Eşimden boşanacağım. Ama plansiz bir gebelik durumum var. Aldırmayi falan dusundum ama verilen cana kiymak istemedigimden ve bir daha evlenmeyi dusunmedigimden bu anne olmak icin son şansım belki de. O yuzden kıyamıyorum.
Eşime hamile oldugumu soylersem boşanmayı reddeder. Bosandiktan sonra soylesem baya bir tepki alırım, sinirlenir muhtemelen bu şimdi mi söylenir vs diye ama ben boşanmak istiyorum.
Cocuk icin bir arada kalmak istemiyorum. Bizde her sey bitti. Ayri evlerde kalıyoruz. Ailelerimiz arkadaslarimiz ayrildigimizdan haberdar. Bir kagit ustunde ki kaldi işte. Dersem bu bosanma ertelenir.
Yalniz zor olacak biliyorum, bekar bir kadin olarak laf soz edecekler bunu da biliyorum. Bunları göze alabiliyor muyum bundan da emin değilim. Cocugu dogurayim sonra bosanalim desem zor, esim kabul etmez yani.
Ekonomik ozgurlugum var. Sadece 2-3 ay çalışamam sanırım aksi bir durum olmazsa. Calisamadigim zamanlar, lohusalikta falan bilmiyorum ailemden geçinirim sanırım ucretsiz izin alirsam.
Ne yapmaliyim? Esime bosanmadan soylemeli miyim? Yoksa bosanmak istiyorsan sonra soylemen daha mi iyi olur dersiniz? Söylememis olsam mahkeme de bu ortaya cikar mi? Ne bileyim e nabiza vs isleniyor ya. Bakiyorlar mi bu durumlara. Bosanmadan sonra iddet suresi var bunu biliyorum. Ama mahkeme sırasında hamile olmadigima dair bir belge vs isteniyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer