçbi korelide ya da abdlide ingilizde yok
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlılar.. Ya sen sarı falan satiyo musun bide? Ya çok kiskandiriyosun beni ya:(( çok üzüldüm şimdi ya. Orada mısın şu an peki?
- +1 yıl
Yok ama altı ay sonra gidicem
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel. Bende gelim mi, davet etsen mesela:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aynı demeyelimde söyle diyelim en başta Kürtçe aslında sonradan uydurulmuş bir dildir bu Yüzden Hint Avrupa dillerinin temelinde ne varsa karma olarak uyarlanmış bir dildir ve kendine Özgü bir alfabesi bile yoktur Farsça Arapça'da İbranice Oluşan karış bir alfabe sistemi vardır hintlilerde benzeme olayıda aslında Kürt olarak nitelendirilen ırk aslında bir melez ırktır nerdeyse bir çok milletin genomunun barındırırlar Türk ve Arap melezidirler o Yüzden benzemeleri normaldir şöyle düşün Türkiye'nin doğusundan hindistana kadar olan bölümdeki insanlar aynı zamanda çevresel Faktörler nedeniyle fiziksel görünüşleri aynıdır canlıların yapısallıgını genler belirlesede çevresel Faktörler görümünü etkilemektedir
31 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hiç kimse aynı değil ama çık benziyolar
Kürtler Sasani İmparatorları tarafından Hindistan'dan getirilerek bugünkü İran Irak sınırına yerleştirilmiş bir halktır. Bu konuda yeterli kaynak var İlk dönem Arap kaynaklarına bakabilirsiniz. Hindistandaki çoğu yer isimleri hala Kürt aşiret isimleri olarak kullanılır. Ve Gerçek bir Kürt (yani Kürtleşmiş Arap, Türk vs. değilse) gen analizi yaptırırsa Hindistan alt kıtasınin çıktığını görecektir.
Hemen ırkçı falan yorumu yapmayın bende de kürtlük var, bir nenem Kürt ve dostlarım akrabalarım var. Bilimsel gerçek bu.41 Yorumla- +1 yıl
Mantığını skm sümer kaynaklarında Kürt ismi Kurti diye geçer ve anlamı "Zagros dağlarında yaşayan savaşçı halk"tır. ayrıca antik çağ Kürt devletlerine baktığımızda ilk olarak huri ve gutilerden başlar. Medlerin Kürt olduğunun kanıtıda erdeşirin medlere karşı yaptığı savaşta " Kürt med şahı" diye bahsetmesidir. Ayrıca Sasani devletinin kurucusu erdeşirdir ve kürttür. Şimdi gelip bana "o zaman neden medlerle savaştı" deme türklerde tarihte kendi aralarında savaşmıştır.
Görüs deyil gerçekler islamiyet ve haclıların kürtler i nuha veya ibrahime başlayanlara soruyorum ibrenizdense yahudi nuhdansa müslime bağlıyorlar oysa kürtler zerdüştlükte gelen kökleri ve kabile aşiret olarakta kuzey batı hindistanda rajasthan hazırlayan bölgesinde iran platosu ve mezopotamyaya zagora ilk yerleşen kabilelerdir yeterci kadar kurt araştırmacı olmamasına rağmen islamcı yazarlar kürtler hakında islamlastima politikası üzerinde farklı tezler atmıştır oysa kürtçede w x q gibiharflerin yasaklamaz hint lehçelerini arapça farsça türkçe karışmış olması oysa bundan 50 yıl geri giderse kuzey hindistanda kulanilan dildi hindistanda halen asiretlern ismi duruyor sindhi güran süren vb
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz bu kadar kürtlere hakaret ederseniz kürtler de artık iyisi kötüsünü ayırmaksızın türklere küfür etmeye başlarlar. bütün türklerden nefret ediyorum gibi, şerefsiz türkler gibi küfürler alır başını gider. Zaten başladı da böyle genellemeler. aklınızı başınıza toplayın. bu ülke bölünür böyle giderse. adam olun. genelleme yapmayın. bıktık artık sizin gibi ruh hastalarından. hiç bir millet topyekün iyi veya kötü değildir.
63 Yorumla- +1 yıl
Sidharth malhotraya benzettim sizi tipsizmi o. Diliniz benziyor abi. sidgartha ve Hintlilere tipinizde benziyor ne varsa bunda. Ama sana gsk veriyorum çok faşist var bu sitede aptallar gercekten
Cevap sahibi+1 yılSoran ben sizin sözünüz üzerine söylemedim bunu. Kürtlerin dili hint-avrupa dil ailesidir sonuçta. Ben aşağıda hakaret eden edepsizler için söyledim.
Cevap sahibi+1 yılCaptainAmerica nickini çoluğunu çocuğunu ceddini atasını siktiğimin oğlu. Ölmüş babaannesini kundaktaki çocuğunu torununu siktiğimin piçi. Anneannesinin g*t deliğine attırdığım piç. Bak küfür böyle edilir sen bunu mu istiyordun çoluğunu çocuğunu ölmüşlerinin mezarını siktiğimin oğlu. Gaziantepte olaylar olurken kancık oğlu kancık gibi kaçtığını bilmiyoruz sanki. * ceddini siktiğimin ergeni. Ben yukarıda küfür mü ettim? Çoluğunu çocuğunu siktiğimin oğlu. Kahpe anasının folloş * attırdığımın piçi. Küfür ederseniz küfür ederler dedim o* evladı. anayın * sokayım gözünde mi görmüyor o* evladı o kadar adamsan git küfür edenlere söyle ben ananı gizli sikiyom ondan gizliyim çoluğunu çocuğunu bacısını babaannesini teyzesini yengesini halasını dayısını amcasını siktiğim. kürtler senin sülaleni atanı nineni sikmiş anlaşılan
Birincisi insanları birbirine benzetmen ufkundan kaynaklaniyor yeteri kadar insan gormemssn ikinci bundan 2000 yil once dunyada birkac devlet vardi birkac dil bu dillerden gelen ortak kelimeler normaldr. Arapcdan ispanyolca ya 3000 kelime gecmis mesela o zamn ispanyollar aslnda arap mi :)
10 YorumlaHindistan'da ben de 2 ay yaşadım ve aynı şeyi bende düşündüm ve google amcaya sorunca bu konuda tek olmadığımı gördüm :) kesinlikle konuşma şekilleri, ten renkleri, tipleri hatta bazı kültürel özellikleri çok benziyor.
30 Yorumla
+1 yılBenzerlik hakkında bir şey diyemem ama ben dil konusunda ise arapça ve kürtçe de biliyorum hintlilerin özgü bir dili yok arapça kürtçe farsça hatta ve hatta ingilizceye bile dillerinde rastlarsınız nasıl birşeydir anlamadım. Ama bu sonuca izlediğim 25-30 hint filminden ulaştım. Benzerlik konusunda ise cilt renkleri genellikle daha koyu yanık bir renktir kürtlerde öyle değiildir
02 Yorumla- +1 yıl
Sidharth malhotrada feci doğulu manken tipi var sencefe yokmu?
- +1 yıl
Benzerlik var ama bunu bir kişi ile anlayamazsın başka örneklerin var mı
+1 yılBoş yapma ben beyaz tenli ve kumralim. Abim sarışın kizkardesim sarışın. Arkadaşlarımın çoğu sarışın ve renkli gözlü. Ha esmerlere var mı? Var tabi ama benim bulunduğum bölgede beyaz ten ve renkli göz daha fazla. Acaba kaç Kürt gördün hayatında be. Doğuda Araplarda çoğunlukta onlar kara genelde
20 YorumlaMy heritage Kürtler hakkında harita hazırladı tamamen on binlerce göçmen kürdün tükürüğü ile hazırlanan gen haritası onbin kürdün geninde Hintli kanı çıktı onbinin 6 bininde bir alt İran on binin 3 bininde İrlanda geni çıktı ( Ermeni) bilimsel olarak kürtler hint bölgesinden İran' zagrosa göç ettiği doğruluyor...
20 YorumlaBuna göre, Sâm Arapların, Farsların, Rumların ve Yahudilerin atasıdır.
Hâm, Doğu'dan Batı'ya tüm siyahların; Sind, Hind, Nevb, Habeş, Berber ve diğerlerinin atası.
Yâfes ise; Rus, Polonyalı, Yugoslav, Sırp, Hırvat, Çek, Bulgar gibi Doğu Avrupa ırklarını kuşatan Slavların ve Türklerin atası.02 Yorumla- +1 yıl
Asıl türk diye ırk yok.
Irksal olarak hiç bir alakaları yok, dil kökleri aynı sadece. Romanların ya da daha amiyane tabirle çingeneler ile Hindistan göçmenidir. Yani romanlar ile Hintliler aynı ırk kökünden gelirler. Hatta Discovery de belgeseli yayınlanmış bu belgeselde Türkiye de yaşayan romanlarda ele alınmıştır.
212 Yorumla- +1 yıl
Arastırdıgında boyle çıkmadı. Birde tip olarak çok benzerler genel halk.
- +1 yıl
Araştırmamışsın öyleyse, discovery sitesinde belgeseller yayınlanıyor mu bilmiyorum ama muhtemelen YouTube da vardır. O da Türkçe midir bilmiyorum. Antropologların o belgeselde detaylı anlatımlarını bulabilirsin. Ya da internette buradaki gibi kulaktan dolma bilgileri değilde bilimsel makaleleri okunmaya çalışırsan zaten görürsün.
- +1 yıl
Hayır. Ya o kanalın belgesellerini de biliyoruz. Mesela en kusadan turk kültürünü anlatıyılsr ama hiç turk kelimesini kullanmıyolat orta Asya barbar kavimler diyolardu lisedeyken izlemiştik taa. Bende bunla ilgili ansiklopedilerde yazılar vardı. Tam bir aynı ırktan söz etmiyorum şöyle bir durum çingenelerin Hintlilerle olan alakslığı ndan çingenelerin kurtlerlefe alakalı olduğunu yazıyor yani dolaylı olarak hibtlilerde benziyolar. Zaten oraya gittiğinde baktığında etrafına diyarbskırda gibi hissedersin
- +1 yıl
Ben 1 sene Katarda, 1 sene Rusya da, 1 seneyi aşkın sürede Hindistan da kaldım, doğudada tam 5 sene kaldım. Ve kültürleri en ufak bir benzerlik dahi göstermiyor. Kürt kültürü hint kültüründen fersah fersah uzaktır. Yine hiç alakaları olmamasına rağmen Hint kültürüne benzeyen bir kültür arıyorsan illaki Arap kültürünü bir araştır istersen. Önyargılarınızla hareket etmeyin.
- +1 yıl
Hintliler pis ve kadına değer vermeyen bir millettir kusura bakma buda çok açık
- +1 yıl
E tamam bu olabilir de kültür bu değildir ki :) Kültürü ne sanıyorsun ki sen :) Bu aynı ırktan oldukları ya da kültürlerinin benzediğini mi gösteriyor şimdi. Çok iyi araştırmışsın hakikaten. :) Arapların kadına ne kadar değer verdiğini ya da ne kadar temiz olduklarını anlatmamı ister misin? Ya da kendin araştır istersen ne dersin :)
- +1 yıl
Hayır bu son dediğimi kültüre bağlamadım. Allahım gerçekten çok temizler. Hintlilerefe temiz düzgün dersin sen ax sonra mumbaide ya da ganjta o kafanı boklu suya batırırım, buraya gel sen.
- +1 yıl
Okuduğunu anlamak ile ilgili bir sıkıntın var sanırım. Temizler demedim. Evet çok pisler de bunun konu ile yani ırksal ya da kültürel benzerlikle ne alakası var? Pisler diye ilk sen yazdım da kültürü ve ırkları konuşurken ondan diyorum. Bir de niye hakaret? Konuşmadan böyle mi haklı çıkacağını düşünüyorsun? Kafamı boklu bir yere sokmak isteği niye? :)
- +1 yıl
O ganj nehrine yaklaşamadım, kokudan senin kafanı sokma bahanesiyle gircem, oraya hacı olasım var mrk ettim :D
- +1 yıl
Tamam anlaşıldı. Ben sürekli bilimsel ve bizzat gözümle gördüğüm şeyleri yazdıkça sen dalga geçiyor ya da ön yargılarla yaklaşıyorsun. Henüz tartışma olgunluğuna erişmemişsin. Biraz yaşın buyuyup o olgunluğa eriştiğinde ya da okuyarak araştırarak kendini o olgunluğa eriştirdiğinde tekrar konuşalım olur mu? İyi tartışmalar.
+1 yılBeyaz tenli , cok koyu olmayan göz ve saclara sahip, hafif cekik gözlü bir insanım ve Kürdüm. Beni hiç Hintlilere benzetmedıler.
26 Yorumla- +1 yıl
Sidgaeth malgıtra tipinde aşırı esmerler tanıdığım için öyle geldi. İstisnalar olabilir
- +1 yıl
Evet Kürtlerin yüzde 95 i cok esmer. Sarısını bile esmer tenli. Zaten dil ailemiz bile onlarla aynı. Bunun bir nedeni iki ırkın da aynı kokenden oldugunu soyleniyor yani Ari ırkıoldugu soylenir. Bir digeri de sadece pek cok Dogulu gibi sadece esmer oldugumuzdan olabilir.
- +1 yıl
Evet benziyolar birde söylemeden edemiycem cevaplara bakıyorum da ne kadar ırkçı cahil insan var sitede ya. Burdakileri ciddiye almamak lazım
- +1 yıl
Dogru fazlasıyla ırkcı var.
- +1 yıl
Cahil decokvar.
- +1 yıl
Hafif çekik gözlü ve açık tenlisin peki elmacık kemiklerinde biraz belirgin mi Sonradan Kürtleşen Türklerden olma olasılığın var Yavuz Sultanın yanlış politikasından dolayı Türkler kürtleşmeye başlamış
hintler kürtlerin ve tm beyaz ırkn atalarıdır. avrupaya giden ve kuzeye çıkan beyazlar farklılaşmıştır. kürtler fazla ilerlememişlerdir bu yüzden çok değişeşemiştir ve ataları hintlilere günümüzde bile benzemektedirler
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Bu kesinlikle iklimle alakalı birşeydir ırkla ilgisi yoktur, bütün kürtler esmerdir diye bir genelleme vardır hep, bizim ailede bile en fazla 3 tane esmer vardır.
012 Yorumla- +1 yıl
Ya tabi öyledir her kurt esmer değil sendemi doğulusun şey birde genelledi, genelde hareketler fil kültür benziyor nereliydin
- +1 yıl
Kötüleme amaçlı değil, iklimdendir evet birde gerçekten işiniz zor sitedeki cahil ırkçılara bakıyorumda
- +1 yıl
Ama sanat alanında yapılmıyobsanki. Çok doğulu sanatçı varmış az önce arattırdımda
- +1 yıl
Taraftarı değil derken? Valla sanatta ırkçılık olsaydı bu kadar doğulu olmazdı turten daha çok kurt sanstvo var ki bu faşolara kapak. Ulkeyi boluceklermiş bölününce sanatçı kaybına uğrayacaklar herhalde. Ki zaten bölünmesi saçmalık
- +1 yıl
Belçim wrdoğanda tam tersini yapıyor ama. Tuba buyukuatunse reddediyor.
- +1 yıl
Antalya ve Mardin. Ama babam kurt değil hristiyanız biz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyaya tüm çingeneler Hindistan'dan yayılmış kürtlerle çingeneler arasındaki benzerliğide rahatça görebilirsin. Gerisini var sen düşün.
