“Biz ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz” derler sonra gidip zararsız insanlara zarar veriler ben benzetim ya bide şu var ikinci sınıf muamele gördükleri ülkeden gitmezler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neden peki bunu bütün Kürt ırkına mâl ettin şu an Türkiye'de suça karışan ırk sadece Kürtler mi
Yorumlara gir bak anlarsın Diyarbakır’a amed diyen mi dersin madur edebiyatı yapan mı dersin ben ülkemde bölücü istemiyorum
ne alaka ya şu an bak cumhurbaşkanının etrafında git bak CHP'de git bak bütün partilerde Kürtler var ve son derecede medeni iyiler son derecede işini yapıyorlar her insanın iyisi kötüsü var canımsın
Fark Etiysen laz çerkez bulgar ayırmadım bu ülkede farkı kökenlerde milyonlarca insan var ama Kürtler harici bölücü göremedim bunlar gerçekler
Bölücü değiliz hiçbir zamanda olmadık doğuya gelen türkü baş göz üstüne ağırladik ama batiya gittigimizde bi nefret çünkü bazı insanların içi kara
@isrraaa güzelim merak etme o kişiler Kürtlere tahammül etmeyen kişiler aslında kimse tahammül eden kişiler değildir olay Kürtlük olayı değildir olay huzursuzluk olayıdır bundan emin ol o kişiler şu an Suriyelileri de istemiyor o kişiler şu an Irak İranlı kimse gelmesin istiyor ama Amerikalılar istiyor ama İsrailleri istiyor ama İngiltereliler istiyor Yunanları istiyor Polonyalıları istiyor ne istemiyor araplari istemiyor neyi istemiyor Kürtleri istemiyor ondan sonra İran Irak Orta Doğu insanı istemiyor Afrikalı istemiyor madem başka insanlara tahammülün yok neden Avrupa'da olunca tahammül ediyorsun
Kardeşim kendini Türk hissen herkes Türktür yediniğiniz kaba tükürmenin sonucunu aranızda ödeyenlerde oldu zamanında benim Kürt arkadaşlarımda var emin olun sizden nefret ediyorlar siz bölücüsünüz ülkemde bölücü istemiyorum burası Türkiye
Demek yedigin kaba tükürdün Türk kelimesi bu ülkede 100 yıl önce yoktu Türk kelimesini Türk kavramını Trancılığı bu ülke fitne olarak verdiler bunun anlamadigin için bilmediğin için boş konuşuyorsun ne demek yani Türk kendini Türk hisseden türktür böyle bir saçmalık olabilir mi ya adam gelmiş burada ben Fransızım diyor Türkiye'de yaşadı diye adam Türk mü oldu bu sizin Turşu düşünceniz
Böyle bir saçmalık ola bilir mi dediğin söz bu ülkenin kurucusuna
Ayrıca dostum bu güzel bir şey sen Türksün Kürt değilsin Türkiye’de doğdun burada büyüdün üzüle bilirsin ama değilsin kral ua
o senin hüsnükuruntu o sizin kendi kendinize uydurduğunuz bir yalanlama ahmakça bir şey zaten ırk ben dediğimde oldu bir şey değil canım benim benim
Kimmiş bu ülkenin kurucusu ya
Bu ülkenin kurucu şu an anıt kabirde senin p@ç Apo napıyor kral
al işte tipik bir canımsın örneği oldun çıktı ortaya bir kere bu ülkeyi kuran o senin Anıtkabirde ölen kişi değil bu ülke binlerce yıldır vardı zaten ama siz yüzyılda sığdırmaya çalıştınız ahmaksınız çünkü
Siz ve sizin gibiler ve siyasetçileriniz Anıtkabir'de yatan Atatürk'ün cesedini yemeye yiyen leşçilersiniz ona saygısızlık yapan hadsizlersiniz ne onun fikirlerinden bir haberiniz var ne onun ideallerinden haberiniz var
Kardeşim benim sen rahat ol sen ne çocuğusun bilmiyorum ben Atatürk çocuğuyum bu ülkeyide o kurtardı senin gibi soysuzlar değil hadi şimdi yallah
Atatürk'ün yanı çocuğu olmuyor hatırlatayım da
Ulan varya atamın tek atası işte sizin dedelerinize acımak olmuş
Sizin gibi eziklere acıyorum ya gerçekten hiçbir şeye kafanız çalışmıyor hiçbir şeye hiçbir şey yok sizde sadece bidi bidi bidi Atatürk Atatürk Atatürk adamı da rahat bırakmıyorsunuz
Ne rahatsız etti seni bu kadar unuturmıcaz her yerde basedicez
Gittiniz kızım bittiniz o devir kapandı dinazorlar devri kapandı meteor düştü kafanıza
İnsanları genellemek doğru değil. Her toplum içerisinde iyi ve kötü bir sürü insan barındırıyor.
