COK DOLUYUM BU HAYATA KARŞI AİLEME HERKESE YAZDIKLARIMI OKUYUN LÜTFEN AKIL VERİN BANA?

Merhaba arkadaşlar çok doluyum aileme hayata karşı çok doluyum ailem evlat ayrımcılığı yapıyor hikayem acı maalesef ailem cahil kesimlerden 2 tane annem var 7 kardeşiz en büyükleri ve tek kız benim benden küçük kardeşim var beynini yıkamışlar resmen hep kavga ediyoruz saygısı yok hiç bir şekilde o ne yaparsa yapsın sorun olmuyor. Babamın arabasıyla kaza yaptı daha reşit bile değil babam tekrardan arabayı verdi ona sabaha kadar geziyor dolaşıyor kimse bir şey demiyor ben resmen yabancı gibiyim kendimi buraya ait hissetmiyorum iyi değilim üniversite kazandım yurtta veya evde kalmam lazım servis var evet ama okul ev arası 1 saat fakülte otobüs durağı arası yarım saat sürekli yürümek zorunda yollarda kalma zorunda kalacam kimse beni anlamıyor annem şey dedi hep senin yüzünden kavga çıkıyor evde hâlbuki ben bir şey demiyorum cıtım. cikmiyor neymiş okulum şeyim yüzünden kavga çıkıyormuş neymiş kardesim izin vermiyormus yurda gitmeme sinirden cümleyi toplayamaiyorum cok doluyum kisacası ölmek istiyorum sadece ölmek
COK DOLUYUM BU HAYATA KARŞI AİLEME HERKESE YAZDIKLARIMI OKUYUN LÜTFEN AKIL VERİN BANA?