21 Yorumla- +1 yıl
Bemzedinleri besbelli iki uç Hint sineması sever faşist kıl oldu :D
+1 yılkültür ve dillerini bilemem ama insanların fiziksel özellikleri yaşadıkları coğrafyalara göre benzerlik gösterir
10 YorumlaBana bakar mısın kanki? Ben benziyo muyum hintlilere?
07 Yorumla- +1 yıl
Benim arkadaşlarım sidharth malhotrays benziyor adamda tam doğulu manken tipi var ne bileyim ben :)
- +1 yıl
Dediğim, çocuk benzemiyomu doğuluya
- +1 yıl
Birde kızlar olup bitiyor buna klasik çocuk ya bizim, oyuncular bile daha yakışıklı nesi aşırı iyiyse
- +1 yıl
Yok trdede var iki uç ergen ama jindşstsnın en yakışıklısı seçildi ki bizim aktörler daha yakışıklı
Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. ne işin var oralarda ayrıca tespitin için yorum yapamam hiçbir fikrim yok
010 Yorumla- +1 yıl
İnşaat mühendisi abim onunla geldim çalışıyorum burada. Bana öyle geldi bilemiycemde Kürtlere ırkçı olup bollywood severlere koymuş sanırım hayır doğuyu aşağılayıp hindşstanı sevmek ne komedi bir faşistlikse artık
- +1 yıl
Sari satıyorum öylesine abimin yanında geldim ya donucez adam korktu herhalde fas ada gitmiştik orası sahada sıkıcı
- +1 yıl
Sari be onların giydiği kıyafetlere nideniyor sarı değil i ile. Babam Mardinli annem İzmirli kurt değiliz Hristiyan babam ama çok kurt arkadaşım var çok benzettik özellikle sidharth malhotra diye biri var bizim arkadasın tıpkısı bibak doğulu tipi var bildiğin
- +1 yıl
Hayır değiliz. Baktınmı çocuğa
- +1 yıl
Ne alakaysa iyi akşamlar
+1 yıldoğrudur.
shakrukhan ve diğer bollyvood oyuncuları hepside kürt asıllı zaten.028 Yorumla- +1 yıl
Amma saçmaladın. Alaya gerek yok. Yaşıyorum hala benziyorlar abi bollywood seven faşistlere koymasın bir tek aamir reyiz yakışıklı benzemiyor ki o zaten tam turk tipi var :)
- +1 yıl
öncelikle alay konusunu sen başlattın.
ama bir yerlerde haklısın. çünkü hintlilerde kürtler gibi avrupa- hint dil ailesi grubunda.
bu arada kürt müsün? :) - +1 yıl
Yok ama babam Mardinli annem İzmirli. Babam Süryani bir Hristiyan kurt değil kurtcede bilmiyoruz ama çok kurt arkadaşım var ve şaka maka benziyolar mesela Sidharth Malhotra aç bak şu çocuğa doğulu tipi yokmu?
- +1 yıl
hiç unutmam. bir keresinde hintçe şarkı dinlemiştim. şarkıda "tu mêrê kerhana" dediydi bir kadın. Kürtçede bu ne anlama gelir biliyor musun? :)
- +1 yıl
bu arada kurt değil kürt denir :D
- +1 yıl
Her ne haltsa ben ne bileyim o kadarını bilmem etmem dillerini İngilizce anlaşırız genelde kurtleride bilmem. Dediğim çocuğa baktınmı?
- +1 yıl
nerde tek kaşlı birini görseniz kürt diyosunu a mk :D
- +1 yıl
neyse sana da iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Anlayamadım. Be bileyim acayip benzettim hem tek kaş değil Sidgarth Malhotra ama aşırı esmerdir
- +1 yıl
her kürt esmer değil.
Ben kumralım beyaz tenliyim :) - +1 yıl
Kurt musun? Ya ben gördüğümü genelledim mardinde çok sarışın vardı. Birde ne bileyim bu çocukta hani olur ya doğudan kaçıp manken olanlar tam o tip var :D benziyor yani
- +1 yıl
kurt değilim :) faşist hiç değilim :)
KÜRDÜM
bu arada doğudan manken olmak için kaçmak ne kirve? :D
diyarbakırda da, büyüdüğüm yer olan adanada da esmer ve saırışın, türk kürt çocuklar var :D - +1 yıl
Bilmem ki kurtsun sen kurt :D şaka bir yana severim doğuluları her ne olsa da babanda Mardinli. Oda çok sever ama ben bile burada mardinliyim diye dışlanıyorum yani Bilecik Bozüyük diye biterse hindistan'da değil tabiki sen çok sorun yaşamıyomusun?
- +1 yıl
Adana' ya ilk geldiğimizde epey dışlandık.
kütahyada okurken mesela bir ortam da Türk Asıllı olan Faşo'lar :D hep bize "barzodur bunlar. terörist bunlar" diye diye artık kabullendik. "barzo" kelimesi hariç tüm söylemlere alıştık :D - +1 yıl
Hem bu arada bilecik ne ki yaw? :D 16 bin nüfuslu bir yer
- +1 yıl
Bozüyük ilçesine bağlıyız. Adanalılar iyidir aslında ama. Burası o iki yerde de beter. Peki oyunculukta sanatta ırkçılık var mı sence doğulu biri olarak soruyorum objektif bakarsın yani doğulu oyuncu varmı?
