Ailesinden psikolojik siddet goren var mi benim gibi?

29 yasindaym bekarm uni mezunu issizim. Anksiyete hastasiym. Nerden baslicagmi bilmiyorum. Ailem herseyime bir kusur buluyor. Artk yaptigim her hareketten rahatsiz olmaya basladm. Kilom var sabahtan aksama kadar cok kilolusun cok siskosun bilmem ne bir suru seyler diyorlar. Evi temizliyorum annemin asla gozune gelmiyor bunlar. Tek bir isi yapmaya usenim hemen kalkma yerinden 2 gram gider sonra der. Yemek yerler bulasigi yika cay koy der yaparim sonra gelir niye yemegi buzdolabina koymadin der. Ya en basit babam kendine yogurt aliodu yermisin dedi bana yok sagol baba dedm annem arkadan niye yesin yararli bise yemez o dedi. Artk inanin tahamul edemez oldm disari cikinca nefes aliyorum. Bugun spora gittim arkadasimla bana neyin var diyip durdu o kdr modum dusuk ki. Surekli negatif enerji kusuyorlar ustume. Ya ben olmasam annem bu evi hayatta cekip ceviremez ama en cok uzulen yine benim. Bugun o kdr ustume geldilerki Şu an anksiyete var nefes alamiyorum. Odama gectm. Nasil degisecek bu duzen degisir mi bi gun?

Ailesinden psikolojik siddet goren var mi benim gibi?