az önce bunu kuzenimden aile ortamında duydum da fdhgdfhghfd evlilik çağın geldi de geçiyor dediler, o da en az 25 bin tl maaşı olmayan biriyle evlenemem diyor dfghdfh

az önce bunu kuzenimden aile ortamında duydum da fdhgdfhghfd evlilik çağın geldi de geçiyor dediler, o da en az 25 bin tl maaşı olmayan biriyle evlenemem diyor dfghdfh

Düşünsene, 25 bin TL kazanıyorsun, bir tarafın çıkıyor gün boyu ve akşam eve bir geliyorsun evlilik deyince ilk şartı maddiyat olan dümdüz, bomboş bir kadın seni bekliyor. Bakın maddiyat koşulu olmasını yadırgamıyorum, eleştirdiğim ilk koşulu ilk söylediği şu kadar maaşı olmayan birisi ile evlenmem demesi. Hangi safı kandırır da evlenirse o adama çok üzülürüm :D
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
25 bin TL kazanan kişinin adam olmaması durumun da ne tepki verecek çok meraktayım.
Millet kafayı para ile bozmuş.
Cinayetler ve istismarlar yitip giden canlar kimseye ders vermemiş.
Sarper şansın gün geçtikçe biraz daha azalıyor.
TV ye çıkıyorlar o olmazsa bu olmazsa evlenmem diyorlar abiii millet seninle neden evlensin zaten normal hayatta bulamamissin TV de kendisini sunuyor gibi saçmalıktan başka bir şey değil maalesef
Türkiye koşullarında bu adaletsizlik olur. ama 25.000 tl kazanan biri yaşam standartlarımı düşürmek istemiyorum eşit haklarımız olsun diyebilir. emek etmediğin kazanç üzerinde söz hakkına sahip olamazsın. kendine banka hesabı açmıyo eş seçiyosun sonuçta
Cevap
39Cevap
Haksız
Iyy bu kadın çok gıcık bari güzel olsa bi ön deliği var yıpranmış bi arka deliği var boklu istediği para kadar para görmemiş hayatında bide utanmadan para gözlü olduğunu açık açık belli ediyor ya allah aşkına kendisi ne zaman 25 bin bir arada gördüde mazota makyaja harcadı şuna baksanıza daha saç modelini bile kendisi yapmış berbere para odemesin diye gitmemiş makyajı bile en dandiğinden gelmiş huzur değilde para dileniyor sanki babasına borcu vardı damat adayının
Kadının işi sağlamdır maaşı güzeldir ve kendisi gibi maaşı iyi olan bı erkekle evlenmek istiyorsa o zaman saygı duyarım sadece. Yoksa sadece erkeği paradan ibaret görüp de sadece erkeğin parasını yemek için evlenmek istiyosa o zaman saygı duymam
Böyle diyenlere: "25 bin kazanan biri seni niye alsın?" diyorum..
Ne gibi bir özelliğiniz var acaba? Değer misin?
Verecekleri cevapları hiç olmuyor genelde..
Yok arkadaş bu tiplerle birde evlenenler var bu ülkede çıldıracağım heryerini altından zanneden , kendi 5 kuruş kazanamayan , kraliyet uşağı sinirim bozuldu 🤦
Kesinlikle haklı, ama ben erkek olarak sorarım.
Benim var param , evim var , arabam var.
Senin neyin var, neden seni tercih etmeliyim diye sorarım
Bedeninden başka bir şeyi olmayan içi boş teneke biridir bunu diyen. Akıllı bir kadın bu tür şeyler söylemek yerine nasıl yardımcı olabilirim diye düşünür.
böyle insanlar çok fazlalar ama benim şaşırdığım şey bunların evlenebilmesi, seni maaşın için isteyen biriyle meden evlenirsin ki aw
Senin o M4l kuzenin kendisi neden kazanmıyor acaba parayı da hazıra konuyor böyle g3rzk tipleri görünce sinir oluyorum
Haklı oda özeniyor sahip olmak istiyor marka imtiyazına.
Tipe bak birde kımseyi beyenmezmiş 🤦♀️bu egoyu nerden buluyorlar
Sevgi ve karakter, ahlak, efendilik, dürüstlük 25 bin TL ile satın alınabiliyormuymuş
Bunu diyenler acaba kendilerini nerde görüyorlar çok merak ediyorum
Evde kalır,
Bekledikçe de daha kötülerine yem olur diyen ablamız 😀
Dikkat ederseniz, ben çalışırım demiyor... Cash Para ver bana diyor aşsldklasdsa
Estetik ameliyatıma yetmez dese anlayacam da 😂
10 tane skim olsa birini vermem. Çevirir kendime sokarım. Bunları muhatap almayın
Şu kadını gördüm mü yaşama sevincim ortadan kalkıyor
Allah bizi cümlemizi bu tip insanlardan korusun hayırlı geceler
Bana kalsa hiçbisey istemem de Türkiye'de bu imkansız mental sağlık olarak ölmemek için mecbur..
Kızın ne özelliği var. Gitsin çalışsın kendi kazansın. Haksızdır sonuna kadar.
Kendinin bunu hak edecek bir özelliği varsa haklıdır ama bu karı tamam anca
Yazdığımı değiştirmeyin
İstesin onun hayatı sonuçta istemesiyle elde eder mi sanmam ama onun tercihi hahah
Yaarrak yesin okadar maaşı kim aliyoda her erkek alsin
Evde kalmış bahane arıyor 😂😂😂
Altından herhalde
Bu kadına bir özür borcu var Türkiyenin
Kız 25000 alıyor mu diye sorarım
Kendi çapında çok haklıdır.. Çapsızzz...
Kim alıyormuş o kadar parayı?
Bumu demiş?
Buna 50 tl bile çok.
Hiç evlenmemek için atmış gibi :D
Kendisi de o kadar alıyorsa haklıdır
Kendiside o kadar alıyorsa normal
O gitsin kendini düzdürsün
Haklı nafaka az olur o paraya
Kendisi o kadar kazanıyormu djdkpdöd
Sanki bana altın s. çacak… başka kapıya gidebilir
Koca parası yicekse evet
İnanılmaz sanki bu nedir?