- +1 yıl
saymakla bitmez ama sana bir kaçtane sayayım. mesela sami hazinses yeşilçam oyuncularından aslen hemşehrim diyarbakırlı oda.
sarp apak, sıla dizisinde ki boran ağa :D
sanatta ırkçılık var. mesela
yılmaz erdoğan ilk tiyatroya başladığı zamanlar ferhan şensoyun yanına gidiyor ama ferhan beyin milliyetçi damarının kabarmasından mı olsa gerek onu kabul etmiyor. oda tek başına bkm de ün salıyor. - +1 yıl
Ferhan Şensoy boyle biri değil. Yılmaz Erdoğan aşırı kurt milliyetçisi. Onun dışında oyuncu seçmelerinde doğulu olunca şutlansaydu bissuru doğulu unlu çıkmazdı. Tam tersi azınlıkların daha şanslı olduğunu duymuştum
- +1 yıl
aksine ferhan şensoy tam bir Türk milliyetçisi. Yılmaz erdoğan'ın bazı şiirlerini dinlemişsen eğer onun Milliyetçilikle alakası olmadığını bilirdin. Mesela ÇGHB' yi yaparken yanında bir çok Türk asıllı olan kimi bursalı kimi istanbullu kimi izmirli kişileri yanında çalıştırdı. ve onların ülke çapında tanınmasını sağladı. Eğer Yılmaz Erdoğan ediğin gibi Kürt Milliyetçisi olsaydı zaten bunları yapmazdı :)
- +1 yıl
Ferhan şensoyla sanatı henelleyemezsin. Genel bir yargı boyke olsa bu kadar doğulu unlu nereden çıkıyor az önce araştırdım ülke ayrılsa yüzde yetmiş sanatçı kaybedecek :D azınlıklar olarak daha şanslılar gibi geldi
- +1 yıl
bu arada BDP hükümeti demişsin :D
Ne ara Hükümeti Kurmuş BDP. Kurmuş olsaydı haberim olurdu kesin :D - +1 yıl
Ya azınlık dediğin 40 milyon nüfuslu olan bir halk :D
bu da ülke nüfusunun yarısı demek
Kaldı ki :) abazalar, çerkezler, gürcüler, rumlar, boşnaklar ve ermenileride çıkarsan Türk nüfusu azınlık hale gelir :D
Tabi bu da yine Kürtlerin çok çocuk doğurmasıyla alakalı bişi :D Yanlış anlama - +1 yıl
Vallahi haberde öyle yazıyo
Sanala inanmıycan tada sabakda yazan kelimelere takılmıcan herhalde zate, n sanalın yüzde yetmişi saçmalık bu siteninde aslında :) - +1 yıl
neyse ben çıkacam topraağım :D
- +1 yıl
hadi görüşürüz :) muhabetine doyum olmuyor :D
- +1 yıl
Anladım. Ama sanat alanında ırkçılık olsaydı bu kadar sanatçı çıkmazdı.
- +1 yıl
:D tamam :D sanat alanında ırkçılık yok.
- +1 yıl
Zorla dedirttik sanki. Doğulu olmak zorlu cidden çekip gidesin var mı
bence hintiler en çok türkler benziyor faşo aile ortamında yetişmiş ırkçı zihin
43 Yorumla- +1 yıl
Yabancılara acaip sempati var yani bir ingilizleri sevmezler tym turistlere aynı gızle bakarlar italyan turk olman farketnez turistsin hele bide beyazsan çok deyerlisşn :)
- +1 yıl
Haaa sorma :D
+1 yılKurler ve farslar hindistan tarafindan dogru yayilmislar akraba irk dir bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHintlilere benzedigini sanmıyorum
cünkü düz ciltte esmerler hintliler ve sakal da zor cıkar
ayrıca gözler de sabittir. sen yeşil gözlü hintli gördün mü?
ya da sarı-kızıl saclı hintli?
Hintlilerle alakası yok
hintlilere benzeyebilen ve akraba olan çingenelerin bir kısmıdır
bir kısım cingeneler de ispanyol ve romanyadan gelmiştir.03 Yorumla- +1 yıl
Hintliler kılsız ha. Yanlış yerde yaşamışım, hiçbişiy demiyorum :D ağda sektörleri gelişmiş olabilir ya da lazerde iyilerdir. Sidharth malhotra denen gerifte tam doğulu manken tipi var. Aishwarya rainin aslı öz ve ız güney hintlidir maviş gözlü ve mardinlillere benziyor.
Cevap sahibi+1 yılhintlilerin cogunda yüzlerinde sakal yoktur
olanlarda da tın tındır
ve bir sürü de hintli iiş yerine gelen gördüm
bosuna konusma bence
hintlilerin gzü mavi degil sen yanlış goruosun
herneyse alakasız bir ırk karsılastırması- +1 yıl
He canım he mumbai zaten amerikafa :D onlar kılsızsa ben noluyorum :D besbelli benziyolar aishwarya Rai ne renk gözlü acaba lenstir senin dediğine gore iş yerine gelenlerin soyuna sopuna neler karıştı acaba öz ve öz hintlilermi bilemezler dilleri bile benziyor zaten benziyolar dedim farkındaysan aynılar demedim. Kendi fikrin
+1 yılSezen Aksu Denizli Sarayköydendir nerden kürt onu nerden uydurdun
24 Yorumla- +1 yıl
Az önce televizyonda söyledi kütüğü Tuncelili ve inkarda etmiyorum lise yıllarında çok, çekmiştim dedi. O değilse bissuru doğulu sanatçı sayabilirim. Saçma ysklsşımlsr bunlar. Kutsi murat yıldırım (ha bunada jonyalı dersiniz) hülya Avşar tuba buyukustun Sinan çetin (has ve has canlı bir kurt bunuda ağzından duydum ) Oğuzhan koç daha bissuru sayabilirim sana :)
- +1 yıl
Oğuzhan bak Oğuzhan dik et bak Oğuzhan yani :D Hülya Avşar çingene kurt karışımı sinan Çetin neyudugu belirsiz. Diğerlerini sallama
- +1 yıl
Oğuzhanın anneside babasıda Elazığlı babası ekazığlı bir kurt annesi Elazığlı, bir azeri türkü. Yani melez. Oyunculukta buna yer yok. Boşuna dayattırma
- +1 yıl
Irk babadan gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılya inanmiycaksin ama ben de kac zamandir bunu dusunuyodum. benim farkedisimse internetten yazistigim bir arkadas adi da sidharth cok tatli ^^
00 Yorumla
+1 yılAyy valla bütün dünyada kürtler gibi başka bir millet daha yok. Kurban olduğum Allah neyin cezasi olarak bizim basimiza verdi onlari bilmiyorum.
