Sınavdan düşük aldığım için ailem beni evden kovdu, ne yapacağım?

Biliyorsunuz bugün YKS açıklandı ve ben berbat bir puan aldım sıralamamdan bahsetmiyorum bile. Benim ilk senemdi öyle tıp kazanır gibi çalışmadım hatta genel olarak saldım onlrda biliyorlardı durumumu ben biraz psikolojik bir süreçten geçmiştim bu dönem depremden kaynaklı bir arkadaşımı kaybettim çünkü. Hatta annem ve babam sonuçlar açıklanmadan önce kafama takmaman gerektiğini söyledi babamın şu söz hiç aklımdan çıkmadı "sen bizim biricik kızımızsın sen düşük alsan bile biz seni seveceğiz. Bu durum dünyanın sonu değil 1 sene daha mezuna kalır yaparsın." dedi. Ailemin bu kadar anlayışlı olmasa beni bile şaşırtmıştı normalde hiç değillerdir çünkü fakat bugün olanlar oldu. Sonucuma baktıktan sonra söylemeye çekinmiştim çok kötüydü ama başta anlayışlı davranmıslardı ben de yine anlayışlı olurlar diye hemen söyledim. Hepsi şok oldu annem bağırmaya başladı bütün emeklerimizi çöp ettin dedi babam desen senden hiçbir olmaz tarzında kelimeler söyledi. (argo olarak söyledi tabii ki ama buraya yazmak istemiyorum) ve evet beni evden kovdular yarın gideceksin dedi babam. Annem zaten yüzüme bile bakmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Teyzeme gideceğim ama bu durum ne kadar sürecek? Bana ne kadar süre böyle davranacaklar bilmiyorum çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum gözlerim şişecek neredeyse ne yapılması gerekiyor böyle bir durumda?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok neredeyse hiçbiriniz beni anlayamıyorsunuz. Bazıları sırf xper kasmak için yorum yapıyor, bazılarınız beni suçluyor ayrıca burada bir sürü detayı açıklamışım teyzemde kalacağımı söylemişim açıkladığım şeyi neden yorumda tekrar sorarsın ki okuyamayacak kadar üşengeçsen hiç cevap verme zaten zor bir dönem içerisindeyim. Ayrıca düzgün tavsiyeler veren ve beni motive etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum.
Sınavdan düşük aldığım için ailem beni evden kovdu, ne yapacağım?