Aile & Toplum Kürdüm ve Kürtlere benzetmiyorlar? tulinyesilgozz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamlar Kürdüm ve kürt değilsin diyorlar sizce ne düşünüyorsunuz? Kürdüm ve Kürtlere benzetmiyorlar? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı. benzemek zorunda değilsiniz. takmayın insanları 1 0 Yorumla
Nazz_yaman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben de kürdüm bize hiç benzemiyorsun çok farklısın zayıfsın bi de Kürt kızları genelde kilolu olur yüzü top olur Hele o burunla o makyaj ve tarzınla hiç Kürt olamazsın 😅 0 2 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Abla valla kürdüm annem babam Vanlı doğma büyüme vanlıyım 😂 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl O zaman biraz keçi kurda ol tarzını değiştir yapcak bir şey yok Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. has kürtlerdensin bariz belli, saç kaş tonları doğrudan çağrıştrıyor 1 0 Yorumla
Zehraaaa362727 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gözlerin çekik ya ondan benzemiyorsun diyorlardır. Bu arada çok güzelsin 0 2 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Çok teşekkür ederim 🩷 annem babam da Vanlı nasıl çekik oluyor anlamıyorum Yorumla Zehraaaa362727 1 yıl Cidden ilginç 😅 Rica ederim 🌸 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl kürdün soyu belirsiz bir de Yavuz Sultan Selim canını kurtarmak için kürdüm diyen asimile olan canlar var. 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Asya tarafı hatta İran olabilirsin iyi arastir 1 0 Yorumla
maize56 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Saddam hüseyine benziyon fjgjgjg 0 44 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Komik mi kardeşim Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Çok komikmis bı daha bu kadar güldürme bizi Yorumla maize56 1 yıl Söz veremem Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl İnsanlığın akıbeti için.. Yorumla maize56 1 yıl İnsanlık ilgi alanıma girmiyor sorry fjfhf Yorumla maize56 1 yıl Sen kimdin la bu arada seni tanıyom gibi Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Nerden taniyon beni Yorumla maize56 1 yıl Bende onu soruyom la işte Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Mine tugay Yorumla maize56 1 yıl Ulan bende diyom seni tanıdığımı farkedince niye ağlayasım geldi Yorumla maize56 1 yıl Bu arada zamanında çok posta attım mine abla helal et fjjjgg Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Gözüne toz kaçmıştır bir şey olmaz Yorumla maize56 1 yıl Gözüme sen kaçtın ama Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Yorumunu gördüm isme bakmamıştım fazla zorba geldin gözüme tulinimi yedirmem sana Yorumla maize56 1 yıl Olm seninle konuşurken kendimi aşırı pi* hissediyom la ben bu kadar kötü biri değilim aw fjjg Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Tek cümlede iki kere küfür ettin yine de sen bilirsin Yorumla maize56 1 yıl Nazar değmesin diye Yorumla maize56 1 yıl Öbür türlü çok iyi oluyom Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl 🧿 Yorumla maize56 1 yıl Bir tane yetmez bana Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Bize gelişi bu kurtarmıyor Yorumla maize56 1 yıl Benden gidişi de 3 ama napim şimdi ben Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin Yorumla maize56 1 yıl Günlüğüm yok ama Yorumla maize56 1 yıl Gidip biraz da onun için ağlıcam Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl İlla dışı peluş kaplı günlük olmasına gerek yok evde herhangi bi markanın fabrikanın ajandası varsa o da olur 👍🏻 halk gibi düşünüyorum Yorumla maize56 1 yıl Yok ben mağrada yaşıyom Yorumla maize56 1 yıl Kafamı koyduğum taş var ona yazsam Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Yok sen günlük yazma önce mağara* yazmayı öğren sonra seni ağlatan şeyleri yazarsın Yorumla maize56 1 yıl Biz mağra adamları böyle yazıyoz bizden iyimi bilcen Yorumla maize56 1 yıl Herkesin yazısı kendine Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Haklısın Yorumla maize56 1 yıl Afferin senden olacak Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Teşekkürler Yorumla maize56 1 yıl Rica ederim asabi kız ve elveda Yorumla maize56 1 yıl Pardon eleveda yazcaktım fjgjgj Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl İnan hiç sorun değil ben medeni bir insanım Yorumla maize56 1 yıl Ah be keşke bende olabilsem taktik versene Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Biz farklı çağların insaniyiz maiza56 Yorumla maize56 1 yıl Asıl yobaz senmişin la nasıl da ayrıştırıyosun Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Yobaz değilim Galatasarayliyim Yorumla maize56 1 yıl Daha kötü fet*cüsün aw rjfjgjgjg Yorumla Yeniyimburalardq 1 yıl Hametan yanıklara iyi gelir dene Yorumla maize56 1 yıl Ön tarafa da sürebiliyozmu fjgjgj Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İran'ı çok seviyorum ordan misin assagida biri yazmis 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Yok şuna Tekirdağ’dayım