216 Yorumla- +1 yıl
Faşistleri sevmen. Birde siz Müslümanlarda ırkçılığa yer yoktu dimi. Ulan alayınız terörist Müslümanların birde ırkçısınız reziksiniz
- +1 yıl
Gördün mu sen. Keşke sizin o çok modern gördüğünüz devletler müslümanların dörtte biri kadar olabilse. Senin islam dan haberin yok salliyosun. Neyini arastirdin neyini gordun neyini yasadinda bütün müslümanlar terörist diuosun. Güya bana insanlik dersi vermiş oldun değil mi faşist diyerek. Bütün müslümanlar faşist diyerek senin yaptigin ne oldu peki.
- +1 yıl
Kürtlere faşist olmayan tanımıyorum. Turkiyede Müslümanlar çakma Müslüman ve terörist. Baska yerlerde çık iyi Müslümanlarda var
- +1 yıl
Kürtlerin arasında türklere faşist olmayan var mi peki. Ayrıca önce yazdigin yorumu bir oku sonra konuş. Az ince başka yerlerdeki müslümanlar falan fisman demiyodun baya bildiğin alayiniz terörist yazmissin bak oku bi.
- +1 yıl
Siz turklere size dünya bayılıyo sanki almanyada tiksiniyolsr ingilteredede Drakula filminde amerikanında nefret ettiği apaçık. Var tabi mardinden edanın babası gidip bir antalyalıtlsa evlendi ne kızına Kürtçe öğretti bede o kültürü düzgün turk kültürüyle büyüttü mardinede gştmiyolar. Genelle babam genelle cahillik işte
- +1 yıl
Bana genelliyorsun cahilsin diyene bak yahu :D en üstteki yorumunu okumani tekrardan oneriyorum :D
- +1 yıl
Bende babası Mardinli annesi Antalyalı olan kızın durumunu yazdım az önce onu oku diyorum adam gitmiş antalyslıyla evlenmiş kıxınıda oradan uzak tutuyor bilmiyor Kürtçe kız. İyi okudum özür dilerim ama genelde Müslümanları sevmeyiz senin gibileri görüp genelleyoruz birde ışid çıktı bu on yargımız çok normal sende benim dediğimi oku
- +1 yıl
Bir çok Müslüman arkadadımda var ama onlar has Müslüman ve asla muslumanlıkta buna yer olmadığını söylerler ki yapmazlarsa. Banada uzaktan tuaf geliyo hem Müslüman hem ırkçı
- +1 yıl
İyice bak sen iki uç aydir iside bakarak bütün müslümanlar terörist diyosun. On yargili olmamiz normal diyorsun. Biz pkkyi senelerdir cekiyoruz. Ama ben konuşunca sen bana faşist terörist diyorsun. İrkci cahil diyorsun. O bahsettiğin kurt arkadaşlar bende de var. Ben de bir türk olarak güneydoğuda kürtlerin arasında yasiyorum ve birçok seye birebir şahit oluyorum. Sen söyleyince onyargim normal oluyoda ben söyleyince niye irkci faşist terörist oluyorum
- +1 yıl
Ben özrümü diledim. Ama o kızın adamın suçu ne? Adam kültürünü kızına tanıtmak istemiyor oradan uzak tutuyor kendini. Ama burada senin gibiler tarafından dışlanıyolst. Tabi bunu herkesin yaptığını sanmıyorum. Yoksa bu kadar doğulu sanatçı olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
O bence o adamin sucu. Acil acil konusiim çok sevdiğimi soyliyemicem ama hicbirine de dislama olayina girmiyorum. Aksine benim de bir suru arkadasim var. Ama doğruya doğru senelerdir de cigerimizi yaktilar.
- +1 yıl
Doğulu arkadasların ya da bu melez kızlar bu yazdıklarına ağlamıyomu sanıyorsun. Biri yanımda babasını ağlattığı için bu kadar net konuşuyorum. Adamın suçu mı dağa çıkıp terörist olacağına doktor olmuş kitapsız fakir halde okumaya çabalamış ve şu an iyi kazanıyor. Oradan bıkmışki kızını bulaştırmıyor bu suç tabi haklısın. Doğudan kurt arkadasın olduğuna inanmıyorum
- +1 yıl
İster inan ister inanma. Arkadaslarim var ve bu konulara girmedigimiz surece anlasiyoruz da. Napim simdi senin arkadasinin babasi biktiysa. Bizim de senelerdir annelerimiz agliyor şehit olan evlatlari için. Herkes kendince hakli. Kendi halimize uzulmekten baskasina uzulmeye yer kalmiyor. O yüzden hic uzulemicem arkadasina.