Kusura bakmayın ama genelleme yaparım ya 10 kürten 9 u bölücü
uzun yıllar doğuda yaşadım olumsuz bir yaklaşımlarını görmedim.
Sen görmemişsin demeki arkadaşım ben dayım şehit olduğunda 23 yaşındaydı ben gördüm yanlışlarını bir kişiyede ingirdemiyorum bir bak etrafına etrafında yoksa haberlerede baka bilirsin ha ama şu an haberlerde masum olarak yayınlarlar
Hükümet gereken adımları atıyor kardeşlik için, bundan sonra artık güçlü bir ülke için hep birlikte çalışacaklar oradaki insanlar da.
Hadi ordan ya bu hükümdar o şehit analarının ahını aldı ne adımı
Amerika'da ırkçılık hat safhada eğer Türkiye'de aynısı olsaydı kurtler çoktan iltica ederdi
Sürekli ırkçılık yapılıyor zaten bize hep yaptınız.
daha fazla olur umarım eheheheh
😂😂😂 komiksin
kürtler yeryuxune badka gezegenden getırılmş diyolar
Soruyu okuyan zenci👨🏿🦱 :
- Benim suçum ne ak?
amerikada bi kadini oldurdu ya okumuyor musun haber
@herasunrise Amerika ile bizdeki zenciler ne alaka?
Oradaki zenciler Sömürge Dönemi 'nde zorla ailesinde koparılıp getirilmiş, zulüm ve işkenceye uğramış zenciler ve bu yüzden beyazlara karşı büyük bir kin ve nefret besliyorlar.
Bizdeki zenciler ise hep kendi rızası ile gelen ve ABD 'dekiler gibi herhangi bir yanlışını da görmediğimiz zenciler.
ben simdi bisey mi dedim hocam soruyu soran kisi buyuk ihtimalle son olaylari baz alarak soruyor önü söylüyorum
Aynı şey knk madur edebiyatı şu an hangi zenci köle kölelik sistemi kalkalı baya oluyor şu an hangi Kürt de ırkıçılık yapılıyor hiç birine madur edebiyatı
@herasunrise çok pardon ya hatlar karıştı😅
Soruyu soransın sandım :)
akıllı ol provokatörlük yapma
Hmmm dağlara çıkmaları okey
Kürdistan hayaleri okey
Ama ırkçı olan benim enteresan 🤔
dağa çıkanı asi olanı öldürrsn gider zaten öyle yapıyoruz. yani sorun kalmıyor
Öyle mi yapıyoruz kral yanlarına kalmadımı sözde barış süreci diye meclise çıkmadılar mı
anu akp ve mhp başındaki xxxlere diyeceksin
Sen diye biliyormusun kral
ben ahmak mıyım ucuz kahraman olup asılayım :D
Aynı oldukları bir nokta var
Zenciler em ufağı 20 cm
Zenciler neden 2. Sınıf olsun ku 🤣
Komiksin