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl çok güzelsin. çok hemde 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. kırgızlara benziyon 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Anam da babam da Vanlı Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. sallıyorlar alnında mı yazsın yani 0 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neye benziceksin baska dibd 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Benzemiyorsun 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Çok benzemiyorsun 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. benzemiyorsun 1 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Asyalılara benziyon 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Annem babam Vanlı Yorumla
M1rv1q Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Benzion ama ermenilere daha cok 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Alakam yok 😂😂😂 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben benzettim 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Olabilir Yorumla
aslanyy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benzerlik yok 0 4 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Neden Yorumla aslanyy 1 yıl Daha çok İran tarafı :) Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Soyum İran zaten ama İran Kürtleri Yorumla aslanyy 1 yıl İran kürdüyüm dersen olur :) Maşallah bu arada, 🙂 Yorumla
budünyadanuzağım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl iranlılara benziyo yüz yapın. 0 1 Yorumla tulinyesilgozz 1 yıl Soy İran’dan geliyor ama İran Kürtleri Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Benziyorusj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
benzemek zorunda değilsiniz. takmayın insanları
Ben de kürdüm bize hiç benzemiyorsun çok farklısın zayıfsın bi de Kürt kızları genelde kilolu olur yüzü top olur Hele o burunla o makyaj ve tarzınla hiç Kürt olamazsın 😅
Abla valla kürdüm annem babam Vanlı doğma büyüme vanlıyım 😂
O zaman biraz keçi kurda ol tarzını değiştir yapcak bir şey yok
has kürtlerdensin bariz belli, saç kaş tonları doğrudan çağrıştrıyor
Gözlerin çekik ya ondan benzemiyorsun diyorlardır. Bu arada çok güzelsin
Çok teşekkür ederim 🩷 annem babam da Vanlı nasıl çekik oluyor anlamıyorum
Cidden ilginç 😅 Rica ederim 🌸
kürdün soyu belirsiz bir de Yavuz Sultan Selim canını kurtarmak için kürdüm diyen asimile olan canlar var.
%100 kürt olduğun belli oluyor
kürt olduğunu anladım
Türklerle karışmışsındır
Asya tarafı hatta İran olabilirsin iyi arastir
Dışarda görsem direkt Kürt derim
Saddam hüseyine benziyon fjgjgjg
Komik mi kardeşim
Çok komikmis bı daha bu kadar güldürme bizi
Söz veremem
İnsanlığın akıbeti için..
İnsanlık ilgi alanıma girmiyor sorry fjfhf
Sen kimdin la bu arada seni tanıyom gibi
Nerden taniyon beni
Bende onu soruyom la işte
Mine tugay
Ulan bende diyom seni tanıdığımı farkedince niye ağlayasım geldi
Bu arada zamanında çok posta attım mine abla helal et fjjjgg
Gözüne toz kaçmıştır bir şey olmaz
Gözüme sen kaçtın ama
Yorumunu gördüm isme bakmamıştım fazla zorba geldin gözüme tulinimi yedirmem sana
Olm seninle konuşurken kendimi aşırı pi* hissediyom la ben bu kadar kötü biri değilim aw fjjg
Tek cümlede iki kere küfür ettin yine de sen bilirsin
Nazar değmesin diye
Öbür türlü çok iyi oluyom
🧿
Bir tane yetmez bana
Bize gelişi bu kurtarmıyor
Benden gidişi de 3 ama napim şimdi ben
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Günlüğüm yok ama
Gidip biraz da onun için ağlıcam
İlla dışı peluş kaplı günlük olmasına gerek yok evde herhangi bi markanın fabrikanın ajandası varsa o da olur 👍🏻 halk gibi düşünüyorum
Yok ben mağrada yaşıyom
Kafamı koyduğum taş var ona yazsam
Yok sen günlük yazma önce mağara* yazmayı öğren sonra seni ağlatan şeyleri yazarsın
Biz mağra adamları böyle yazıyoz bizden iyimi bilcen
Herkesin yazısı kendine
Haklısın
Afferin senden olacak
Teşekkürler
Rica ederim asabi kız ve elveda
Pardon eleveda yazcaktım fjgjgj
İnan hiç sorun değil ben medeni bir insanım
Ah be keşke bende olabilsem taktik versene
Biz farklı çağların insaniyiz maiza56
Asıl yobaz senmişin la nasıl da ayrıştırıyosun
Yobaz değilim Galatasarayliyim