- +1 yıl
Dimi çuslumanlanlıkta bencillik vardır. He he vardır kurt arkadasın varsa bu soruya verdiğin cevap bu olmazdı
- +1 yıl
İSLAM da ırkçılığa yer yok... birisi ırkçılık yaptı diye İSLAM ı kötüleyemezsin. ha bide terörist derken onlar siz olmayasınız. ve asıl rezil sensin
- +1 yıl
neden böyle düşünüyorsun
2 side akraba evliliği yapıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Daha ne kültürleri benziyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralardan göç ettikleri tahmin edililiyor diye okumuştum nasil biz Orta Asyadan geldiysek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılhintlilerle kürtleri benzetcek hayal gucunu senın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTum dunyadaki milletler kurtlere benzemez kurtler dunyadaki milletlere benzer cunki herkez kurtlere kipetiyor :))))
12 Yorumla- +1 yıl
Yooo Hintliler hiçte öyle değil bdpden gittiler el üstünde tutulmuşlar bide dilleri çok benzeyince anlaşmışlar felan. Hintlilerde dediğin durum yok uydurma
Cevap sahibi+1 yılKurtten olmaz evliya evliya olsada sokma avluya :) ) ) ) )
+1 yılhint avrupa dil ailesine mensup hem kürtçe hem de hintçe ortak ataya sahipler
00 Yorumla
+1 yılBelki bazıları benzese de geneli benzemiyor. Ben doğu, güneydoğu illerimizi ziyaret ettim; şaşıracağım kadar sarışın vardı
00 YorumlaBazilari benziyor ama dil din kultur alakasi yoktur. bir kurt olarak beni cok azeri ve ermeniye benzetmisler
00 Yorumla
+1 yılŞimdide bizi hintli yaptılar bakalım daha neler göreceğiz
04 Yorumla- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
Benziyonuz abi :D
- +1 yıl
Eleştiri yapmak istemiyorum tartışma çıkmasın. Evet güze bayan benziyoruz (:
O rakamlar kürtce degil farsça hint dilinde çok fazla arapça ve farsça kelime var.
10 Yorumlaevet bazi hintçe kelime ve rakamlarda kürtçeye benziyor
00 Yorumla
+1 yılValla cidden hintlilere göz yapımız falan benziyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sidharth malhotrada çok doğulu tipi var bir baksana?
- +1 yıl
Baktınmı
ikiside kıçımın kenarı, umrum bile değil
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. İki tarafta aç o yüzden.
53 Yorumla- +1 yıl
ne diyosun sen ne demekte iki tarafa aç benim bir tarafım kürt bir tarafım hint
+1 yılBenim nerem hintli ve abla :)
00 YorumlaBak bakalim benziyormuyum hintlilere :)
03 Yorumla- +1 yıl
Peh birde Kürtler çirkin derler.:) maşallah kız sanac. Yok sen benzemiyon. Bizim, bir arkadaş var Sidharth malhotraya benziyor baksana bir çocukta tam doğulu mnken tipi var
+1 yılKara kuru olduklarından dolayı :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnız komedi tarafı ırkçı ve bollywood sever olanlar çok ahmakmış
- +1 yıl
Valla bilmem orasını ben zaten kara kuruyu salladım. Türkiye'de %90 kürtler kara kurudur. Benzerlik deyince bunu yazdım :D
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Amerikalılarda kürtmüş
04 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan adabınla git. O ellerin boşuna yorulmasın. Amma gereksiz var sitede, Bunu senin içinde soleniyom burdaki insanları ciddiye almakta jomed olur
- +1 yıl
Allahım bunumu anladın. Akrabalık dedim akrabalık dil aileleri bile aynı komşu ırk akraba ırk kardeş, ırk okey tsbiki öyle bişiy olamaz dilleri çok benziyor rakamlar aynı selamlar benzer tipler desen zaten copy
+1 yılKökenleri ayni yerden geliyordur belki
01 Yorumla- +1 yıl
Ya benzettim baya sidharth malhotra denebnherifte doğulu manken tipi var
+1 yılAa mumbaide misin :)) new delhideyim bnde
020 Yorumla- +1 yıl
Özelden bişiy konuşmamız gerek :)
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Xper yetmedi kusura bakma buradan sorayım orada turkiyeye genel anlamda nakıl nasıl zaten kurt turk olarak bakmazlar ülke genelinde bakış nasıl?
- +1 yıl
Valla ben daha yeniyim pek bilmiyorum da notr gibi ama turistlere ilgi fazla oldugunu soyleyebilirim
- +1 yıl
Ya peki şöyle soyliyim sanatsal açıdan nasıl olur yani diyelim turkiyede orta halde unlu bir oyuncusun çok değil orada çalışırmısın almama gibi bişiy olurmu tabi dişletini öğrenip basvurucsn menejerinle felan bunu kendim için sormuyorum ama onemli
- +1 yıl
Sorun olcagini sanmiyorum ya hint insanlari cok iyi sicakkanli relax insanlar :) zaten onlar sana turk degil yabanci gozuyle bakiyolar ve beyazLara ilgi cokfazla :)
- +1 yıl
Siyah saçlı beyaz tenli kuz yaşadı o zaman :) turkiyede biraz unlu olursa referans alırlar yani yabancıları seviyolarsa ilgi görür illa milletimden olsun demezler dimi
- +1 yıl
Beyaz erkekler daha degerli burada kizlardan :) burada kizlar teklif exiyo gibi bir durum var zaten :))
- +1 yıl
Benim sorum peki yani turkiyeden gelmesi sıkıntı olurmu cvsini gelsn yollar ne bileyim uzun boylu beyaz tenli felan nadem turist gözüyle bakıyılar aa bu Türk filmde oybatmayslım demezler ırkına inmezler yani
- +1 yıl
Ya valla simdi olur derim olmaz yalan soylemis olurum yine internet uzerinden gorusmeleri yapabilir belki ajanslarla
bir tanidik falan mi var hayirdir :)) - +1 yıl
Ya zaten film yönetmeni değiliz kız burada unlu olursa hindistanda çevre edinir herhalde yani bize bakış açıları kotumu ya da turk kurt diye ayırmıyokardır orda herhalde turist deyip geçiyolardır. Yani yabancılara ilgi kötüyse zordur vi ülkede unlu olmak ama ilgi çoksa başka bir ülkeden birine unlu birine rol verilebilir yani küçük yerden baslayıp
- +1 yıl
Olabilir siz bnden daha iyi bilirsiniz aslimda bn sadece 1 aydir buradayim
ja bide burada muslumanlar biraz kucumseniyo fakir kisum hep musluman ama biliyosndur ulkenin en meshur aktorlerinden amir khan da musluman ;) - +1 yıl
Ya bollywoodda çok Müslüman var zaten o kısmı ilgilendirmez. Genel anlamda nasıll onu soruyorum. Yani bir dışlanmaya uğrarmı gerçekten bembeyaz çok guzel ve yetenekliyse bir dönüt yapmıcak kadar ırkçı değillerdir herhalde
- +1 yıl
Yok sanmiyorum dislancagini
- +1 yıl
Dışlanma değilse ne biliyim işte mesela ingiliz oyuncular el üstünde tutulursa aa bu Türk salla bunu demezler herhalde herkese aynı muameleyi yaparlar turist seviyolasa kız ona göre sil öğrenip çabalamk istiyor orada tabi turkiyede unlu olursa
- +1 yıl
Once bir turkiyede vorelim de sinra zaten onu acilir cidden guzelse buraya gerej kalmaz
- +1 yıl
Asıl amacı o ve aşırı güzel çok teklif aldı ama eğitimsiz yapmam diyo. Asul hedefi Hindistan o yüzden turkiyede meşhur olbimak zorunda
- +1 yıl
Turkiyede meshur olmadan buraya gelemiyo mu?
- +1 yıl
Turkiyede meşhur olursa Hint filmlerinde daha kolay çalışır gibi düşünüyor hani bir referans yollarım felan.
- +1 yıl
Daha mantıklı böylesi asıl hayali orası ama
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKürtlerin... noktalı yeri anlayan anladı
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan l*n adammısınız adam şerefli namusludur sizde hiçbiri yok anca korkakça savaş ulan sana cevap yazmam bile hata boşver değmezsiniz
aynı soydan geliyrlardır belki
00 Yorumla
+1 yıliki toplumda cahil
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilleride hint avrupa dili zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü eşeğin sineyse...
00 Yorumla
+1 yılİbretlik tespit :D
10 Yorumlaibretlik tespit
01 Yorumla- +1 yıl
Birilerine koydu bollywoodculara ama doğru tespit alakaları var kesin bunların
+1 yılben yoga yapan kürt görmedim.
13 Yorumla- +1 yıl
Hey Allahım hintlilerle ilgili yanlış bilhçgi daha o yoga olayı budistlere özgü hindistan'da budistte çok. Cahilliğin boylesi
- +1 yıl
cahilliğin böylesi mi?
1 milyardan fazla nufüsu var bu ülkenin bize gösterilen şey bu. zayıf, pis, uzun sakallı insanlar yoga yapıyor işte. - +1 yıl
İyimiş okey. Yoga yapmayan hintlidir onlar.:D zaten Hintli olamaz Kürtler ama kardeşlik akrabalık bağları car gibiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAna keske hepsi hindistana gitsee ne guzel olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Yalnız hem Hint filmi sevip hemde lurtlerden tiksinenler komedi olur. Zaten bir zahmet boyle bişiy yapmasınlar kültürleri acayip benziyor salaklık olur
Eeeee
00 Yorumla
+1 yılya hintliler kürtlere nazan insan
25 Yorumla- +1 yıl
Kaç Hintli gördün ya da arkadadın var. Ne cahiller var şu hayatta yarabbim.
- +1 yıl
Kürtleri iyi karşılıyolardı ama bdpyi felan
- +1 yıl
doğarken sanırım senin gibi dallamalara "choose the national" diye bir ekran çıkarılmış. tedavisi mümkün olmayan bir tür zihinsel hastalik seninki senin gibi insanlara acıyorum
- +1 yıl
Bende senin gibi faşistlere acıyorum Müslümanlar boyle işte soDe nuslumanlıkta ırkçılık yok demi teroristlikte yok Allahın faşisti dinin ne olursa olsun nefret ediyorum hepsinden cehennemin kokunu boyladın bu faşistler.
- +1 yıl
Ramazankzlyy sana katılıyorum
+1 yılalaksı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bu kadsreminsin heç sadece benziyorlar dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım saçmalama lütfen
06 Yorumla- +1 yıl
Du tahmin edeyim sende bollywood fanı olup faşist kesimdensin
Cevap sahibi+1 yılHayır senin gibi gerzekleri öldürmek isteyen bir insanım
- +1 yıl
He gülüm he. Siz Müslümanlar pek meraklısınız bunlara biliyoruz zaten. Benziyolar dedim. Bunda bu kadar kuyruk acıdı olacak ne varsa
Cevap sahibi+1 yılBen müslüman değilim -_-
- +1 yıl
Hristiyansanda utanırım, kendi adıma.
Cevap sahibi+1 yılUtan yavrum o zmn
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım