Ailem benim eğitimim yüzünden ayrıldı?

öncelikle soru troll değil onu baştan söyleyeyim. Kendimi çok suçluyorum. Babam endüstri müh. Pilot. Annem de yazılım mühendisi. Üsküdar amerikandan bu sene mezun oldum ve okulumda ib (yurtdışında okumak için diploma eğitimi) yaptım. Babam üniversiteyi amerika da boston üniversitesinde okudu. Yüksek lisansı da amerika da doktorayı da türkiye de yaptı. Annem de tam tersi avrupa da isviçre de lise sonuncu sınıftan zurich universitesinde yüksek lisansa kadar okudu. Ama o zamana göre türkiyeden çok iyi bir teklif gelince türkiyeye dönmüş. Babam ve annem şu an maaşlarını euro üzerinden alıyor bunu da belirteyim. Konuya gelirsek Babam beni amerika ya da kanada da okutmak isterken annem avrupa da kalmamı istiyor. Amerika çok uzak diye biraz korkuyor annem. Bu yüzden 1 hafta önce çok büyük kavga ettiler. Bana babam nereyi istersin dediğinde fark etmez dedim bana da kızdı sonra içimden amerika geçtiği için amerika dedim. Annem de dellendi. Her lafı söylediler birbirlerine sırf ben nerede okuyacağım diye Ne yazışıyorlar ne konuşuyorlar. Annemle ben beşiktaştaki evde kalıyoruz babam da maslaktaki evde kalıyor. Ben ne yapacağım. Eve bile gelmiyor babam. Babamla telefonda konuşuyorum normal buluşuyorumda ama bir gelişme yok. Ne yapmam lazım? Kavga ederken boşanma lafını filan da açtılar ben zor susturdum. Ne yapmam lazım? Bana nerede okuyacağım çok çok fark etmiyor ama babam da annem de çok inatçı. Bana da sorduklarında en son neresi uygunsa dedim. Kapattım

Ailem benim eğitimim yüzünden ayrıldı?