Şu alttaki videoya bakın. Tipleri Kürtlerle birebir aynı. Türkiyeye gelseler sırıtmazlar. Kimse Türk olduklarını düşünmez ama direkt doğulu kürt zannedilirler. Birde bu adamlar (kürtler punjabiler değil) utanmadan Türklere ırkçılık yapıyorlar biz aryanız beyaz ırkız diye muhahahaha...
Ben Kürtlere hint kaçkını çingene derken hakaret etmeye çalışmıyordum gayet ciddiydim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genetik akrabalık var. Araştırırsanız kürtler, iranlılar, pakistanlılar ve punjabiler; bu ve benzeri milliyetler arasında gerçek anlamda genetik yakınlık var.
He işte bende onu diyorum gel bunu kürtlere anlat anlatabiliyorsan. Kürt ırkçılarına kökenlerini hatırlatmaya devam edeceğiz.
Bu mesajı okuyan kürtler Ne olduğunuzu iyi görün.
Çingenesiniz siz çingene. En yakın akrabalarınız bu ırklar işte.
Zaten kanınızda çekiyor belli aynı karakteristik özellikleride gösteriyorsunuz. Tarihte tek bir devlet kuramamış hep onun bunun altında köle gibi yaşamış feodal ilkel kendine ait herhangi bir medeni vasfı veya kültürü olmayan bir ırksınız. Herşeyiniz başkarından çalıntı.
Alt ırksınız hem kültürel hem genetik olarak.
şu an kürt ve türk ırkı bile fazlasıyla karışmış durumda. türkiyede de türküm diyen, türk olan ama genetik ırkı çok farklı yerlerden gelen insanlar var. insanlar sürekli birbirleriyle etkileşim halinde.
ırkçılığı bir kenara bırakmak lazım şahsen..
Yok öyle bir şey. Öyle olsa ülkede 20 milyon kürt var değil 80 milyon kürt var derdik. Kanımda tek damla kürt kanı yok ve benim gibi bu ülkede en az 60-70 milyon insan var.
Ayrıca kanı kürt kanı ile karışanları biz Türkten saymıyoruz istediği kadar kendini ne mutlu Türküm diyene diye avutsun benim için farketmez.
ne yazıkki çoktan karıştı 😂 türkler anadoluya nerden geçerek geldi sanıyorsun, hep kürtlerin diyarlarından. insanlar hep birbirleriyle etkileşim halinde kaldılar, dna testine gitsen mutlaka çıkar az buçuk bir kürt dna'sı. en azından türk kökenli biriysen
insanların ırkları bir kenara bırakıp kültürlerde birleşmesi gerektiği kanaatindeyim, ayrılığa lüzum yok. ayrılık her zaman olumsuzluk getirir
Biz burayı ermenilerden ve yunanlardan aldık kürtlerden değil. Kürtler yavuz sultan selim döneminde doğuyu sunnileştirmek için getirtildi Zagros dağlarından orayada kuzey hindistandan göçmüş bir kavim. Son 100 senede mezopotamyada yaşamış herkesi ve herşeyi kürt ilan ederek kendilerine uyduruk bir tarih yazdılar.
türkler anadoluya orta asyadan uçarak geldiler zaten gök tanrılarının yardımıyla 😂 mezopotamyayı es geçtiler
kürtler her zaman mezopotamyada varlardı ilk çağlardan beri
Kanıt ne. Kürtlere ait eski yazılı bulgu 500 senelik. Mezopotamyada tarih boyu yaşamış herkesi kürt ilan ederek tarih yazılmıyor.
araştırın, çoğu tarih kaynağı kürtlerin ilk çağlardan beri mezopotamyada var olduğunu yazar
bence tam tersi kürtlerde Türk DNA'sı daha fazla çıkar
Toplama bir ırklar zaten Ermeni Arap Fars hint karışımı ne ararsan var
Irkçılık yapmayalım lütfen
Tahmin edeyim? Kükürt?
Trakyalıyım ben
Çok haklısın