Yok beni kimse kovmadı ben farklı kafadaydım çalışarak bir yere gelinemeyeceğini ve yatırım ticaret olması gerektiğini söylerdim. Toplum buna karşı çıktı ve bende arkadaşlarım vs hepsini bıraktım ailem hariç onlarla bir sıkıntım yok kenarıya başka şehirde hayat kurdum kendime. Şimdi o karşı çıkanlar 8-6 mesai yaparken benim bahçemde havuzum var onların aylık maaşının yetemeyeceği alkol benim vitrinimde var. Hayatta ne oldum dememeli ne olacam demeyeli şimdi devran döndün iyi seyirler diliyorum onlara. Yani kıssadan hisse genç adamsın kendine inan güven yapamayacağın şey yok buna emin ol bunu bil. Dediğimi yap git gir tatil yerinde bir işe hem dil öğrenirsin hem kendini geliştirirsin hem ufkun açılır hemde yurtdışına gitmek istersen seni zaten bir kız alır götürür.
Ama çalışmadan olmaz ki ❤ Rahat bir iş bulsan, seveceğin bir iş bulsan... Seni yargılamıyorum ama çalışmayı neden sevmediğini merak ediyorum
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uyanma saatime, uyku saatime, özgürlüğüme direk etki ediyor çünkü. Örneğin ben istediğim gün istediğim yerde olmak istiyorum bana iş diyorlar bu ciddi problem benim için ve o kadar moralim bozuluyorki intihar etmek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fıght Cluba hoş geldin sende. Lojmanlı bir iş bul rahat edeceğin kafan rahat olacağı bir iş tatil bölgelerinde git hayatını yaşarsın orada.
Seninde mi böyle oldu
Yok beni kimse kovmadı ben farklı kafadaydım çalışarak bir yere gelinemeyeceğini ve yatırım ticaret olması gerektiğini söylerdim. Toplum buna karşı çıktı ve bende arkadaşlarım vs hepsini bıraktım ailem hariç onlarla bir sıkıntım yok kenarıya başka şehirde hayat kurdum kendime. Şimdi o karşı çıkanlar 8-6 mesai yaparken benim bahçemde havuzum var onların aylık maaşının yetemeyeceği alkol benim vitrinimde var. Hayatta ne oldum dememeli ne olacam demeyeli şimdi devran döndün iyi seyirler diliyorum onlara. Yani kıssadan hisse genç adamsın kendine inan güven yapamayacağın şey yok buna emin ol bunu bil. Dediğimi yap git gir tatil yerinde bir işe hem dil öğrenirsin hem kendini geliştirirsin hem ufkun açılır hemde yurtdışına gitmek istersen seni zaten bir kız alır götürür.
Ama çalışmadan olmaz ki ❤ Rahat bir iş bulsan, seveceğin bir iş bulsan... Seni yargılamıyorum ama çalışmayı neden sevmediğini merak ediyorum
Uyanma saatime, uyku saatime, özgürlüğüme direk etki ediyor çünkü. Örneğin ben istediğim gün istediğim yerde olmak istiyorum bana iş diyorlar bu ciddi problem benim için ve o kadar moralim bozuluyorki intihar etmek istiyorum
2. sebep cahiller, işi bitirip çıkmak istiyorum firmadan hepsi tıkılmış bir yere nefret ediyorum. İntihar edeceğim poligon da
Saçmalama ne intiharı. Kendi işini yapmayı denesen 🤗 Kuralları kendin koyarsın, daha özgür olursunn
Ne yapabilirim işte şu an kalacak bir yerim bile yok
O zaman bir ise girip hayata baslaman lazim kardesik. Aurica oyle anneluk olmaz yaziklar olsun hangi anne cocugunu evden kpvacak vicdana sahiptir
Yok ben iste calisamam diyorsanda piyango al belki. Tutar. ya da tiktoker ol
İş olmaz. Uyanma saatlerine, mola saatlerini onlar ayarlıyor. Bilmiyorum napacağımı ilk kez başıma geldi
Acaba sahilde yatsam günlük bir iş ile de 10 günlük ekmek alsam
Piyango al iddia oyna
İddiadan iyi para kazaniliyor bilersen ben baya kazandim
Tiktok hesabı aç anormal seyler yap
şu an napacağım çok az zaman var 2-3 gün
Sosyal medyadan cok para kazanma yolh var. Arastir
Dediklerimi yap işte
Tamam sağol
İnstagram takipci al sat
Tiktok hesabı açıp slak slak hareketleryap en garantisi bu
Tamam çok teşekkür ederim
Simdi herkes sosyal mefyadan ekmek yiyor akilli ol sende ye zengin bile olursun
Aklini kullanan ise gitmiyor
Sosyal medya ile yatarak para kazaniyor devir degisti vala
Çalış
Açıklamayı tekrar oku
Sokak da bunun için yaşıyorlar görüyorsundur hergün. Çalışmayı sevseler zaten sokak yaşamazlar o halde olmazlar
İyi o zaman sokakta yaşa
👍