Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. İlişkim var ama ben buraya kafa dağıtmaya giriyprum kız ve erkek arkadaşlarım oldu. Ama erkek olanlar ilişkimi saklamama rağmen saçma triplere girdi. Hesabımda bile özellikle giriyorum. Biraz kafa dağıtmak dertleşmek istiyorum o da bu kadar zor olacaksa ölelim o zaman karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak dertleşmek neden kötü algılanıyor yanlış anlaşılıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu erkeklerin genelinde var kızlar sadece arkadaş gözüyle bakarken erkekler bir süre sonra hoşlanma sevme belirtisi yapıyor.
Oda gerçek bir duygu olmuyor zaten
Aynen o anlık aslında kıskanma duygusuyla oluşan bir duygu. Seninle arkadaşça konuşurken sevgilin olmasını kıskanıyor ve hoşlanma duygusu başlıyor.
Genelde olur falan denilse de sonu ya teklife gider veya gitmese de iç dünyasında yaşar bir taraf.
Çok saçma ama hadi normalde birbirini görüyorsun burada öyle bir şey de yok neden böyle oluyor anlamadım
Ha pardon sen burası için soruyorsun onlar muhtemelen olası sevgili adayı olarak görüyor seni o yüzden
Buradan sevgili arayanın aklından mantığından zaten şüphe ederim de çok saçma hesabımda bile kabak gibi yazıyor ilişki içinde diye bahsediyorum saklamıyorum yok yine aynı çok nadir oldu arkadaşım onlar da hesabını kapado
Bazen denk gelirsin iyisine bazen de kötüsüne maalesef.
Yani ben kötü bir şey mi yapıyorum. Benim buradaki varlığımdan kimsenin haberi yok. Gizli takılıyorum. Burada da olmasam kafayı yiyeceğim artık. Kaldırabileceğimden fazla yük taşıyorum bıktım da. Kimse beni düşünmüyor ben kendimi düşünmek zorundayım. Oturup karşılıklı dertleşmek veya sohbet edip kafa dağıtmak kötü bir şey mi yani. Tamam gizli olması doğru değil ama anonim olmasam burada işim de olmazdı zaten. Normalde oturup kimseye bir şey anlatamıyorum patlıyııcam
Yoo aksine o patlamanın önüne geçen ufak deliklerdir burada yaşadığın senin kendini etrafında ifade edemem sebep buna dolayısıyla illaki kendini burada ifade edebiliyorsan sana iyi geliyorsa diyecek bir şey olamaz asla.
Dışarıda ifade edemememin sebebi yaşadığım şeylerin herkese anlatılamayacak şeyler olması. Yoksa arkadaş dediğin dışarıda da var. Nedir sanki sayamadığım kadar çoklar ama bu yalnız olduğum gerçeğini değiştirmez
İnsan bazen kendini tanımayan kişilere tüm çıplaklığıyla ifade etmek ister her şeyini anlatır çünkü o kişinin de kendinin de belki anonim olması ona ayrıca güven verir ve psikolojik rahatlama hissi uyandırır.
Aynen öyle ki aynı şeyi konuştığum kişinin yapmasını da isterim ben açıkçası öyle de kafam dağılıyor en azından arkadaşlık dediğin de böyle olur zaten karşılıklı. Yoksa oturup sürekli birşeyler anlatırsam da saçma
Şöyle ki karşıdaki kişi seni dinleme yetisine sahip biri ise sadece seni dinlemesi de yetecektir tabii aktif dinlemeden bahsediyorum. Böylece online da olsa bir terapi niteliği taşıyabilir bu durum.
Öyle olunca bu beni rahatsız ediyor karşımdaki insanı kullanıyor gibi hissediyorum. Bencillik oluyor bu arkadaşlık değil ki
Neden ki eğer onun da ihtiyacı varsa sen de ona yardım edersin ama o sana yardımcı olabilecek durumda ise bunda ne sakınca olabilir. Kaldı ki zaten arkadaşlar bu durumda birbirinden karşılık bekleyemem.
Tabi öyle ama ne biliyim
Kararsızlıktan en kötü karar iyidir
Hep erkekler suçlu mk. Kimse sizin skmsonik dertlerinizi karşılıksız dinlemez lan. Bi amacı var ki arkadaşlık ediyo seninle
Komso sozon sokomsonok dortloronozo donlomoz. Benim iyi arkadaşlık ettiğim dertlerini de fazlasıyla dinlediğim insanlar oldu ben karşılıksız dinledim. Karşılıklı konuştuk fikir alışverişi yaptık kafa dağıttık. Dert anlatmak olsa derdim psikoloğa giderim zaten.
