Dün misafirliğe gitmiyorum dedim diye babam bağırdı el kaldırdı gelmezsen tlf ni alırır kafanı aynaya vurur gebrtirim falan dedi annemlede aram iyi değil zaten babam ne dese annem aynısını der babam işte senin psikolojin iyi değil kafayı yemişsin diyor annemde aynısını dedi tabi (ergen olduğum için bütün konularda ben suçlu sayılıyorum ergen olunca psikolojin iyi olmuyor manasına getirdiler) sonrada babam tutup kapının oraya kadar itti falan o kadar gelmek istemiyorum siz gidjn dedim hala tehditlere devam etti sırf bi yere gitmek istemiyorum diye bunu yapıp baba bu yaşta el kaldırdı ya ne diyim (yaşımı tam belirtmiyim sonra donduruyorlar lgs sınavı +ben=2022 anladınız siz) yani bilmiyorum ama misafirliğe gitmiyorum diye yapdıkları şeyler çok saçma normalde fazla el kaldırmaz ama sinirli birisi ne bilim bazen iyi aramız bazen de kötü yanj iyi dediğim de bile hiç yakın olamadık doğum günümü kutlar pasta falan alır ama her sene sarılmasını beklerim sarılmaz normali bırakın özel bi anda bile sarılmaz rehber hocasıyla öyle konuşurken beklentiniz ne falan demişti bende sarılması falan demiştim babamda ben sarılmam fazla büyüdün artık demişti evdede annem büyüdün ne gereği var babanın sarılması falan dedi din konusunuda araya kattı ne alakaysa yani bence herçocuğa sarılmalılar büyümek ne alaka ya baba dediğin sinirli olmamalı güvendiğim sevdiğim kişilerdendi ne yalan söylüyüm bu olaylardan sonra eski hayranlığım kalmadı artık eskisi gibi sevmiyorum yani yinede en sevdiğim kişilerden ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Evet kaldırdı ve şu an hiç iyi değil aramiz benim babam hiç bir zaman bir dag olamadı arkamda kaç yaşına gelirsem gelim babam tarafından hep güvende olmak isterdim beni korusun kollasin kimseye laf ettirmesin hep yanımda olsun çok isterdim ama babam hep var Ken yoktu hiç bir zaman varlığını hissedemedim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende aynı şekildeyim işte bazen haklı olduğumu biliyorum ama bazıları benim arkamda olsun istiyorum ama yok işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kaldırmaz iyidir aramız
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Vay be demek öyle babalarda varmış
- +1 yıl
SÜPER EL KALDIRMADI ZATEN KALDIRANI KIRAR...:)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İyi bi baba olmalı
Iyi benim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İyi umrm böyle dvm edersiniz:)
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Asla hıç kaldırmaz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne güzel baban varmış umarım böyle devam edersiniz
babam öldü ufakken
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Başın saolsun üzdüm senide
- +1 yıl
Iyımısn
06 Yorumla- Soran+1 yıl
İyi diyelim iyi olsun sorduğun için teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Ama deglsn
- Soran+1 yıl
Olsam ne olr olmasam ne olr kırılıcağımı bile bile söylemeyi tercih ediyorlar ben napim
- +1 yıl
Dertleselm
- Soran+1 yıl
Düşünmen bile güzel teşekür ederim buraya yazınca birazda olsun içimi döktüm :)
- +1 yıl
Olsun gel
Detaylı bilgi