Kizin ask vidyolari olan hesabi var oraya ask vidyolari koyuyor iste baska baska hesaplardan alip koyuyor iste ask mezara kadar sora iki sevgilinin vidyolari koyuyor eskiden az koyardi simdi daha sik ve daha cok koyuyor
Dunde ne dengimdeyim ne de dengim var yazmisdi sora bi kizla bi erkegin yemek pisirmesini ve bilgisayarda oynadigi vidyolarni koymusdu
Ne anlam cikariyonuz?
Dunde ne dengimdeyim ne de dengim var yazmisdi sora bi kizla bi erkegin yemek pisirmesini ve bilgisayarda oynadigi vidyolarni koymusdu
Ne anlam cikariyonuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boşluktadır, hayatında aşk olsun istiyordur
Harbimi?
Tabiiki
Okullar acilinca yolda gorucem beni
Az taniyor selam versem ne der
Sizin durumunuz tam olarak nasıl biraz açar mısın?
Yanlis anlama ama Instagram fake hesabin varsa ordan yazsan olur mu yani sen istersen ya da burdan konusa biliriz burdan zor oluyor 🇦🇿 merak etme
Kizlara karsi kotu bi niyetim asla olmadi
Burdan yazabilirsin. İnstagram kullanmıyorum
Yazan yer nerde
burada yaziom simdi ben bu kizi 4 yildir seviyom ama o bilmiyor ben sordum sorusdurdum bu kizin eskiden sevgilisi varmis baya bi zaman sevgiliylermis simdi bilmiyor var mı yokmu sevgilsinin hesabini buldum onun gonderlerni ve kizinkileri inceledim ne onda nede bunda kendilerni begeni bakis ve ya takip yokdu ben bunu goruyom okula giden zaman benim eski sinif arkadasim kiz onunla kuzen oluyorkuzeni selam veriyor her gecende 1 2 defa selam verirken kiz hemen sinif arkadasima bi sey soylerdi ve gizlice fisirdasirlardi
Simdi sinif arkadasim uniye gircek malum kiz yalniz gitcek o zama selam vericem
Eski sevgilisiyle olan anılarını düşünüp dediğin paylaşımları yapmış olabilir. Veya yeni beğendiği biri vardır onunla ilişkisi olsun istiyordur. Belki de ondan hoşlandığını anlamıştır. Kızlar genelde bu konuda çok iyidir. 4 yıldır seviyormuşsun adım atabilirsin bir şey kaybetmezsin.
Sevgilsiyle ayrilan baya bi zaman oldu
Sen adım atmazsan başkası atacak pişman olan sen olursun. Takipleşiyorsunuz, ortak tanıdık var. Selam vererek başla yavaştan zaten sana ilgisi olup olmadığını hissedeceksin
Erkeklerde bu sabır nereden?😃 Nasıl dayanabiliyorsunuz? Ya reddedilme korkusu mu?
Hayir ondan korkmam sevgilsi olur diye ben su ana kadar bu kizla birlikde 3 kiz sevdim ilk ikisinin sevgilsi vardi hemde benim arkadaslarimin sevdigi kizlar oluyor ve onlarin cogsu sevgilsi oluyor
Hemde bununda eskiden vardi
Takiplesmiyoruz onun ask hesabini takibe aldim onun hesabi benim annemin telefonunda
?&'jsk
Selam vererek başla. Tepkisine bak
Tamam bide bisey diycem kiz bu gun baska sehre gezmege gitmis foto filan paylasmis beyaz kalp koymus fotolarda hep kendisi yalniz cektirmis yaninda kimse yok
Olabilir
Yani bi anlami yok
E yani. Her şeye anlam yüklememekte fayda var. Kız yalnız. Bide sizin yaşlar 16-17 galiba. O dönemler insan yalnız olunca ekstra bunalıyor
Ben bunalmiyorum sadece onu seviyom tabi onu bilmem
Başarılar sana
Ya ben onu alirim ya da o beni alir 🤣😁
aşk istiyor işte
Asil sayfasinda erkek yok