Kes
Kime kinlendin bu kadar 😂
Ebene
Eben güzel galiba
Öyle diyolar
Belli belli
Bu olayda tüm suç erkeklerin değil. Ben zamanında çok kızla arkadaşlık kurdum ama işin sonunda hep onlardan hoşlandığımı zannettiler. Kızlara yakınlık gösterince hep böyle oluyor. Bende bıraktım artık mal mal arkadaşlık etmeyi. Sadece yürüyorum en azından kafam rahat
Yok ben böyle saçma triplere giren bir insan değilim zaten. Benim dediklerim açıkça yapıyor bunu zaten. Profilimde kabak gibi ilişkisi var yazıyor mesela ben ilişkisi olan biriyle konuşmam diyor iyi de arkadaşlık kurmuyor muyuz ne alaka ilişkiyle herşeyi geçtim sanki kötü bir şey yapıyorum alt tarafı biraz sohbet edip kafa dağıtıyoruz. Bilmiyorum vallahi böyle de biraz olsun konuşmasam birileriyle ben kafayı yerdim bu zamana kadar. Kız erkek fark etmez ama kız arkadaşım çok daha az oldu burada çoğu da hesabını kapadı gitti
Böyle diyeni çok gördüm ya. Mutlaka o triplere giriyor bir gün. Yemin ediyorum masanın altına eğilip ayaklarımın baktığı yönü kontrol eden kızlar gördüm. Kendine bakınca hoşlantı belirtisi oluyormuş ya. Cinmiyim ben mk tabi karşıya doğru bakacak ayaklarım
Ahahahah o ne saçma bir inanış ya 😂😂😂😂
Hiç güleceğim yoktu gece gece düz ayak he 😂😂 Hayır ya ben hiç yapmadım bunu kimse bunu söyleyemez. Karşımdaki insan açıkça bunu söyleyince kızıyorum sadece bu kadar zor olmamalı. Ben bunu gerçek hayatta da yaşadım. Çok yakın arkadaşımdı içine kapanık bir çocuktu her derdini dinledim hep yardım etmeye çalıştım beni yanlış mı anladı anlamadım yani benim karakterim bu arkadaş olarak benimsemişsem sıkıntısı varsa anlatması için zorlarım meraklıyımdır da sonunda yaptığı ilişkim daha yeni başlamışken başka bir arkadaşıma beni sevdiğini söylemesi oldu. Bende mi sorun var anlamıyorum gerçekten
Valla ya :D Gına geldi artık
Sizin için ciddi problem olmayabilir aslında. Gelip açılır reddedilir falan biter olay belki arkadaşlığınız devam eder sıkıntı çıkmaz. Ama bizde çok daha büyük sorun oluyor. Bak en son arkadaşlık yaptığım kızla arkadaşlığımızın bitme sebebi ne biliyor musun. Nasılsın diye mesaj atmıştım. Ters ters cevap verdi bende bir şey yaptımda kızdı falan zannediyorum soruyorum sürekli ne oldu diye. Artık konuşmayalım diyor. En sonunda öğrendim. Ondan hoşlandığımı düşünüyormuş beni üzmemek için uzak duruyormuş. Ya bunlar ne yaşıyo kendi kafalarında. O olaydan beridir hiçbir kızla arkadaşlık yapmadım. Ben sadece arkadaşca nasılsın demiştim
Yok işte etmesi doğru olmazdı ilişki varken. Sen nerden buldun bu manyakları 😂😂
Manyaktan çok ne var. Doğrusunu bulamıyoruz
Ergenlerle arkadaşlık edersen olacağı bu bebeğem 😏
Burada abaza olmama ihtimali %1
Abazalık olarak demiyorum da duygusal olarak bağlanan oluyor ne alaka yani ben söylemişim ilişkim olduğunu neden yanlış yerlere çekersin. Ben zaten biriyle konuşmadan önce hesabını incelerim oradan kendini belli eder. Çok nadir iyi arkadaşlarım oldu onlar da hesap kapadı gitti
Yanlış kişilere denk geldiğin bariz belli
Vallahi böyle konuşup yine aynı şeyi yapan da oldu. Birde şey yapanlar var ilişkin varmış ben fark etmedim seninle konuşamam hayır nolur konuş 😂 Allah ım bu ayrı bir kafa zaten de sanki kötü bir şey yapıyorum alt tarafı sohbet maksat kafa dağıtmak. Ki ciddi sıkıntılarım olmasa işim olmazdı burada zaten. Kafayı yememek için vakit geçirdiğim bir yer burasu
Öyle konuşanlarda belli ki yanlış kişilermiş 😅
Bilmiyorum artık
Neyse aramaya devam et illa ki düzgün birine denk gelirsin😅
Aramam ya ne arayacağım birde işim gücüm yokmuş gibi
O zaman bir şey diyemem
Kalkmışın dini imanı olmazmış misali işte.
Kalktığı zaman arkadaş olarak bakmıyorlar
tek hücreli oldukları için
olursa çok harika olur
nasıll biri peki
Olabilirizz neden olmasinn